Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4381 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 February 2013 - 14:20

λοιπον..
Με λενε Ελιζα ειμαι 14 και παω για 15 αμα δεησει να ερθει το καλοκαιρι..>w<
Εχω μια μανια με τα ανιμε και μανγκα απο πολυ μικρη και μαρεσει να τα ζωγραφιζω κι ολας >.~
Εχω πολλα αγαπημενα ανιμε και μανγκα..οπως -->the melancholy of haruhi suzumiya,Bleach,Sukitte ii na yo,
One piece,Death Note,maid-sama,Kuroshitsuji,Beelzebub,[K]-Project,Highschool of the dead...
και πολλα αλλα
Εμμ..για την ακριβεια δεν εχω να γραψω τιποτα αλλο... :P
αυτα λοιπον χαρηκα πολυ γεια σας.. :D

Εγω ακομα δεν βαζω τονους :P
Αντε και καλο καψιμο με οτι αλλο δεις ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4382 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 February 2013 - 14:24

λοιπον..
Με λενε Ελιζα ειμαι 14 και παω για 15 αμα δεησει να ερθει το καλοκαιρι..>w<
Εχω μια μανια με τα ανιμε και μανγκα απο πολυ μικρη και μαρεσει να τα ζωγραφιζω κι ολας >.~
Εχω πολλα αγαπημενα ανιμε και μανγκα..οπως -->the melancholy of haruhi suzumiya,Bleach,Sukitte ii na yo,
One piece,Death Note,maid-sama,Kuroshitsuji,Beelzebub,[K]-Project,Highschool of the dead...
και πολλα αλλα
Εμμ..για την ακριβεια δεν εχω να γραψω τιποτα αλλο... :P
αυτα λοιπον χαρηκα πολυ γεια σας.. :D

[K]-Project

[K]-Project

Καλώς ήρθες Ελίζα. Ομολογουμένως τολμηρή η πρώτη σου δήλωση στο φόρουμ. :P Εδώ είναι και το thread του K για να δεις τις συζητήσεις που έγιναν. Εγώ πάλι είχα αντέξει κανά δίλεπτο. :P

#4383 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 10 February 2013 - 16:17

Eliza-chan μην τον ακούς, και εγώ όταν πρωτομπήκα δεν έβαζα τόνους! Καλή διαμονή :P

And yet you grew up to be one fine young lady Mono :D

#4384 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 February 2013 - 16:36

And yet you grew up to be one fine young lady Mono :D

Και εσύ αγαπητή Παναγιώτα.

#4385 Eliza_chan

Eliza_chan

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 10 February 2013 - 17:24

Καλώς ήρθες Ελίζα. Ομολογουμένως τολμηρή η πρώτη σου δήλωση στο φόρουμ. :P Εδώ είναι και το thread του K για να δεις τις συζητήσεις που έγιναν. Εγώ πάλι είχα αντέξει κανά δίλεπτο. :P

arigato..:)

#4386 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 14 February 2013 - 17:41

Καλησπερίζω την όμορφη παρέα! Με λένε Ντόριαν (ή TheGunsmasha στο Net γενικότερα) και είμαι από τα νεότερα μέλη στην σελίδα. Γνώριζα το site αρκετό καιρό αλλά λόγω εξεταστικής δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, για αυτό και γράφτηκα τώρα. Είμαι φοιτητής Ιατρικής στην Πάτρα και μερικά από τα ενδιαφεροντά μου είναι η μουσική, οι βόλτες και η κουβέντα με τους φίλους (και τις φίλεςXD!) και φυσικά τα anime. Όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα ενός φίλου μου να δώ το Death Note και ήταν να μη γίνει το κακό!Από τότε (ο Ιούλης που μας πέρασε) έχω δεί αν δεν κάνω λάθος 15 anime όλων των genre πάνω κάτω και μπορώ να πώ πως έχω κάποια εμπειρία πλέον, αν και από ότι κατάλαβα σε σχέση με τους περισσότερους εδώ είμαι ακόμα 'πιτσιρικάς' (χαχα). Να προσθέσω πως λατρεύω τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιαπωνίας σε πολλά θέματα αλλα ιδιαίτερα στα anime όπου φτιάχνουν αριστουργήματα με όλη την σημασία της λεξής(ακόμα και τα opening-ending songs προσέχουν οι άτιμοι!XD!) και ελπίζω να βρεθώ εκεί στο μέλλον,είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς.Αυτά λοιπόν, πιστεύω θα ανταλλάξουμε αρκετές ιδέες και απόψεις για τα anime και όχι μόνο,οπότε δεν μένει παρά να πω καλώς σας βρήκα!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4387 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 February 2013 - 18:02

