Hello
To onoma m einai stefanos kai eimai 21Latrevw ta anime kai ta manga giauto kai bika edw. Eimoun kai se alla forum alla prwth fora se elliniko. I'm glad to join here
see you around guys !
Καλοσηρθες φιλε!!!!!Καλη διαμονη!
Posted 07 January 2016 - 12:19
Hello
To onoma m einai stefanos kai eimai 21Latrevw ta anime kai ta manga giauto kai bika edw. Eimoun kai se alla forum alla prwth fora se elliniko. I'm glad to join here
see you around guys !
Καλοσηρθες φιλε!!!!!Καλη διαμονη!
Posted 09 January 2016 - 21:03
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Είμαι καινούργια.
Με λένε iGi και είμαι 18 χρονών.
Είναι πρώτη μου φορά σε forum.
Και σαφώς μ' αρέσουν τα anime/manga.
Posted 09 January 2016 - 22:41
Καλώς όρισες και σε δεχτήκαμε λοιπόν. Θα ανακαλύψεις ότι είμαστε μια υπέροχη παρέα! Στις καλές μας, όποτε θέλουμε, αν θέλουμε, μαζί σου.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 09 January 2016 - 23:25
χαχα ευχαριστώ!!
Posted 10 January 2016 - 00:26
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Είμαι καινούργια.
Με λένε iGi και είμαι 18 χρονών.
Είναι πρώτη μου φορά σε forum.
![]()
Και σαφώς μ' αρέσουν τα anime/manga.
Γεια σου!
Posted 10 January 2016 - 00:30
^Του αναψε το...πράσινο φως.
Posted 10 January 2016 - 23:25
Hello! Ασχολουμε με τα anime/manga αρκετα καιρό. Δεν ξέρω γιατι δεν είχα γραφτεί προηγουμένως σε ελληνικό Forum καθως είμαι σε αμετρητα άλλα ξένα... XD
Posted 10 January 2016 - 23:43
Hello! Ασχολουμε με τα anime/manga αρκετα καιρό. Δεν ξέρω γιατι δεν είχα γραφτεί προηγουμένως σε ελληνικό Forum καθως είμαι σε αμετρητα άλλα ξένα... XD
Wellcome! Καλως ήρθες και καλή διαμονή
Posted 23 February 2016 - 21:09
Γεια σας ειμαι ο Δημητρης 25 ετων απο anime ειμαι φαν του dragonball και salior moon προσφατα ανακαλυψα στο αμερικανικο netflix διαφορα anime αυτο που ειδα πρωτα ειναι το nana μου αρεσε παρα πολυ σπ οτι ειδα εχει μεινει ανολοκληρωτο βλεπωντας ομως στο διαδικτυο τα γεγονοτα απο εκει που τελειωνει το anime και συνεχιζει το manga σφυχτηκε το στομαχι μου
Posted 24 February 2016 - 15:30
Γεια σας ειμαι ο Δημητρης 25 ετων απο anime ειμαι φαν του dragonball και salior moon προσφατα ανακαλυψα στο αμερικανικο netflix διαφορα anime αυτο που ειδα πρωτα ειναι το nana μου αρεσε παρα πολυ σπ οτι ειδα εχει μεινει ανολοκληρωτο βλεπωντας ομως στο διαδικτυο τα γεγονοτα απο εκει που τελειωνει το anime και συνεχιζει το manga σφυχτηκε το στομαχι μου
Καλως ηρθες στο φορουμ. Τσεκαρε και τα anime recommendations για σωστη κατατοπιση στα ανιμε που γουσταρεις.
Posted 24 February 2016 - 17:46
υπαρχει ελπιδα να συνεχιστει το nana? ξερετε κατι γιατι με ενα γρηγορο search που εκανα βρηκα που λιγα πραγματα
Posted 29 February 2016 - 15:24
Γεια σας και από εμένα !
Posted 29 February 2016 - 15:28
Γεια σας και από εμένα !
Καλωσήρθες παίχτη.