Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#346 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2006 - 21:55

Pleased to meet u guys... Ελπίζω να περάσετε ωραία εδώ!

#347 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2006 - 10:59

Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε ωραία.Η παρέα δείχνει φανταστική.

#348 MAYHEM

MAYHEM

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2006 - 14:37

Meres.Me lene Mario kai eimai apo th Dafnh Athinas.Asxoloymai me video games,biblia,moysikh,tainies,apeiroys kafedes kai tsigara kai alla polla.Parakoloytho anime edo kai xronia alla h arxh egine me to area 88.Ta goystaro oso th Gianna(poly dhladh) alla opos kai me th Gianna etsi kai me ayta troo htta an pao na bro na agoraso.ayta.Sas latreyo

#349 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2006 - 16:01

Καλως ήρθες στο φόρουμ.Ριξε μια ματιά στους κανόνες του φορουμ.
Τα Greeklish δεν επιτρέποντε.Happy posting^^:D

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#350 lambros

lambros

The Mythical SuperSaiyan

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2007 - 14:55

Λοιπον το ονομα μου ειναι Λαμπρος και ειμαι 16 χρονων ειμαι τρελος με τα anime και ta manga και ακουω Linkin Park και Rap

#351 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 16:37

Welcome παίδες!!Have fun κ post a lot!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#352 .Therion//DCLXVI

.Therion//DCLXVI

Alchemist

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 23:07

~Εχω λιγο καιρο που γραφτηκα αλλα δεν συστηθηκα :P

Με λενε Γιαννη (Ιωνναθαν για μερικους :PP) Ειμαι 16 ετων. Τα ενδιαφεροντα ειναι μουσικη, βιβλια (κυριως, ιστορικα δεν τα λες.., αλλα δεν ειναι μυθηστοριματα κλπ ~), κιν/φος, οπερα (αχεμ) και να μαθαινω διαφορα γλωσσικα συστηματα και τροπους γραφης (now learning chinese)
Δημοσιευμένη  εικόνα
~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!

#353 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 01:52

Γειά σας. Είμαστε 2 αδερφές και χρησιμοποιούμε το ίδιο account. (Καλέ, μη μας παρεξειγείτε! Εξ αίματος βέβαια!) Μαρία και Άννα. Η Μαρία είναι 15,5 και εγώ 14. Μένουμε Άγιο Δημήτριο Αθήνας και λατρεύουμε animanga.

Εφόσον έχετε διαβάσει μέχρι εδώ, είστε αναγκασμένοι να δείτε το αγαπημένο μου τραγούδι στο youtube. Japanese of course.
http://youtube.com/watch?v=08rgxqVm7iI

#354 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 02:28

Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας!: Σας εύχομαι να περάσετε καλά!:drinks:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#355 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 06:20

Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη στην τρελή στρουμφοπαρέα μας...να περάσετε καλά και να χαμογελάτε πάντα....:drinks:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#356 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 08:59

Γειά σας. Είμαστε 2 αδερφές και χρησιμοποιούμε το ίδιο account. (Καλέ, μη μας παρεξειγείτε! Εξ αίματος βέβαια!) Μαρία και Άννα. Η Μαρία είναι 15,5 και εγώ 14. Μένουμε Άγιο Δημήτριο Αθήνας και λατρεύουμε animanga.

Εφόσον έχετε διαβάσει μέχρι εδώ, είστε αναγκασμένοι να δείτε το αγαπημένο μου τραγούδι στο youtube. Japanese of course.

Καλωσορίσατε Άννα και Μαρία στο forum μας... INNOCENT SORROW FTW \m/ Stay well in our forum :bleh:

oR4yYRl.gif

#357 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 16:38

τώρα για να καταλάβω ποια είναι η Storm και ποια η fire.. lol plaka kanw
welcome

#358 Janak

Janak

Τρελά νερά!!!

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 11:53

Γεια σας!!! Ήρθα!!! :bleh:
Είμαι ο Θανάσης, μένω Χαλκίδα, αλλά αυτήν την περίοδο υπηρετώ τη "Μαμά Πατρίδα"! :bye2: Μ' αρέσουν, φυσικά, τα anime & manga!! Και χαίρομαι που θα γίνω μέλος αυτής της κοινότητας!! (Ε! Με είχαν πρήξει τόσο καιρό η Φένια κι η Μαρία :)

#359 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 16:11

Είμαι ο Θανάσης, μένω Χαλκίδα, αλλά αυτήν την περίοδο υπηρετώ τη "Μαμά Πατρίδα"! :bye2: Μ' αρέσουν, φυσικά, τα anime & manga!! Και χαίρομαι που θα γίνω μέλος αυτής της κοινότητας!! (Ε! Με είχαν πρήξει τόσο καιρό η Φένια κι η Μαρία :)

Καλώς ήρθες φίλε Θανάση!!! Ελπίζω να περάσεις καλά εδώ. Ε,ε,ε, εσείς τί λέτε Lyra και Arkan?

#360 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 16:25

Ωπ!!! Ο Θανάσης!!! Καλώς τον κι ας άργησε που λένε!! Have a nice stay my friend!!
*Πάντως νταξ δεν σε έπρηξα και πολύ... :oops:*

Δημοσιευμένη  εικόνα