Καλό ποσταρισμα και καλοσόρισμα να εχουν οι καινουριοι-ες :3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιανουάριος 2015 - 04:41
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 04:40
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιανουάριος 2015 - 04:41
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 10:07
^^Με στοιχειωνουν οι αμαρτιες του παρελθοντος Απο την ανοιξη-καλοκαιρι του 2012 τα εχω αυτα τα 3 warnings xD Στα ποσα περνεις δωρακι?
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 20:47
Έπαθες και έμαθες όμως
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 21:37
^^Ασε ρε, κατευθειαν
Υ.Γ.Ειμαι επιφυλακτικος επειδη οπως ειπα δεν ξερω ποτε περνεις "δωρακι" Για ενημερωσε με λιγο, να ξερω
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 21:59
μελέτη της καθολικής κουλτούρας
Το λατρεψα αυτο.
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2015 - 22:43
Γεια σας , με λενε Kyojin26 , παρακολουθουσα και διαβαζα το φορουμ εδω και αρκετο καιρο και λεω ας κανω επιτελους την εγγραφη
Τα πρωτα ανιμε που αρχισα να παρακολουθω χωρις να γνωριζω καν τι ειναι ανιμε ειναι τα κλασικα Dragonball , Sailοrmoon , Kabamaru, Ninja Tobikage
Ξαφνικα ενα απογευμα 7 χρονια πριν στα 20 μου και στο δευτερο ετος σπουδων απ'την βαρεμαρα μου , εβλεπα παρεα με ενα φιλαρακι για 10η φορα επαναληψη το dragonball, μου λεει οτι αυτο ειναι ανιμε , καλα καρτουν δεν ειναι ? οχι ανιμε ειναι μου λεει και μου προτεινε One Piece , με μια πρωτη ματια με γιαπωνεζικο ηχο και υποτιτλους μου φανηκε παραξενο και εφαγε ντροπ απ'το πρωτο επεισοδιο.
Μια μερα μετα απο μικρη ερευνα αφου εμαθα τι ειναι ανιμε αποφασισα να κανω την αρχη με Death Note , συνεχισα με Bleach και Samurai Champloo λογω σπαθιων , εκανα τον πρωτο μαραθωνιο με Naruto και στο τελος ειπα να ξαναδωσω ακομη μια ευκαιρια στο One Piece που μεχρι σημερα παραμενει το αγαπημενο μου μανγκα.
Εχω χασει ενα ολοκληρο εαρινο εξαμηνο στην σχολη απο την ημερα που εχω ανακαλυψει τα ανιμε/μανγκα , ουτε καν το εχω μετανειωσει απο την στιγμη που εχω κερδισει ενα ευχαριστο χομπυ
Αυτα για το πρωτο μου ποστ
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2015 - 00:28
Kαλώς ήρθες! Ωραίο avatar, που αφορά ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια ενός αγαπημένου μου manga. Καλή διασκέδαση μαζί μας και happy postu postu που έλεγε και μία ψυχή.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2015 - 16:46
Γεια σας , με λενε Kyojin26
, παρακολουθουσα και διαβαζα το φορουμ εδω και αρκετο καιρο και λεω ας κανω επιτελους την εγγραφη
Τα πρωτα ανιμε που αρχισα να παρακολουθω χωρις να γνωριζω καν τι ειναι ανιμε ειναι τα κλασικα Dragonball , Sailοrmoon , Kabamaru, Ninja Tobikage
Ξαφνικα ενα απογευμα 7 χρονια πριν στα 20 μου και στο δευτερο ετος σπουδων απ'την βαρεμαρα μου , εβλεπα παρεα με ενα φιλαρακι για 10η φορα επαναληψη το dragonball, μου λεει οτι αυτο ειναι ανιμε , καλα καρτουν δεν ειναι ? οχι ανιμε ειναι μου λεει και μου προτεινε One Piece , με μια πρωτη ματια με γιαπωνεζικο ηχο και υποτιτλους μου φανηκε παραξενο και εφαγε ντροπ απ'το πρωτο επεισοδιο.
Μια μερα μετα απο μικρη ερευνα αφου εμαθα τι ειναι ανιμε αποφασισα να κανω την αρχη με Death Note , συνεχισα με Bleach και Samurai Champloo λογω σπαθιων , εκανα τον πρωτο μαραθωνιο με Naruto και στο τελος ειπα να ξαναδωσω ακομη μια ευκαιρια στο One Piece που μεχρι σημερα παραμενει το αγαπημενο μου μανγκα.
Εχω χασει ενα ολοκληρο εαρινο εξαμηνο στην σχολη απο την ημερα που εχω ανακαλυψει τα ανιμε/μανγκα , ουτε καν το εχω μετανειωσει απο την στιγμη που εχω κερδισει ενα ευχαριστο χομπυ
Αυτα για το πρωτο μου ποστ
Καλωσηρθες φιλε και happy posting!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 08 Ιανουάριος 2015 - 16:47
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2015 - 23:37
Hallo είμαι η Coralirn από Κρήτη, 30 χρονών και έχω αρχίσει να συμπαθώ τα anime αρκετά. Σας ευχαριστώ για την ευχάριστη έκπληξη αυτού του site.. Είμαι clown, νοσηλεύτρια, σερβιτόρα, βοηθός μάγου, κατασκευάστρια κοσμημάτων και στον ελέυθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, κάνω πολεμικές τέχνες και θέατρο. Βαριέμαι εύκολα.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 01:52
eimai clown, noshleutria,servitora, boh8os magou kataskeuastria kosmhmatwn kai ston eleu8ero mou xrono zwgrafizw, kanw polemikes texnes kai 8eatro.bariemai eukola.
figures O_o
Καλώς μας ήρθες Coralirn και καλή διαμονή!
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 16:45
Hallo eimai h Coralirn apo krhth, 30 xronwn kai exw arxisei na sumpa8w ta anime arketa. sas euxaristw gia thn euxaristh ekplh3h autou tou site! eimai clown, noshleutria,servitora, boh8os magou kataskeuastria kosmhmatwn kai ston eleu8ero mou xrono zwgrafizw, kanw polemikes texnes kai 8eatro.bariemai eukola.
Καλωσηρθες, καλα posts!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Φεβρουάριος 2015 - 16:46
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 21:26
Καλώς ήρθες
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 22:56
Coralirn καλωσήρθες. Τα anime ως hobby θα σου δώσουν την ποικιλία που χρειάζεσαι για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας. Θερμή παράκληση να γράφεις στα ελληνικά καθώς τα greeklish απαγορεύονται στην κοινότητα.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2015 - 09:01
Hallo είμαι η Coralirn από Κρήτη, 30 χρονών και έχω αρχίσει να συμπαθώ τα anime αρκετά. Σας ευχαριστώ για την ευχάριστη έκπληξη αυτού του site.. Είμαι clown, νοσηλεύτρια, σερβιτόρα, βοηθός μάγου, κατασκευάστρια κοσμημάτων και στον ελέυθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, κάνω πολεμικές τέχνες και θέατρο. Βαριέμαι εύκολα.
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2015 - 22:47
Καλησπέρα με λένε Πέτρο και είμαι 17 χρονών. Μένω Θεσσαλονίκη και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα ήταν επειδή μου αρέσουν τα anime.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Μάρτιος 2015 - 12:59
greeklish converted.