Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4306 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 13:00

Του έχεις πει πως θες να τον σκοτώσεις και να γίνεις δολοφόνος; Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην σε σκοτώσει εκείνος έτσι.

#4307 Nobody likes Osama

Nobody likes Osama

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 13:05

Μην ανυσηχειτε ο Osama ξερει ηδη για την παρουσια μου και τα κινητρα μου . (αλλα ειναι ολα μερος του σχεδιου μου! :P )

#4308 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 14:40

trololo lives everywhere in this forum :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#4309 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 14:53

Του έχεις πει πως θες να τον σκοτώσεις και να γίνεις δολοφόνος; Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην σε σκοτώσει εκείνος έτσι.

Qft. XD

Καλώς ήρθατε νέα μέλη. Ευχομαι να περάσετε καλά μαζί μας. Καλή διασκέδαση και happy postu postu. ^_^

#4310 Clifsterio

Clifsterio

Starting...

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 15:14

ειμαι ο κωστας! ειμαι 20 ετων και σπουδαζω σκηνοθεσια και οπτικοακουστικα μεσα. ασχολουμαι με voice αcting και anime.

#4311 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 15:25

Καλός το θύμα μας το φίλο μας τον Αλέξανδρο, χαίρομαι που μπήκες τελικά! χοχο, να που το γκιντάμα και το one piece το κάναν το θάυμα τους τελικά!
Ώρα να ετοιμάσουμε το μέρος για τη νέα θυσία, :slash: υμμ....καλοσόρισμα στο φορουμ. S&M class, invite him, you know what I mean ^^
και ότι αλο θες ρωτάς, εδώ είμαστε ^^

Ρε παιδιά από τα μούτρα τ'αρπάξατε το παιδί. Είπαμε νέα μέλη στην τάξη αλλά όχι κι έτσι χΔ Μην μας περάσει και για ανώμαλλους xD (όχι πως δεν είμαστε αλλά anw).

Kώστα καλώς ήρθες, όταν λες voice acting εννοείς πως το κάνεις επαγγελματικά? Αν ναι μπράβο, ακούγεται πολύ ωραίο :D

#4312 Clifsterio

Clifsterio

Starting...

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 15:33

ερασιτεχνικα. μαλιστα δουλευω με μια ομαδα που αυτο το καιρο μεταγλωτιζει μια ανιμε ταινια και πηρα εναν μικρο ρολο. μακαρι να γινει κατι αναλογο και σε αυτο το φορουμ.

#4313 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 15:35

ερασιτεχνικα. μαλιστα δουλευω με μια ομαδα που αυτο το καιρο μεταγλωτιζει μια ανιμε ταινια και πηρα εναν μικρο ρολο. μακαρι να γινει κατι αναλογο και σε αυτο το φορουμ.

Συγχαριτήρια και καλή επιτυχία ^

#4314 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 16:52

Just a friendly heads up, αυτόν τον Keito μην τον πλησιάσεις, πολύ, είναι ο πιο ανώμαλος από όλους μας.

#4315 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:01

Worry not! Δεν θα έχει ευκαιρία να τον ξαναπλησιάσει καθώς αποτελεί multiple account και μας χαιρέτησε χρόνους. Ζωή σε λόγου μας.

(Μου αρέσει που πάει και συστήνεται κιόλας) >.<

#4316 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:06

Μήπως ήταν απλά test του Kenny, να δει το awareness των Global Moderators; "Μπράβο παιδιά μου".

#4317 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:07

Μην μου πεις πως ηταν ο vampire hunter :hahaha:

sc5bab.jpg

#4318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:10

Μήπως ήταν απλά test του Kenny, να δει το awareness των Global Moderators; "Μπράβο παιδιά μου".

Όχι μωρέ απλά μετά τις 4 πρώτες φορές που θα μπαννάρεις τον ίδιο χρήστη, αρχίζετε και επικοινωνείτε σε άλλο επίπεδο. Αποκτάτε μια βαθύτερη σχέση if you know what i mean.

#4319 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 21:46

Όχι, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4320 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2012 - 23:55

ενα χαι στην κοινοτητα :P
Leave the drama for yo mama.