Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4111 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 01 February 2012 - 15:10

Welcome redqueen!:hi:
Από συμπάσχοντες άλλο τίποτα, οι περισσότεροι είμαστε κλινικές περιπτώσεις!:P

#4112 BloodyPrincess

BloodyPrincess

The Day That Never Comes

• Members
  • 11 posts

Posted 01 February 2012 - 23:36

:hi:καλημερα και απο μενα!ειμαι η μαρια και χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας!

καληνυχτα ας ελπισουμε οτι δν 9α κολλησεις τρελα απο μας(εστω και γραπτως ειναι κολλητικη xD ;P )
και εμεις χαιρομαστε που βρισκεσαι εδω!! ;)
:drink:
Posted Image

χαχαχχα όλες δικές του xD

#4113 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 01 February 2012 - 23:46

Καλώς μας ήρθες redqueen. Ετοιμάσου να καείς πολύ περισσότερο τώρα που θα χεις και παρέα.

Αφού βλέπεις και Casshern, me approves. ;)

15fkk04.jpg

#4114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 February 2012 - 00:29

Βloody Princess του έχεις αλλάξει τα φώτα λιγάκι του thread. Σε κόβω top poster μέχρι το τέλος του μήνα αν συνεχίσεις έτσι.:hahaha:

Πέρα από το χαβαλέ η αλήθεια είναι ότι το παρόν thread είναι μόνο για μια πρώτη γνωριμία και ένα καλωςόρισμα όχι για εκτενή συζήτηση. Για ψιλή κουβεντούλα πέρνα από το Black Hole. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο να σε δούμε και στα thread των σειρών anime και manga που σου αρέσουν.

Για συζητήσεις επί του προσωπικού πήγαινε στα profil των μελών να αφήσεις vms ή pms. :)

Οι υπόλοιποι καθίστε φρόνιμα. Σας βλέπω. Α να χαθείτε καθάρματα βρήκατε καινούριο μέλος και το πειράζετε.:himitsu:

#4115 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 02 February 2012 - 00:35

thanks everyone !!!!!!!! bloodyprincess συγνωμη που δν ημουν πρωτοτυπη:unlucky:
οκ πλακα κανω χιλια ευχαριστω ξανα:yahoo:
ps το κρυο οντως δν περιγραφεται :Crying2::colddd:

#4116 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 02 February 2012 - 00:43

Καλώς ήρθες red queen. Μην παραπονιέσαι για το κρύο, έχουμε και κατοίκους Γερμανίας εδώ.

#4117 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 February 2012 - 16:44

BloodyPrincess (καλώς όρισες στο forum μας, BTW) και οι υπόλοιποι (ΡΕΜΑΛΙΑ!):

Λοιπόν, δεν μπορείτε να πείτε, αρκετά κράτησε (διάβαζε: σας αφήσαμε) το party που στήσατε εδώ μέσα, πλην όμως... δοκιμάσατε την υπομονή μου και τη λυγίσατε (κοινώς, το στρουμφο@@@ήσατε το thread). Πάμε λοιπόν ένα reminder για παλιούς και νέους:

Το παρόν thread είναι για να μας χαιρετάνε οι άρτι αφιχθέντες χρήστες, και ορισμένοι από μας να τους καλωσορίζουμε. Δεν είναι για:

> Να χαιρετάμε ΚΑΘΕ νέο μέλος. Κανείς από μας δεν χρειάζεται να γίνει ο ανεπίσημος πορτιέρης του .aNiMe//GR.

> Να πιάνουμε ψιλή κουβέντα αφού γνωριστήκαμε. Παρακαλείστε όπως κατευθυνθείτε στο profile του χρήστη που σας ενδιαφέρει και να του αφήσετε ένα Visitor Message.

