Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4636 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 04:40

Καλα όλα τάλα. Αλλα ο ιτατσι ποτε καταφερε και μάζεψε 3 κιολας γουορνινγκζ? χΔ εχω χάσει επεισόδια μαλλον.

Καλό ποσταρισμα και καλοσόρισμα να εχουν οι καινουριοι-ες :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιανουάριος 2015 - 04:41

フカフカ

#4637 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 10:07

^^Με στοιχειωνουν οι αμαρτιες του παρελθοντος :P Απο την ανοιξη-καλοκαιρι του 2012 τα εχω αυτα τα 3 warnings xD Στα ποσα περνεις δωρακι? :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4638 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 20:47

Έπαθες και έμαθες όμως ;)

xbJ3b2w.jpeg

#4639 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 21:37

^^Ασε ρε, κατευθειαν  :slash: 
Υ.Γ.Ειμαι επιφυλακτικος επειδη οπως ειπα δεν ξερω ποτε περνεις "δωρακι" :P Για ενημερωσε με λιγο, να ξερω  :kakaka: 

#4640 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2015 - 21:59

μελέτη της καθολικής κουλτούρας

Το λατρεψα αυτο.  :gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#4641 Kyojin26

Kyojin26

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2015 - 22:43

Γεια σας , με λενε Kyojin26 :P  , παρακολουθουσα και διαβαζα το φορουμ εδω και αρκετο καιρο και λεω ας κανω επιτελους την εγγραφη

Τα πρωτα ανιμε που αρχισα να παρακολουθω χωρις να γνωριζω καν τι ειναι ανιμε ειναι τα κλασικα Dragonball , Sailοrmoon , Kabamaru, Ninja Tobikage

Ξαφνικα ενα απογευμα 7 χρονια πριν στα 20 μου και  στο δευτερο ετος σπουδων απ'την βαρεμαρα μου , εβλεπα παρεα με ενα φιλαρακι για 10η φορα επαναληψη το dragonball,  μου λεει οτι αυτο ειναι ανιμε ,  καλα καρτουν δεν ειναι ? οχι ανιμε ειναι μου λεει και μου προτεινε One Piece , με μια πρωτη ματια με γιαπωνεζικο ηχο και υποτιτλους μου φανηκε παραξενο και εφαγε ντροπ απ'το πρωτο επεισοδιο.

Μια μερα μετα απο μικρη ερευνα αφου εμαθα τι ειναι ανιμε αποφασισα να κανω την αρχη με Death Note , συνεχισα με Bleach και Samurai Champloo λογω σπαθιων , εκανα τον πρωτο μαραθωνιο με Naruto και στο τελος ειπα να ξαναδωσω ακομη μια ευκαιρια στο One Piece που μεχρι σημερα παραμενει το αγαπημενο μου μανγκα.

Εχω χασει ενα ολοκληρο εαρινο εξαμηνο στην σχολη απο την ημερα που εχω ανακαλυψει τα ανιμε/μανγκα , ουτε καν το εχω μετανειωσει απο την στιγμη που εχω κερδισει ενα ευχαριστο χομπυ

Αυτα για το πρωτο μου ποστ :D

#4642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2015 - 00:28

Kαλώς ήρθες! Ωραίο avatar, που αφορά ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια ενός αγαπημένου μου manga. :D Καλή διασκέδαση μαζί μας και happy postu postu που έλεγε και μία ψυχή.

#4643 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2015 - 16:46

Γεια σας , με λενε Kyojin26 :P  , παρακολουθουσα και διαβαζα το φορουμ εδω και αρκετο καιρο και λεω ας κανω επιτελους την εγγραφη

Τα πρωτα ανιμε που αρχισα να παρακολουθω χωρις να γνωριζω καν τι ειναι ανιμε ειναι τα κλασικα Dragonball , Sailοrmoon , Kabamaru, Ninja Tobikage

Ξαφνικα ενα απογευμα 7 χρονια πριν στα 20 μου και  στο δευτερο ετος σπουδων απ'την βαρεμαρα μου , εβλεπα παρεα με ενα φιλαρακι για 10η φορα επαναληψη το dragonball,  μου λεει οτι αυτο ειναι ανιμε ,  καλα καρτουν δεν ειναι ? οχι ανιμε ειναι μου λεει και μου προτεινε One Piece , με μια πρωτη ματια με γιαπωνεζικο ηχο και υποτιτλους μου φανηκε παραξενο και εφαγε ντροπ απ'το πρωτο επεισοδιο.

