Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3856 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 posts

Posted 18 September 2011 - 01:57

Νωρίς το θυμήθηκες εσύ XD

Εγώ πάλι ποτέ δεν σύστησα τον εαυτό μου σε αυτό το thread. Και δεν θα είχε νόημα τώρα, μετά από ενάμιση χρόνο ¬¬

καλλιο αργα παρα ποτε λενε κυριε καθηγητα ;) (αν υπαρχουν τυχον ορθογραφικα ζητω συγγνωμη :wis:)
EDIT:το ιδιο ισχυει κ για σενα metalmusicmaniac!
;P

日本 が 好き

Posted Image

#3857 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 18 September 2011 - 04:37

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά προσωπικά ενθουσιάζομαι όταν βλέπω female stalkers of the forum να γράφονται, και (κυρίως) να ποστάρουν χωρίς ορθογραφικά λάθη. :hihi2:
Welcome girls! Στην πρώτη τελετή θα χρειαστούμε λίγο από το αίμα σας, αλλά είναι μόνο για τη μύηση. ;)

καλα μου τα ελεγε η γιαγια μου οτι αυτα τα πραγματα ειναι του διαβολου..:hihi2:
για καθε ορθογραφικο θα χανουμε και δαχτυλο;
καλως σας βρηκαμε:nod2:

Posted Image

#3858 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2011 - 04:50

Πες στην γιαγιά να μην ανησυχεί τον φάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα.:zombie: Αχώνευτος μέχρι τέλους...Αχέμ εννοώ... Μην ανησυχείς όλοι αγγελούδια είμαστε εδώ μέσα.:angell:

Οι ποινές για τους ανορθόγραφους είναι εξαγοράσιμες. Τιμές συζητήσιμες.

Καλώς ήρθατε νέα (και όχι τόσο νέα) μέλη. :moeee:

#3859 D@rkf@iry

D@rkf@iry

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 20 September 2011 - 13:22

:hi: Γεια σε όλους...Με λένε Μαρία και είμαι 18 χρονών και κάτι μήνες...Ασχολούμαι με τα anime και τα manga μόνο 4 μήνες, αφού ξεκίνησα τώρα τ καλοκαίρι γιατί όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μπορούσα αφού έδινα πανελλήνιες(τελικά πέρασα στην Μυτιλήνη γεωγραφία)...Μου αρέσουν τα anime και τα manga,τα βιβλία,η μουσική,και η φωτογραφία όπως επίσης ασχολούμαι και λίγο με αστρολογία...
That's all!!!

#3860 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 20 September 2011 - 13:32

μας τα χάλασες στο τέλος

#3861 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 20 September 2011 - 13:36

Αχα, έτσι ξεκινάνε όλα και μετά θα χεις φτάσει να καταλαβαίνεις τι λένε αυτά τα μικιμαο, να ξέρεις από bitrates, softsubs και στο τέλος θα χεις γίνει expert στο vbulletin(και στα υπόλοιπα forum software) με αποτέλεσμα να ξημεροβραδιάζεσαι σε Underground Image boards για το τελευταίο Manga chapter. Προλαβαίνεις να φύγεις, χο χο χο χο!:dazed:
rsrGbGx.gif

#3862 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 September 2011 - 14:16

Εγω την εχεσα την αστρολογια οταν ειδα σε ενα περιδοικο οτι σημερα θα ειμαι ο μεγαλυτερος ερωτιλος στην ελλαδα και σε ενα αλλο πως θα ειμαι αντικοινωνικος και κλεισμενος στον εαυτο μου.........Δεν μπορουν να συγχρονιστουν τουλαχιστον???

sc5bab.jpg

#3863 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 24 September 2011 - 15:56

Αχα, έτσι ξεκινάνε όλα και μετά θα χεις φτάσει να καταλαβαίνεις τι λένε αυτά τα μικιμαο, να ξέρεις από bitrates, softsubs και στο τέλος θα χεις γίνει expert στο vbulletin(και στα υπόλοιπα forum software) με αποτέλεσμα να ξημεροβραδιάζεσαι σε Underground Image boards για το τελευταίο Manga chapter. Προλαβαίνεις να φύγεις, χο χο χο χο!:dazed:

Χαχαχα, έλα!
Εγώ 2μιση χρόνια έχει που άρχισα να ασχολούμαι και ακόμη έχω θέμα να καταλάβω τι λένε, τώρα τελευταία έμαθα για τα bitrates, δεν γνωρίζω τι είναι τα softsubs και δεν έχω διαβάσει ούτε ένα manga ακόμη!
(Αν και αυτο για το vbulletin είναι εύστοχο).

