Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 07:40
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2014 - 14:31
Καλησπερα και απο εμενα,λεγομαι Ηλιας και ειμαι 18 και ασχολουμαι με anime/gaming γενικοτερα.
Απο anime δεν εχω φοβερα κολληματα,δηλαδη βλεπω και σοβαρα και μη σοβαρα ανεξαιρετως αρκει να περναω καλα.
Αν ειχα να επιλεξω favorite θα ελεγα ή Jormungand ή Kill la KIll ή Psycho pass.
Α και κατι αλλο,γραφω αγγλικα/greeklish 99% της ημερας οποτε μην περιμενετε τονους
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2014 - 17:11
muhaha ουτε εγω βαζω τονους XD
καλος ηρθες λοιπον
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 10:54
Ά chacun ses goûts
Τι σημαίνει αυτό;;
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2014 - 00:36
Σατανιστικες ψαλμ.....λογια αγαπης και καλοσωρισματοςΤι σημαίνει αυτό;;
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2014 - 02:23
Τι σημαίνει αυτό;;
Ο καθένας τα γούστα του
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:10
Γειά σας.Με λένε Βύρωνα και είμαι 15 χρονών.Χαίρομαι που γράφτηκα σε αυτό το forum αφού το ήθελα καιρό . Τα anime που έχω δει είναι : Dragonball Z , One Piece(και συνεχιζω
) , Naruto , Shingeki no Kyojin και ολα τα Hajime no ippo.Μέχρι τώρα έχω δει μόνο Shounen αλλά μέσα απο αυτό το forum θα βρώ κι αλλα πολλά
.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 13:44
yo!
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2014 - 13:46
γεια σας είμαι καινουργια εδώ είμαι μεγαλη φαν των manga και των chilbi .Πιστευω ότι θα τα περασουμε πολύ καλα εδώ! ποσα μελη είναι σε αυτό το gunclub?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 22:41
Καλησπέρες κι απο μένα το newbie..Τι καινούρια δηλαδή, παλιά είμαι αλλά έχω να μπω εδώ κι απο το...2009 μη σου πω-ναι τότε βασικά γιατί είχα πάει σ ενα meeting το Δεκέμβριο στη Πάτρα με κάτι παληκάρια και κάτι λεβέντισες απο δω μέσα, αλλά μετά έμπλεξα με δουλειά (Οτετζού στο 11888 τότε βλέπεις) και απο δω κι απο κεί και κατέληξα να συζητάω τα περί animanga με κάτι φιλαράκια abroad. Οπότε ούτε username θυμάμαι (second child ήμουν, κάτι με το eva σχετικό) ουτε το mail που είχα χρησιμοποιήσει τότε στην εγγραφή μου (2007 νομίζω) και είπα να κάνω εκ νέου εγγραφή.
Τέσπα, Γεωργία με λένε, απο την εποχή των δεινοσαύρων βλέπω anime και διαβάζω manga, τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως δεν έχω πετύχει κάτι αξιόλογο (δεν έψαξα κιολας πολύ, άτιμες αμερικάνικες και αγγλικές σειρές με φάγανε /με εξαίρεση τα κλασικά shonen weekly manga που ακολουθώ απο παλιά) αλλά τώρα βρήκα παλι την όρεξη.
Τι άλλο να πώ, βλέπω πολύ ποδόσφαιρο απο μικρή (αρσεναλάρααα) ακούω πολλή μουσική (προφανώς μαντέψατε απο ποιο αγαπημένο συγκρότημα προέρχεται το username μου, αν όχι έχετε χάλια γούστο στη μουσική, jk jk), αυτά μωρέ πάνω-κάτω, τα ίδια όπως όλοι σχεδον. Γεια χαρά νταν και πάλι!
eta - το black hole thred υπάρχει ακόμα βρε φίλε? okay!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the-girl-at-the-rock-show: 15 Ιούλιος 2014 - 22:43
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 22:56
Καλησπέρες κι απο μένα το newbie..Τι καινούρια δηλαδή, παλιά είμαι αλλά έχω να μπω εδώ κι απο το...2009 μη σου πω-ναι τότε βασικά γιατί είχα πάει σ ενα meeting το Δεκέμβριο στη Πάτρα με κάτι παληκάρια και κάτι λεβέντισες απο δω μέσα, αλλά μετά έμπλεξα με δουλειά (Οτετζού στο 11888 τότε βλέπεις) και απο δω κι απο κεί και κατέληξα να συζητάω τα περί animanga με κάτι φιλαράκια abroad. Οπότε ούτε username θυμάμαι (second child ήμουν, κάτι με το eva σχετικό) ουτε το mail που είχα χρησιμοποιήσει τότε στην εγγραφή μου (2007 νομίζω) και είπα να κάνω εκ νέου εγγραφή.
Τέσπα, Γεωργία με λένε, απο την εποχή των δεινοσαύρων βλέπω anime και διαβάζω manga, τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως δεν έχω πετύχει κάτι αξιόλογο (δεν έψαξα κιολας πολύ, άτιμες αμερικάνικες και αγγλικές σειρές με φάγανε /με εξαίρεση τα κλασικά shonen weekly manga που ακολουθώ απο παλιά) αλλά τώρα βρήκα παλι την όρεξη.
Τι άλλο να πώ, βλέπω πολύ ποδόσφαιρο απο μικρή (αρσεναλάρααα) ακούω πολλή μουσική (προφανώς μαντέψατε απο ποιο αγαπημένο συγκρότημα προέρχεται το username μου, αν όχι έχετε χάλια γούστο στη μουσική, jk jk), αυτά μωρέ πάνω-κάτω, τα ίδια όπως όλοι σχεδον. Γεια χαρά νταν και πάλι!
eta - το black hole thred υπάρχει ακόμα βρε φίλε? okay!
the_second_child αυτό είναι το account σου? Γιατί μπορώ να σου κάνω Merge τα accounts να σου αλλάξω mail και κωδικό.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2014 - 13:58
Γεια σας!Με λένε Μαρία είμαι 14 χρονών(σε λίγο 15 )κι βλέπω anime περίπου 1 χρόνο
myanimelist.net/animelist/maria1323
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2014 - 14:00
Καλώς ήρθες Μαρία, να τα εκατοστήσεις και να περνάς καλά μαζί μας. :3
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2014 - 20:56
να αρχισουμε με τα βασικα...ποιο ειναι το αγαπημενο σου εντομο?
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2014 - 23:10
να αρχισουμε με τα βασικα...ποιο ειναι το αγαπημενο σου εντομο?
Όλοι ξέρουμε πως η κατσαρίδα είναι το αγαπήμενο έντομο όλων καταβάθως. τς τς τς, μα τι ερωτήσεις είναι αυτές!
gokiburi-chama <3 <3
Καλως ήρθες Μαρία ^^