Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3421 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 07 September 2010 - 21:49

Γεια σας και απο μενα:hi: αν και ειμαι μελος του φορουμ εδω και 4 μηνες σχεδον τωρα ειδα αυτο το thread και ειπα να γραψω και εγω.Με λενε Γιαννη και ειμαι 15 και κατι χρονων.Ειμαι αρκετα καμενος με τα ανιμε και οσο παει επειδινονεται,μανκα εχει κανα 2μηνο που αρχισα:).Ειμαι ανοιχτος σε ολλα τα θεματα και μου αρεσει να συζηταω και να ανταλλαζω αποψεις,ιδεες και γνωμες.Επεισης θα ηθελα να γνωρισω ατομα καμενα σαν εμενα η οχι και τοσο οποτε μην δισταξετε να με κανετε add:wooi2:
Αυτα προς το παρον ,δεν γραφω αλλα γιατι θα βγουν πολλα.Τα λεμε στο φορουμ η σε pm.Ευχαριστω:byejg9:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#3422 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 September 2010 - 11:45

Γειά σας με λενε Θοδώρη μολίς γράφτηκα στο site διαβαζω manga εδώ και 1,5 χρόνο και είμαι ανοίχτος σε κάθε άποψη και ελπίζω να περάσουμε καλά.Μόλις έγινα φοιτητής και άρα έχω χρόνο για λίγο κάψιμο στα manga για αα΄θτο λοιπόν τ λέμε στα διάφορα threads:ureshii:

#3423 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 September 2010 - 13:46

Γειά σου The Irrelevant, καλώς μας ήλθες τσίφτη
μα να στεριώσει δεν μπορεί μία φιλία έτσι
ψωμί κι αλάτι αν δε φάς
σε ταπεινό τραπέζι

#3424 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 September 2010 - 16:42

Γεια σας είμαι ο zoro77 και μπήκα πριν λίγες μέρες σε αυτό το forum. Όπως καταλάβατε είμαι γαύρος. Mένω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι. Μου αρέσει πολύ το one piece από τότε που το έδειχνε στο Alter. Μου αρέσουν τα αθλήματα και οι εκδρομές.

#3425 Yiannis123

Yiannis123

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 08 September 2010 - 16:49

Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω...Λοιπον με λενε Γιαννη ειμαι απο την Ιεραπετρα της Κρητης...Βλεπω φανατικα One Piece και Dragonball...Ακουω κυριως ροκ, και χιπχοπ...Μου αρεσει το μπασκετ και η κολυμβηση...
One Piece & Dragonball και ξερό ψωμί

#3426 slaanesh

slaanesh

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 08 September 2010 - 19:34

Τωρα προσεξα αυτο το thread, ειπα να συστηθω κι'εγω... αν και ειμαι μεγαλος πια (43) αρνουμαι πεισματικα να μεγαλωσω και...συμβουλευω ολους να κανουν το ιδιο οσο μπορουν ! Σχεδον ολοι οι συνομιλικοι μου καταντησαν ζομπι απο δουλεια-σπιτι-παιδια-υποχρεωσεις. Μου αρεσουν τα comedy, harem, horror και ecchi anime και μανγκα για να ξεσκαω, αλλα δεν λεω οχι και σε κατι ποιοτικο.

#3427 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 09 September 2010 - 10:11

Καλωσηρθες! ;)

ezgif.com-resize.gif

#3428 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 September 2010 - 11:18

Τωρα προσεξα αυτο το thread, ειπα να συστηθω κι'εγω... αν και ειμαι μεγαλος πια (43) αρνουμαι πεισματικα να μεγαλωσω και...συμβουλευω ολους να κανουν το ιδιο οσο μπορουν ! Σχεδον ολοι οι συνομιλικοι μου καταντησαν ζομπι απο δουλεια-σπιτι-παιδια-υποχρεωσεις. Μου αρεσουν τα comedy, harem, horror και ecchi anime και μανγκα για να ξεσκαω, αλλα δεν λεω οχι και σε κατι ποιοτικο.

Ωπ δικός μου είσαι εσύ:riiight:

Με βλέπω σε 20 χρόνια να κάνω παρόμοιο ποστ στο anime2030.gr:hihi2:

Καλωσόρισες.

Posted Image

#3429 B-Colt

B-Colt

-Barbas-

• Members
  • 17 posts

Posted 10 September 2010 - 21:19

Γεια σας παιδιά.Με λένε Κώστα.Οι ασχολίες μου είναι internet,μουσική και φυσικά...amine.Ελπίζω να περάσω καλά στο forum.Η αλήθεια είναι οτί είναι τέλειο.

Τα λέμε!:hihi2:

#3430 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 12 September 2010 - 14:27

hi mina...χρηστος εδω.πολυ ωραιο φαινεται το φορουμ και ελπιζω να τα παμε καλα^^

#3431 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 13 September 2010 - 01:59

αφου εγινα μελος στο anime.gr στο fb (να ειναι καλα ο anime giorgos mylonas Που με εκανε invite) ειπα να σας βρω κ εδω.καλως σας βρηκα λοιπον και εδω
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#3432 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 September 2010 - 03:12

Καλως ηρθατε Κωστα, Hawkeyes και Byakuya. Ελπιζουμε να σας αρεσει το φορουμ μας και να περασετε καλα εδω μαζι μας :wooi2:
Posted Image

#3433 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 13 September 2010 - 13:06

να εισαι καλα adventurer.και εγω ειμαι σιγουρος οτι το φορουμ κ η παρεα σας θα μου αρεσει :)
ΥΓ: εισαι απο την πολη μου βλεπω
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#3434 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 13 September 2010 - 22:28

大声で叫ぶ σε ολους τους Otaku :D Αν και εχω κανει εγγραφη εδω και κανα χρονο τωρα αρχισα να μπαινω στο site (:blush2:) . Βλεπω anime περιπου ενα χρονο και αιτια ηταν ο Drake (aka Luffy) του Alter :P . Δεν εχω δει παρα πολλα μεχρι τωρα επειδη με κρατουσαν busy οι μεγαλες ongoing σειρες (OP,Naruto,Bleach etc ,καταραμενα fillers :erk: ) . Τα anime ειναι και ο λογος που δεν με βλεπω να παιρνω πτυχειο :P Α και ειμαι ο Γιαννης απο Γαλατσι :P

P.S zoro77 λες να σε ξερω ? :P

#3435 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 September 2010 - 22:53

Δεν εχω δει παρα πολλα μεχρι τωρα επειδη με κρατουσαν busy οι μεγαλες ongoing σειρες (OP,Naruto,Bleach etc ,καταραμενα fillers :erk: ) .

Βασικά fillers όπως του Bleach ή του One Piece μπορούσες να τα παραλήψεις (στο Naruto πολλά έχουν και canon πληροφορίες μέσα), anyways.

Καλωσήρθατε στο forum μας όλα τα καινούρια μέλη. :) Have a great time with us!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*