Aρκετά posts αφαιρέθηκαν ήδη. Από αυτό το post και πέρα, όποιο post δεν συμμορφώνεται θα το τρώει η μαρμάγκα δίχως προειδοποίηση. Συμμορφωθείτε πριν σας συμμορφώσουμε. :hiding_something:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4118 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 03 February 2012 - 16:44

αρκετα ποστ διαγραφηκαν,
παρακαλω να μην γινεται ψιλη κουβεντουλα σε αυτο
το thread και φτανουν 1-2 ατομα για το καλωσορισμα
απο και και περα μονο με PM,VM!
wakatta?

edit:περιμενα τοση ωρα τον Κεννυ και δεν εκανε τιποτα
και μολις εκανα τις διαγραφες και εγραψα τσουπ εμφανιστηκε χαχαχα

Edited by acid black cherry, 03 February 2012 - 16:58.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4119 corum

corum

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 04 February 2012 - 11:58

Γεια σας! Διαλεξα το ονομα ενος εκ των αγαπημενων μου ηρωων απο το χωρο της επικης φανταστικης λογοτεχνιας, o Corum του Moorcock Ειμαι καινουργιος στον χωρο των anime και manga, και πιστευω πως θα βρω καποιες απαντησεις σχετικες με ερωτησεις κι αναζητησεις μου πανω στο συγκεκριμενο χωρο σ' αυτο το side. Ειμαι 40 χρονων. Το επαγγελμα μου (ιδιωτικος υπαλληλος), δεν παρουσιαζει καποιο ξεχωριστο ενδιαφερον εκτος του οτι μου εξασφαλιζει τα προς το ζειν.Τα ενδιαφεροντα μου ειναι αυτα που μου γεμιζουν τη ζωη. Τραγουδιστης σε Heavy Metal και Hard Rock σχηματα, τις ελευθερες ωρες μου γραφω, ακουω πολυ μουσικη, με αγαπη στην ορχηστρικη μουσικη, το Heavy Metal και Hard Rock, jazz και ελληνικη μουσικη (απο το '50 εως τελη '80).Το διαβασμα κλασικης και φανταστικης λογοτεχνιας ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου. Σημαντικο μερος στη ζωη μου παιζουν η γυναικα μου, η 9 μηνων κορουλα μου και η μεγαλητερη κορη μου, ενα 4χρονο ασπρομαυρο cocker-ακι.Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να γραψω για μενα. Ειμαι χαρουμενος που ειμαι αναμεσα σας. Νιωθω πως το ταξιδι μου στο φανταστικο κοσμο των anime τωρα αρχιζει, και πιστευω πως θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερων. Ευχαριστω!

#4120 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 February 2012 - 13:44

Καλώς ήρθες corum!

Είμαι σίγουρη ότι το site θα σου καλύψει οποιαδήποτε απορία ή αναζήτηση. Θα χαζρούμε να σε δούμε να συμμετέχεις σε όποια συζήτηση σε ενδιαφέρει.Καλή διαμονή ^^

xbJ3b2w.jpeg

#4121 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 February 2012 - 15:30

Καλωσήρθες corum. Ως οπαδός της Metal σου προτείνω αβίαστα το Detroit Metal City . Πιστεύω ότι θα γελάσεις πάρα πολύ και θα περάσεις απίστευτα καλά μαζί του.

Από εκεί και πέρα. Εδώ για να καταλάβεις πώς διαβάζουμε manga. Για να δεις τα πιο δημοφιλή anime και manga ανάμεσα στα μέλη και για να ζητήσεις προτάσεις για anime και manga. Και κάποιες γενικές πληροφορίες προς ναυτιλομένους. Στο κατέβασμα τα Tokyo Tosho και Bakabt είναι οι καλύτεροί σου φίλοι και για τις πληροφορίες το Anidb το καλύτερο search engine.

#4122 omeleta

omeleta

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 February 2012 - 15:35

Γεια σας παιδία με λένε Κώστα. Μαθητης της 3ης Λυκειου. Το username μην το σχολιάσετε είναι ένα παρατσούκλι που μου κόλλησε για 1-2 μήνες και το χρησιμοποιησα για πλάκα. Anime βλέπω κοντά 3+1/2 χρόνια σχεδόν κάθε μέρα για καμμιά ωρίτσα. Δεν έχω καποιο συγκεκριμένο Genre που να μου αρέσει.
Ελπίζω να περάσω ευχάριστα μαζί σας

#4123 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 February 2012 - 15:47

epic nicknames are just epic :hahaha:
καλος τον μας :P μια χαρα 8α περασεις πιστεψε με :orly::hehehe:
フカフカ

#4124 omeleta