#3864 anka1610

anka1610

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 October 2011 - 17:11

:hi: σε όλους! Με λένε Κατερίνα και είμαι 14 (γίνομαι επιτέλους 15 σε καμιά βδομάδα...:kakaka: ). Διαβάζω manga εδώ και τρία χρόνια και κάτι ψιλά και ξεκίνησα να βλέπω anime που δεν είναι του Studio Ghibli φέτος το καλοκαίρι (λίγο καθυστερημένα, το ξέρω ). Άλλα ενδιαφέροντα μου είναι τα βιβλία, κυρίως φαντασίας και sci-fi, ατέλειωτο χάζεμα στο ιντερνέτι (ειδικά στο FanFiction.net:P) και φυσικά μουσική. Happy to meet you!

#3865 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 10 October 2011 - 21:06

Kαλησπερα και απο εμενα!Παρακολουθω εδω και καιρο το φορουμ και σημερα αποφασισα να γραφτω!Ειμαι ο Γιαννης,16 ετων,φαν των μερικων anime,τα manga δεν μου αρεσουν και τοσο και σπανιως τα παρακολουθω:thatsit:
Posted Image

#3866 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 October 2011 - 22:23

Καλωσόρισες. Φόρουμ χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει:thatsit:

#3867 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 12 October 2011 - 15:19

Μιας και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω λεω να πω λιγα πραγματα για 'μενα.Με λενε Στελιο .. οκ ειμαι 1/4 ιαπωνας...και αυτο το καταραμενο 1/4 επεμενε να με λενε και Τάρο (εξου και το γιουζερνέιμ)..Ειμαι 17 μιας και γεννηθηκα στις 25/02/94 22.32.13 μμ.Οταν ημουν μικρος ηθελα να γινω σκουπιδιαρης μονο και μονο για να ανεβαινω στα πατηρακια στο πισω μερος του απορριματοφορου και να κανω βολτες(τι? μηπως αυτα δεν τα λεμε?)WOΟΟΟ Οταν ημουν μικρος φοβομουν τους ψηλους ανθρωπους...μετα ψηλωσα και 'γω..Μια μερα θελω να γινω Δημαρχος ..και δυο μερες να γινω δεν πειραζει.. -.-" ..Το παρθενικο anime που εσκισα ηταν το One Piece...τωρα περιμενω το καινουριο επεισοδιο καθε εβδομαδα οπως τα στρουμφακια των μπαμπα-στρουμφ..τι καταλαβαα?! απο τοτε η ζωη μου καταστραφηκε..ειδα 5-6...26 οχι 27..καλο δεν το λες....Θα σας παρακαλουσα να μην τα βαζεται μαζι μου γιατι μετα θα εχετε προβληματα με την γιαγια μου...ναι ρε ειναι ninja !

P.S. Λεφτα υπαρχουν..μονο ο Αγιος Βασιλης δεν υπαρχει...νομιζω..

Βαριομουν να γραψω και εκανα ενα copy-paste ενα αλλο ποστ μου απο αλλο φορουμ... Πολλοι θα με ξερουν... και ελπιζω να μην πουν "ωχ" μολις διααβασουν αυτο!

Posted Image

#3868 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 October 2011 - 15:29

Μοst epic introduction in the history of anime.gr:yahoo:

sc5bab.jpg

#3869 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 12 October 2011 - 15:57

Βαριομουν να γραψω και εκανα ενα copy-paste ενα αλλο ποστ μου απο αλλο φορουμ... Πολλοι θα με ξερουν... και ελπιζω να μην πουν "ωχ" μολις διααβασουν αυτο!

woot?
anyway καλος ηρθες και εσυ:kakashithumbup:
Imagination is the only limit!

#3870 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 October 2011 - 17:06

Καλώς το παιδί που είναι και 1/4 ξένος. Σου εύχομαι (όπως και σε κάθε νέο μέλος) καλή διαμονή στην κοινότητα μας και ευχάριστες στιγμές γέλιου με τις μα*** " ερμ.. χαζομάρες που γίνονται εδω μέσα !!! Welcome buddy!!!

Posted Image