Kαλώς μας ήρθες αγαπητέ Ντόριαν, ποτέ κανα πορτρέτο να μην κάνεις και μας κυνηγάνε! Μακάρι η διαμονή σου εδώ να σε διασκεδάσει και να περνάς όμορφα της μέρες σου.
Βουρ στο κάψιμο και συμβουλή: πάρε κάποιον άλλο μαζί σου, ποτέ μόνος σου. Να χεις καλή παρέα...! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4388 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 14 February 2013 - 18:57

Καλως μας ηρθατε ολα τα νεα μελη!

@dorian σε νιωθω κι εγω με DN ξεκινησα ΧΔ
@Εliza chan αν εχεις ποτε σκοπο να μπεις στο θρεντ του Κ ... προετοιμασου γερα , δν αντεχεται ετσι ευκολα χοχοχοχοχοχοχο

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4389 Naruto Monkey

Naruto Monkey

Starting...

• Members
  • 32 posts

Posted 21 February 2013 - 12:56

eliza-chan.Γινε το κοριτσι μου xD........Απλά επικ.Είσαι από τα λιγα κοριτσια που ξερω και βλεπουν τοσα πολλα ανιμε..χΔ
Sorry for the spam :D
Posted Image
I am not Kyuubi,I am Uzumaki Naruto

#4390 Saber-chan

Saber-chan

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 February 2013 - 23:37

Χαιρετώ τους anime fans! Είμαι 22 ετών, φοιτήτρια και λατρεύω όπως κι εσείς τα anime και ότι έχει σχέση με την Ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα...οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά! Πριν κανένα χρόνο είδα τυχαία το Hellsing και φυσικά κόλλησα...! Δυστυχώς κανείς από τους φίλους μου δεν συμμερίζεται αυτή την τρέλα μου, οπότε χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιου είδους forum για να μπορούμε κι εμείς οι άνθρωποι να ανταλλάζουμε απόψεις και να μαθαίνουμε τα καθέκαστα... Οπότε God bless the internet..! Οπότε thank you guys και καλώς σας βρήκα κι εγώ...!

#4391 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 February 2013 - 01:57

Eτσι ακριβως παλι καλα που υπαρχει και αυτο φορουμ για τετοιου ειδους συζητησεις. Kαλως ηρθες saber-chan. :D

2po6sfa_jpg.gif

#4392 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 22 February 2013 - 18:44

Καλησπερα ειμαι νεο μελος εδω με λενε Μαριο και ειμαι 16 ετων.. Δεν ξερω πολλα πραγματα για τα ανιμε...το μονο που μου ειχε πει ενας φιλος να δω ηταν το bleach(ανιμε πρεπει να νε :P)αν καπιος μπορη να μου πει που μπορω να βρω καποιες ενδιαφερουσες σειρες να δω και να καταλαβω και εγω στο περιπου σαν νεος τι ειναι ακριβως το ανιμε... οπιος με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων..(σορρυ για τα ορθογραφικα οπου υπαρχουν)

#4393 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 February 2013 - 20:09

Καλωσηρθες και καλη αρχη. Η ερωτηση σου απαντηθηκε σε πρωτη φαση στο Αnime Recommendations thread και ενδεχομενως να παρεις και αλλες προτάσεις.

Have fun. :)

#4394 KORIA

KORIA

Starting...

• Members
  • 3 posts
  • LocationKorinthos

Posted 26 February 2013 - 23:11

Καλησπέρα κι από μένα, έγραψα κι ένα νέο topic στο meetings, party κλπ. Εδώ είμαστε να τα λέμε ;).

Να είστε καλά ;)

#4395 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 February 2013 - 23:22

Να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου όλα τα νέα μας μέλη, ελπίζω να βρείτε όλα όσα ψάχνετε και να γίνεται παραγωγικά μέλη της μικρής μας κοινωνίας. Ορίστε ένα link το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.