γεια σας! με λενε αθηνα κ ειμαι 20 χρονων, κ τυχαία ανακάλυψα τον φόρουμ αυτό μέσω μιας φίλης. μη περιμένετε καμιά πολύ φοβερή δήλωση του τύπου "βλέπω anime από τα 3 μου, έχω 400 συλλεκτικά τεύχη manga απο την θεία μου στην ιαπωνία κτλ" Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν μικρή έβλεπα τα κλασσικά dbs στον αντέννα κ τώρα τελευταία εχω αρχίσει κ βλέπω μερικές σειρές που μου έκαναν εντύπωση όπως Project Arms, Evangelion, hellsing, FMA, Eureka 7, και 2-3 ακόμα. Εδω θα μπαίνω κυρίως για να μαθαίνω πράγματα απ τους παλιους κ δε νομίζω να δείτε κ πολλά post μου cause im a noob

<< Επίσης ανακάλυψα ότι μου παίρνει 2 ώρες να γράψω 1 απλή παραγραφούλα στα ελληνικά, ισως κ να το συνηθίσω καποια στιγμή. πολλούς μήνες το χρόνο είμαι στην αυστραλία όμως κ ίσως να χρειαστεί να bend the rules λίγο όταν είμαι εκεί
κατα τα άλλα είμαι πορωμένη με online games κυρίως τα τζαμπέ, αλλα και pay to play να ναι παντα βρισκουμε ενα τροπο

, και τα pc games.., console games.. οτι ναναι.
α ναι. i like fairies:o παραλιγο να το ξεχασω!
κ να χαζευω pics απο goth lolitas κτλ κανοντας ονειρα οτι μπορει μια μερα να τα β'αλω κ γω αυτα τα ρούχα!! εστω κ για λιιιιιιγο
οκ πολλά έγραψα. αν έμεινε κανα κενό ρωτήστε με