Καλώς όρισες θείο!
Edited by Hazuki, 06 March 2015 - 16:07.
Posted 06 March 2015 - 19:59
Καλώς όρισες πατερούλη!
fixd
Posted 28 March 2015 - 17:13
Konichiwa minna-san (με αλλα λογια καλησπέρα!!!!!),
χαχχα με λενε Βασιλισσα χαρηκα!!! Θελω να σπουδασω γραφιστικη να γινω mangaka και να φτιαξω το δικο μου κομικ...μολις τωρα βρηκα το site και χαιρομαι γιατι επιτελους θα βρω ατομα να μιλω για την μεγαλη μου αγαπη των anime.. Ελπιζω να γινουν και άλλη διαγωνισμοι και κυριως αμα γινεται fanart γιατι είναι τέλειοι!!! Επισης αναριωτιεμαι αν καποιος άλλος ζωγραφιζει? Αμα θελετε μπορειτε να δειτε τα εργα μου στην Deviantart πατωντας το ονομα μου VasilissaBlues... για παράδειγμα η εικονα είναι δικια μου για αυτό οποιος θελει μπορει να μου ζητησει να του φτιαξω κατι με πολύ μεγαλη χαρα τελος παντων.... ελπιζω να κανω πολλους φιλους....
Posted 28 March 2015 - 17:14
Καλώς την.Υπάρχουν πολλά άτομα που ζωγραφίζουν εδω μέσα. Απλά περίμενε να εμφανιστούν XD.
Posted 28 March 2015 - 19:43
Konichiwa minna-san (με αλλα λογια καλησπέρα!!!!!),
χαχχα με λενε Βασιλισσα χαρηκα!!! Θελω να σπουδασω γραφιστικη να γινω mangaka και να φτιαξω το δικο μου κομικ...μολις τωρα βρηκα το site και χαιρομαι γιατι επιτελους θα βρω ατομα να μιλω για την μεγαλη μου αγαπη των anime.. Ελπιζω να γινουν και άλλη διαγωνισμοι και κυριως αμα γινεται fanart γιατι είναι τέλειοι!!! Επισης αναριωτιεμαι αν καποιος άλλος ζωγραφιζει? Αμα θελετε μπορειτε να δειτε τα εργα μου στην Deviantart πατωντας το ονομα μου VasilissaBlues... για παράδειγμα η εικονα είναι δικια μου για αυτό οποιος θελει μπορει να μου ζητησει να του φτιαξω κατι με πολύ μεγαλη χαρα τελος παντων.... ελπιζω να κανω πολλους φιλους....
![]()
Καλωσηρθες
Καλη διαμονη και καλα posts!!!
Posted 29 March 2015 - 21:47
The brass knuckles brought me here
Yo,τι νέκρα είναι αυτή;Από τις 11 κοιμάστε ωρέ;
Edited by mono, 29 March 2015 - 22:06.
douple post merged
Posted 29 March 2015 - 22:19
Οχι, απλως οι αγριοι φορουμιτες ποσταρουν μετα της 12
Posted 30 March 2015 - 00:16
Η ομάδα όμως καραδοκεί 24/7 oπότε διασκεδάστε αλλά με μέτρο και σύνεση. Καλώς ήρθατε και καλά post.
Posted 30 March 2015 - 10:34
Thanks και καλημέρες
Posted 17 April 2015 - 23:16
Γεια σας,Ειμαι καινουργια εδω και ειπα να συστηθω..
Με λενε ιωαννα και ειμαι απο θεσσαλονικη,ειμα 2? χρονων και λατρευω τα Anime και Manga....
Καλως σας βρηκα!
Posted 17 April 2015 - 23:38
Welcome!
Posted 18 April 2015 - 12:01
Γεια σας,Ειμαι καινουργια εδω και ειπα να συστηθω..
Με λενε ιωαννα και ειμαι απο θεσσαλονικη,ειμα 2? χρονων και λατρευω τα Anime και Manga....
Καλως σας βρηκα!
Καλωσηρθες Ιωαννα
Καλα posts!!!!!
Posted 28 April 2015 - 14:39
Harooo
Χρηστος εδω! 22-23...ας πουμε 20. Game Designer by day και...εμ something by night(?)
Ειχα παλια account στο forum οταν αρχισα να κανω cosplay, αλλα δεν μπορουσα να το βρω.
Οποτε χαιρετω, αλλη μια φορα, απο Αθηνα!
Posted 28 April 2015 - 22:54
Ξανα-καλωσηρθες φιλε Χρηστο
Edited by Itachi Akatsuki, 28 April 2015 - 22:54.
Posted 01 June 2015 - 06:20
Loipon Hello! Hμουν και εγώ κάποτε σε αυτό το φόρουμ, αλλά δυστυχώς έχασα το account μου και δεν μπορούσα να το βρω so here I am again!
Mε λένε Στέλλα και είμαι 25 χρονών. :Ρ Περνάω την ώρα μου παίζοντας video games η βλέποντας ταινίες ή ανιμε.
Death Note, D.gray man, Fullmetal Alchemist / Brotherhood είναι μερικά από τα αγαπημένα μου anime.
Αυτά προς στιγμής...