Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 17:41
Καλησπερίζω την όμορφη παρέα! Με λένε Ντόριαν (ή TheGunsmasha στο Net γενικότερα) και είμαι από τα νεότερα μέλη στην σελίδα. Γνώριζα το site αρκετό καιρό αλλά λόγω εξεταστικής δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, για αυτό και γράφτηκα τώρα. Είμαι φοιτητής Ιατρικής στην Πάτρα και μερικά από τα ενδιαφεροντά μου είναι η μουσική, οι βόλτες και η κουβέντα με τους φίλους (και τις φίλεςXD!) και φυσικά τα anime. Όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα ενός φίλου μου να δώ το Death Note και ήταν να μη γίνει το κακό!Από τότε (ο Ιούλης που μας πέρασε) έχω δεί αν δεν κάνω λάθος 15 anime όλων των genre πάνω κάτω και μπορώ να πώ πως έχω κάποια εμπειρία πλέον, αν και από ότι κατάλαβα σε σχέση με τους περισσότερους εδώ είμαι ακόμα 'πιτσιρικάς' (χαχα). Να προσθέσω πως λατρεύω τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιαπωνίας σε πολλά θέματα αλλα ιδιαίτερα στα anime όπου φτιάχνουν αριστουργήματα με όλη την σημασία της λεξής(ακόμα και τα opening-ending songs προσέχουν οι άτιμοι!XD!) και ελπίζω να βρεθώ εκεί στο μέλλον,είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς.Αυτά λοιπόν, πιστεύω θα ανταλλάξουμε αρκετές ιδέες και απόψεις για τα anime και όχι μόνο,οπότε δεν μένει παρά να πω καλώς σας βρήκα!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018