Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4201 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2012 - 01:04

+1 σαυτα που πε ο Zenith :hehehe:
καλός τον ! :kyaaa:
*προετοιμασίες για 8υσίες προς τιμη του ανιμε.γρ*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Μάιος 2012 - 01:06

フカフカ

#4202 elenitsakwst

elenitsakwst

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2012 - 16:49

ναιιι εχουμε κι εμεις.. :D ευχαριστωω :D

#4203 vagostrx

vagostrx

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 16:22

Γεια σας παιδια!Με λενε Βαγγελη!
Ασχολουμε χρονια με τα ανιμε.Το site επεισης το ξερω καιρο τωρα(νομιζω απο το 2008) ομως δεν ειχα account!
Να λοιπον που αποφασισα και εκανα!

#4204 Komily

Komily

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece , Crete

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 15:40

Επ :) Να 'μαι και εγώ, το site μου το συνήστησε ένας φίλος, και είπα και εγώ να κάνω join ;)

Εχμ, δεν έχω και πολλά να πω, λατρεύω τα ρομαντικά/δραματικά (ωστόσω και ταυτόχρονα αστεία ;) ) anime, ειδικά το αγαπημένο μου είναι το Ano Hana :moeee: . Είμαι 16, αγαπάω τα Anime, και επείσης τις παιδικές σειρές (όχι πολλοί παιδικές όμως ;) ) , αυτήν την στιγμή έχω κόψει το one piece για να δω Avatar : The Last Airbender, και μετά θα συνεχίσω με την 2ή και 3ή σεσον του avatar, μετά πάμε στο Avatar : The Legend Of Korra :kyaaa: xD.

Σχεδιάζω, και το όνειρο μου, είναι να κάνω sci-fi Κομικ μόλις μεγαλώσω , και να πουλαώ sci-fi έργα τέχνης ;) (δεν σχεδιάζω τόσο πολύ μάνγκα though ;) , ίσως αρχίσω κάποια μέρα, ποιός ξέρει)
Μπορείτε να με βρείτε στο Deviantart εδώ http://ymily.deviantart.com/

Αυτά είχα να πω, ελπίζω να έχω μια καλή διαμονή εδώ !

(σκάει ο τζίτζικας εδώ :heat: )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Komily: 04 Ιούνιος 2012 - 15:43

#4205 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 15:48

Welcome , bro , είδα αυτά που έχεις στο Deviant , είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις :P welcome και πάλι welcome!

v4kFmx.png

#4206 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 15:49

(σκάει ο τζίτζικας εδώ :heat: )

Σε νιώθω :blurah5:
Καλως σε βρήκαμε και να περάσεις καλά :D. (Οι υπόλοιποι ετοιμάζετε τις θυσίες για το καλοσώρισμα)

8w32.jpg

#4207 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 17:02

Preparations all set!!
welcome , my friend ^^ :hehehe:
フカフカ

#4208 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:23

Ελπίζω να είναι πολύ καλό thread για να κάνω μια πολύ γενικευμένη ερώτηση. (Χάθηκα εδώ μέσα) :sigh2:
Επειδή γενικά έχω δει τα βασικά από anime και δεν έχω διαβάσει κανένα manga(γενικά όχι και πολύ του διαβάσματος)
μπορείτε να μου πείτε ή να με παραπέμψετε κάπου να μάθω ποιος είναι ένας καλός τρόπος να δω καλά anime (ή πως να ξεκινήσω, ή πως να μάθω να ενημερώνομαι σωστά) ή κάτι αντίστοιχο για μανγκα. Και πάντα for newbies.

Πιο λιανιά, όποιο tip, καλό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TziKei: 04 Ιούνιος 2012 - 19:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4209 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:25

Πόσα λεφτά δίνεις;

stasou%2520mygdala.jpg

#4210 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:34

Όλα τα λεφτά λουλούδια στην δική σου αγκαλιά, οπότε αν σου φέρω μαργαρίτες δεν θα καταλάβεις τη διαφορά ελπίζω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4211 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:38

you pass with flying colors.

Τσεκαρε τα θρεντς anime recommendations και
manga recommendations στα αντιστοιχα subforums. 2 κλικ υποθεση. επισης εκει κοντα θα βρεις και μερικα τυπου "τι ανιμε ειδα προσφατα" και τα λοιπα.
Καλή εξερεύνηση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 04 Ιούνιος 2012 - 19:40

stasou%2520mygdala.jpg

#4212 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:43

Thanks. :congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4213 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:43

Tzikei καλώς ήρθες!

Για να πάρεις μερικές προτάσεις για anime πέρνα από το Anime recommendations. Πες μας περίπου τί ψάχνεις και με χαρά θα βοηθήσουμε. Στο subforum Σειρές Anime αλλά και στα Reviews θα βρεις αρκετά threads με συζητήσεις για σειρές όπου μπορείς να πάρεις ιδέες. Στον τομέα Anime Search/ Downloads θα βρείς αρκετά threads με πληροφορίες για το πού θα βρεις να κατεβάσεις anime και πώς.

Για πληροφορίες έχε πάντα σαν οδηγό σου το anidb.net. Το 90% των anime βρίσκονται στο bakabt.com (χρειάζεται εγγραφή) και για μεμονωμένα επεισόδια ή στο Tokyotosho.info ή στα sites των fansub groups (τα οποία βρίσκεις στο anidb).

Από κει και πέρα ρίξε μια ματιά στο forum, θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες και για οποιοαδήποτε ερώτηση μπορείς πάντα να απευθυνθείς σε κάποιο μέλος της moderating team. Have a nice stay ^^

xbJ3b2w.jpeg

#4214 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:45

wrong thread, έχουμε για ανιμε και μάνγκα recommendation thread, μπορείς να ρίξεις μια μάτια εκεί. ^^
τώρα απ'την αλή εγω θα σου πρώτεινα αν δεν έχεις δει ακομα τα D.gray-man, one piece, hunter x hunter, hitman reborin, beelzebub (απο shounenιίες)
και γενικα, μερικα αγαπημένα :)
fate zero ,fate say night, welcome to the NHK, lovely complex, berserk(manga) , αν και τώρα βγήκε και η πρώτη ταινεία και ήταν αρκετά καλη. Το άνιμε δε μου άρεσε μονο xD
ruruni kenshin(samurai X) , και μερικα πιο ψαγμένα: Utena, serial experiments lain, steins;gate, densetsu no yuusha no densetsu, mushishi...ε δες αυτα και βλεπεις :P

απο κει και πέρα προσωπικά οτι βλέπω το κατεβάζω. Αλλα μπορεις να δεις και ονλινε, προτείνω το gogoanime και το animecrazy ^^ καλη συνέχεια :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 04 Ιούνιος 2012 - 19:47

フカフカ

#4215 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 19:48

Δεν ζήτησε recommendations, ζήτησε γενικές οδηγίες για να περιηγηθεί στο forum οπότε μια χαρά στο σωστό thread πόσταρε ^^

xbJ3b2w.jpeg