Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3736 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 April 2011 - 00:32

Kαλως ήρθατε νέα μέλη....

Kite υπάρχει το Reviews section γι αυτόν τον σκοπό. Δες αν το anime για το οποίο θες να μιλήσεις είναι ελεύθερο και fire away. Κάποια pointers για το πώς γράφουμε reviews υπάρχουν στο Your friendly Review Guide.

Διαφορετικά μπορείς απλά να κάνεις ένα search και να βρεις το thread της σειράς για την οποία θες να μιλήσεις ή αν δεν υπάρχει να κάνεις καινούριο thread στο Σειρές Anime section.

Καλή διασκέδαση σε όλους και happy postu postu.

#3737 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 28 April 2011 - 01:28

Kαλως ήρθατε νέα μέλη....

Kite υπάρχει το Reviews section γι αυτόν τον σκοπό. Δες αν το anime για το οποίο θες να μιλήσεις είναι ελεύθερο και fire away. Κάποια pointers για το πώς γράφουμε reviews υπάρχουν στο Your friendly Review Guide.

Κι αν δεν προκιτε για Anime?:hmmm:
Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#3738 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 April 2011 - 01:34

Ah in that case το αντίστοιχο subsection είναι το κατάλληλο μέρος -δεδομένου ότι δεν υπάρχει ήδη thread για αυτό το οποίο θέλεις να κάνεις review. Πχ αν θες για τα videogames πας στο Video Games subforum και είτε γράφεις αυτά τα οποία θες σε κάποιο απο τα thread που ήδη υπάρχουν είτε ανοίγεις καινούριο αν δεν έχει μιλήσει κάποιος άλλος γι αυτό το παιχνίδι.

#3739 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 29 April 2011 - 17:11

Yohohohohohoo!!! Γεια σας! Είμαι ο Brook The Pirate King, κατά κόσμον Περικλής και είμαι 14 χρονών. Είχα βρεί κάποτε αυτό το φόρουμ πιο παλιά καταλάθος, και τώρα που το ξαναβρήκα :joyful: και επειδή μου αρέσουν τα άνιμε και τα μάνγκα, είπα να γίνω κι εγώ μέλος του. Μου αρέσει το Bleach, το One Piece, το Fairy Tail, το Full Metal Alchemist και πολλά άλλα!

#3740 Chosen

Chosen

Highly functioning sociopath!

• Members
  • 7 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 30 April 2011 - 15:37

Γεια σε ολους!Βρηκα το σιτε λογο του οτι εψαχνα μια καλη συζητηση μεταξυ του Death Note και του code Geass και επειδη μαρεσει ο κοσμος των Anime απο μικρος ειπα να ερθω στη παρεα σας..Βαγγελης απο Πατρα.

PRDjJA8.jpg
images?q=tbn:ANd9GcTnZSmmDeTtNS0YZTY7lfB

#3741 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 30 April 2011 - 16:15

welcome :D
Imagination is the only limit!

#3742 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 02 May 2011 - 17:13

konichiwa!watashi wa konata desu <3 Εαν εισαστε φανατικοι otaku τοtε θα εχετε καταλαβει τα προηγουμενα :joyful:λατρευω τα ανιμε,τα μανγα ,το cosplaying και fυσικα την Ιαπωνια και επειδη οι φιλοι μου δεν με πολυ παιρνουν στα σοβαρα για το θεματακι και καταβαθος ουτε που πολυνοιζονται ,αποφασισα να να μοιραστω τον ενθουσιασμο μου ,ως otaku μαζι σας,αφου απ'οτι καταλαβα συνπασχετε :ureshii:ελπιζω να τα παμε καλα καθ'ολη τη διαρκεια της παραμονης μου σ'αυτο το φιλοξενο στεκι !

:byejg9:

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#3743 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 02 May 2011 - 19:53

welcome welcome !

sc5bab.jpg

#3744 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 03 May 2011 - 23:04

Για σας παιδια,να μαι και εγω.Ειμαι ο RSD και γουσταρω πολυ που είμαι μέλος στο φορουμάκι σας γιατί τυποι σα κιεμενα λείπουν απτο community.Εγώ είμαι PUA και λατρέυω 3 πράγματα:Το RSD,to Japan kai to New Jersey...α και φυσικά τα γκομενάκια...

PUA out.

#3745 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 May 2011 - 23:22

^^ Welcome !!

Posted Image

#3746 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 07 May 2011 - 10:13

γεια σας

#3747 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 13:03

Γεια καλωσήρθες να διαβάσεις τους κανόνες και όλα αυτά και όλα θα παν καλά θα χαρούμε να διαβάσουμε τα ποςτσ σου για τα γιαπωνέζικα άνιμεςς...

HnH5aB0.jpg

#3748 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 07 May 2011 - 13:18

Γεια καλωσήρθες να διαβάσεις τους κανόνες και όλα αυτά και όλα θα παν καλά θα χαρούμε να διαβάσουμε τα ποςτσ σου για τα γιαπωνέζικα άνιμεςς...

εισαι γλυκας ευχαριστω επισης ξερω πολλα για ανιμες να στα πω? οτι θελεις εμενα να ρωτας

#3749 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 13:21

Καλά

HnH5aB0.jpg

#3750 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 07 May 2011 - 18:11

Γεια σε ολους!Βρηκα το σιτε λογο του οτι εψαχνα μια καλη συζητηση μεταξυ του Death Note και του code Geass και επειδη μαρεσει ο κοσμος των Anime απο μικρος ειπα να ερθω στη παρεα σας..Βαγγελης απο Πατρα.

axa..ενδιαφερον μου ακουγεται...κι αλλος πατρινός μετά τον mikami ....καλωσήρθες πατρινέ εισβολέα

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