Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 18 October 2010 - 19:58
Welcome and Have a nice stay,chibi Hanzo! :3
Posted 18 October 2010 - 21:07
:kakaka:it never gets old!!for the newcomers
Spoiler:Spoiler:
HAVE FUN:ureshii:
Posted 19 October 2010 - 11:57

Posted 19 October 2010 - 13:43
οτι ειμαστε newcomers δε σημαινει οτι ειμαστε noobs..
κανεις δεν είπε κάτι τέτοιο,και εγώ newcomer ήμουν κάποτε..εξάλλου noobs βρίσκεις μονο στο yt όχι εδώ

Posted 19 October 2010 - 14:59

Posted 19 October 2010 - 20:46

Το περισσοτερο καιρο ομως Αγγλια γτ σπουδαζω στο Huddersfield, σχεδιασμο παιχνιδιων.
Τρελαινομαι για Manga-Mahwa και Anime (καθε μερα αφιερωνω 2-3 ωρες απο το χρονο μου για ανιμε κ μανγκα).
Απο τα καλυτερα μου anime:
Heroic Age
Robotech
Rurouni Kenshin
Shura No Mon
Manga-Mahwa:
King Of Hell
Psyren
Ubel Blatt
Wolf Guy - Wolfen Crest
PS: Ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα καποια στιγμη σε κανα παρτυ ή σε κανα gathering!!!
Posted 22 October 2010 - 15:45
Posted 23 October 2010 - 01:01

Edited by zoro77, 26 October 2010 - 17:26.
Posted 23 October 2010 - 16:30
Posted 24 October 2010 - 23:21

εδώ θα κατακαείτε *αν το επιθυμητέ και η ίδιοι XD*
υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα που αν σας αρέσουν αυτά που ξέρεται θα πωρωθείτε ακόμα περισσότερο με τα αλλά...
^_____^
Posted 26 October 2010 - 12:23

Posted 26 October 2010 - 17:18
I'll be active on anime.gr!
Don't look back...
Posted 28 October 2010 - 00:26
Ειμαι σιγουρος οτι ακους converge! Δεν παιζει να μην ακους.Greetings and salutations.
Επιτελους βρικα καποιο χρονο για να αποφασισω να ασχολιθω πιο ουσιαστικα με τα anime.
Ειμαι ο αδερφος του Hanzo (για οσους τον ξερετε).Ειμαι 15 χρονων αλλα μαλλον αισθανομαι καπου στα 55. Ζω στο Παλαιο Φαληρο αλλα πνευματικα ειμαι παγιδευμενος καπου αναμεσα στην παγκοσμια ιστορια και την απολυτη φαντασια.
Ασχολουμαι με τα video games απο 4 χρονων και με τα anime απο τα 10.Αρχιζοντας απο το Dynasty Warriors 3(οταν ημουν 7 χρονων) απεκτησα ενα παθος για τα τρια βασιλεια και απο τοτε ασχολουμαι σχετικα φανατικα με οτιδηποτε σχετιζεται με αυτα.Δυστιχως δεν βρηκα το χρονο να διαβασω το επος Romance of the three kingdoms αλλα εφοσον το εχουμε καποτε θα γινει κι αυτο.
Γενικα εχω ασχολιθει με τα περισσοτερα ειδη απο gaming αλλα τα αγαπημενα μου ειναι τα fighting (κυριως τα 2D οπως street fighter και king of fighters)και τα RPG,δυτικα και ανατολικα (οπως breath of fire και Dragon age).
Απο anime εχω δει εκτος απο τα πολυ mainstream( naruto ,bleach,one piece etc.) ,το monster,to berserk, το death note, to claymore, to Aoi bungaku, το kaiji και αρκετα αλλα.
Εχω διαβασει τα manga που εχουν βγει απο την anubis στα ελληνικα και απο το pc διαβαζω bersrk,Claymore και φυσικα το Ravages of time.
Αφτα προς το παρων.
Ευχομαι να μην το εγραψα αδικα αφτο και να αξιωθει καποιος να το διαβασει.
Αλλα δε βαριεσαι.Εχω να γραψω ακομα...
Posted 28 October 2010 - 02:05
Ειμαι σιγουρος οτι ακους converge! Δεν παιζει να μην ακους.
Πως εισαι τοσο σιγουρος?Λογω αδερφου?
Βασικα,εγω εχω μια πολυ περιεργη σχεση με τη μουσικη.
Παιζω κιθαρα,αλλα δεν ακουω ποτε μουσικη σκετη.Παντα θα ακουσω κατι συγγεκριμμενο που μου εδωσε ο καθηγητης μου η θα ασχολιθω με βιβλια μουσικης και τετοια.
Ξερω οτι αυτο που κανω ειναι λαθος,αλλα παντα λεω πως δεν βρηκα ποτε χρονο να ασχολιθω πιο ουσιαστικα με τη μουσικη.Οταν με ρωτανε τη μουσικη ακουω(λογω μαλλιου),νιωθω πολυ αμηχανα.Γενικα,απλα σεβομαι οτιδηποτε αξιοποιει το οργανικο και ποιοτικο παιξιμο,οποιοδηποτε ειδος και αν ειναι.Ευχομαι καποια στιγμη να το παρω αποφαση και να αρχισω να ψαχνομαι.
Οσο για τους converge,δεν θυμαμαι να μου αρεσαν.Σιγουρα προτιμαω κατι πιο μελλοδικο.
Δεν πιστευω ομως πως ξερω αρκετα απο μουσικη για να κρινω τα συγγροτηματα ετσι.
Σορρυ για το off topic.Οποιος καινουργιος θελει ας μιλησει ελευθερα.
Edited by Kamui, 28 October 2010 - 08:56.
Posted 28 October 2010 - 10:40