Μια μερα μετα απο μικρη ερευνα αφου εμαθα τι ειναι ανιμε αποφασισα να κανω την αρχη με Death Note , συνεχισα με Bleach και Samurai Champloo λογω σπαθιων , εκανα τον πρωτο μαραθωνιο με Naruto και στο τελος ειπα να ξαναδωσω ακομη μια ευκαιρια στο One Piece που μεχρι σημερα παραμενει το αγαπημενο μου μανγκα.

Εχω χασει ενα ολοκληρο εαρινο εξαμηνο στην σχολη απο την ημερα που εχω ανακαλυψει τα ανιμε/μανγκα , ουτε καν το εχω μετανειωσει απο την στιγμη που εχω κερδισει ενα ευχαριστο χομπυ

Αυτα για το πρωτο μου ποστ :D

Καλωσηρθες φιλε και happy posting!!!!!!! :woot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 08 Ιανουάριος 2015 - 16:47

#4644 coralirn

coralirn

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2015 - 23:37

Hallo είμαι η Coralirn από Κρήτη, 30 χρονών και έχω αρχίσει να συμπαθώ τα anime αρκετά. Σας ευχαριστώ για την ευχάριστη έκπληξη αυτού του site.. Είμαι clown, νοσηλεύτρια, σερβιτόρα, βοηθός μάγου, κατασκευάστρια κοσμημάτων και στον ελέυθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, κάνω πολεμικές τέχνες και θέατρο. Βαριέμαι εύκολα. 

#4645 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 01:52

eimai clown, noshleutria,servitora, boh8os magou kataskeuastria kosmhmatwn kai ston eleu8ero mou xrono zwgrafizw, kanw polemikes texnes kai 8eatro.bariemai eukola.

figures O_o

Καλώς μας ήρθες Coralirn και καλή διαμονή!

#4646 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 16:45

Hallo eimai h Coralirn apo krhth, 30 xronwn kai exw arxisei na sumpa8w ta anime arketa. sas euxaristw gia thn euxaristh ekplh3h autou tou site! eimai clown, noshleutria,servitora, boh8os magou kataskeuastria kosmhmatwn kai ston eleu8ero mou xrono zwgrafizw, kanw polemikes texnes kai 8eatro.bariemai eukola.

Καλωσηρθες, καλα posts!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Φεβρουάριος 2015 - 16:46

#4647 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 21:26

Καλώς ήρθες :) 

#4648 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2015 - 22:56

Coralirn καλωσήρθες. Τα anime ως hobby θα σου δώσουν την ποικιλία που χρειάζεσαι για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας. Θερμή παράκληση να γράφεις στα ελληνικά καθώς τα greeklish απαγορεύονται στην κοινότητα. 

#4649 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2015 - 09:01

Hallo είμαι η Coralirn από Κρήτη, 30 χρονών και έχω αρχίσει να συμπαθώ τα anime αρκετά. Σας ευχαριστώ για την ευχάριστη έκπληξη αυτού του site.. Είμαι clown, νοσηλεύτρια, σερβιτόρα, βοηθός μάγου, κατασκευάστρια κοσμημάτων και στον ελέυθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, κάνω πολεμικές τέχνες και θέατρο. Βαριέμαι εύκολα.

Welcome to the forums. Επίσης με τόσες ασχολείες πως είναι δυνατόν να βαριέσαι εΰκολα :P
rsrGbGx.gif

#4650 GStallin

GStallin

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2015 - 22:47

Καλησπέρα με λένε Πέτρο και είμαι 17 χρονών. Μένω Θεσσαλονίκη και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα ήταν επειδή μου αρέσουν τα anime.   :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Μάρτιος 2015 - 12:59
greeklish converted.