Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#331 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2006 - 06:42

Kαι το βραβείο Mr. Ballbreaker Admin πάει στον γράφοντα...παρακαλώ no spamming...:tongue:

Χαιρετούρες στα νέα μέλη μας...stay well 'n' post....
:bye:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#332 Guest-59131

Guest-59131

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2006 - 01:40

Γεια σας και από μένα. Το όνομα μου είναι Sanshiro, αλλά μπορείτε να με φωνάζετε και Θανάση. Το αγαπημένο μου anime το ξέρετε. Ωραίο το site σας. Με μόλις 20 ευρώ την ημέρα, θα σας κάνω την τιμή να ποστάρω στο forum σας (:) :) :)).

P.S.: Φίλτατε Phantom Duck, την επιταγή κάθε δεύτερη Τρίτη παρακαλώ...
Είμαι ο καλύτερος στο Pacman και θα το αποδείξω!

#333 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 01:51

Τα anime διαδιδονται σε ολοκληρη την Ελλαδα με αντριχιαστικους ρυθμους.Ποιος θα περιμενε πως ενα πειρατικος σταθμος (junior TV) και δυο- τρεις αλλοι θα αποτελεσουν σημειο αναφορας για κατι τετειο.Λεγομαι Στεφανος και θελω να πιστευω πως θα συμβαλω οσο μπορω σε αυτη την προσπαθεια.:kakashithumbup:

#334 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 05:50

Θανάση και Στέφανε καλωσήρθατε στην παρέα μας. Ελπίζω να περάσετε καλά εδώ, αλλά και να αντέξετε τα μπιτόνια τρέλα ς που κουβαλάμε....:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#335 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 19:16

Hey^^μόλις μπήκα και παρόλο που δεν είμαι καλός σε αυτά είπα να postaro εδώ. Well, τα ονόματα δεν έχουν σημασία, είμαι εδώ γιατί λατρεύω τα anime&manga όσο και οι υπόλοιποι και ελπίζω πως εδώ θα περάσω μια χαρά. Ωραίο το site:)

#336 Arkan

Arkan

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 22:30

Να πω κι εγω ένα γειά; Θα πω!!!
Hello guys and girls, daddy's here...εεε John is here :)

#337 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2006 - 04:32

Καλωσήρθατε όλοι σας :king:

E5VV38U.jpg

#338 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2006 - 19:46

έτσι έτσι να μεγαλώνουμε, καλώς ήρθατε.

#339 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2006 - 20:44

Γεια σας! Είμαι η Μαρία ή αλλιώς "Μουρίτσα". Είμαι η φίλη της Lyras. Από 'δω και πέρα θα τα λέμε και μαζί.
Η φίλη μου (όπως αναφέρω και παραπάνω) με "έγραψε" στο συγκεκριμένο forum. Ξέρει την αγάπη μου για το σχέδιο και ιδιαίτερο για το ιαπωνικό
ύφος και στυλ.
Κάποια ατιγμή, αφού τελειώσω με τις υποχρώσεις του μεταπτυχιού μου και των εξετάσεων του ΑΣΕΠ θα εμφανίσω κάποιο υλικό. Ελπίζω να σας ευχαριστήσει.

#340 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2006 - 12:13

A big welcome to everybody!!!

Να πω κι εγω ένα γειά; Θα πω!!!
Hello guys and girls, daddy's here...εεε John is here

Γεια σας! Είμαι η Μαρία ή αλλιώς "Μουρίτσα". Είμαι η φίλη της Lyras. Από 'δω και πέρα θα τα λέμε και μαζί.

Βρε! Βρε! Καλώς τα μου!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 Arkan

Arkan

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2006 - 23:54

Στην Mouritsa πάω, σε πετυχαίνω, στο internet σερφάρω, πάλι μπροστά μου σε βρίσκω. Τί θα γίνει με σένα κοπελιά;:)

Καλώς μας βρήκατε :drinks:

Δημοσιευμένη  εικόνα
It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!:king:

#342 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2006 - 20:48

Φάνης 18 ετών.

Μέχρι πριν από μερικές μέρες, δεν ήξερα καν τι σημαίνει anime. Λέμε τώρα γιατί με 5 φίλους κολλημένους για τα καλά, δεν μπορείς να μην ξέρεις και τι είναι! Τώρα βλέπω Naruto. Το πρώτο μου anime. Προτροπή ενός φίλου (CuBi: κοιτάτε παραπάνω...) που πιστεύω πως τελικά άξιζε.

Δίνω για 2η φορά πανελλαδικές οπότε καταλαβαίνετε πως δεν έχω και πάρα πολύ χρόνο για anime! Πάντως κάτι μπορώ και κλέβω...

Χάρηκα!

#343 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2006 - 23:02

Φανηη!!! Αντε ρε, welcome welcome!!
Ενα welcome και στα υπολοιπα καινουρια μελη βεβαια!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#344 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1.006 Δημοσιεύσεις:
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2006 - 00:26

Να καλωσορίσω και εγώ τα καινούργια μέλοι.Have a nice stay.:music:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#345 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2006 - 14:29

Ας πω κι εγώ μερικά λόγια για μένα ως rookie που είμαι.
Λοιπόν κάτοικος Νέας Σμύρνης κι εγώ. Φυσικά και μου αρέσουν τα anime και τα manga. Οσο για ενδιαφέροντα, εκτός από μουσική (κυρίως post rock αλλά και διάφορα παρακλάδια της rock αλλά και κλασική μέχρι και jazz.όχι σκυλάδικα και τσιχλοφουσκοελληνολαϊκό pop), βιβλία,ταινίες (κάποιοι τις θεωρούν ειδικού κοινού και κουλτουριάρικες, έκφραση που απεχθάνομαι) ορειβασία,ερασιτεχνικό θέατρο και ζωγραφική όταν έχω χρόνο. Α και κάπου μέσα σε όλα αυτά μπαίνουν και οι υποχρεώσεις της σχολής. Αυτά και δεν έχω πρόβλημα να πω κι άλλα.Προς το παρόν όμως αρκούν αυτά νομίζω. Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά της ελληνικής animeκοινότητας