Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3391 ΔeMo™

ΔeMo™

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 August 2010 - 18:21

Οπ κοιτα ποιος ηρθε ^^

Well,well,welcome ^^

Καλη διαμονη.

Ευχαριστώ πολυ!
Που χαθηκες, didi? :P

Καλως ηρθες....
Καλη διαμονη στο site ^_^

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

#3392 Maximilian_Graves

Maximilian_Graves

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 August 2010 - 11:54

Καλησπερα σας και απο εμενα.

Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια που ξεκινησαν αυτο το φορουμ. Σε μια χωρα οπου οποιαδηποτε εναλλακτικη εκφραση τεχνης αφοριζεται, τετοια φορουμ ειναι κυριολεκτικα οαση στην ξεραιλα του σκυλαδικου και της ασχετοσυνης που προβαλλεται με τοσο παθος.

Την πρωτη μου ενασχοληση με τα anime την ειχα στην Γερμανια και κατοπιν στον ...στρατο...(ανεκδοτο αλλα αληθινο) Δεν εχω παρακολουθησει πολλα, αλλα το Hellsing (anime-manga), το Noir και το Cowboy Bebop εχουν μεινει στην καρδια μου. Αγαπημενος μου ηρωας ειναι ο Walter C. Dolneaz, ο noble servant οπως ελεγε και μια καλη μου φιλη. Τον ειχα κανει και cosplay αλλα φροντισα να χασω τις φωτο...(epic failure).

Ειμαι ψιλομαντραχαλος (28 χρονων), αλλα εκτος απο τα περιττα κιλα, ειμαι χαζο παιδι χαρα γεματο. Σαλονικιος βλεπεις...Χομπυ μου εκτος απο τα anime ειναι το μαγειρεμα, το διαβασμα, κυριως ιστορια της Γερμανιας περιοδου 1919-1945, αρκετα με στρατιωτικα θεματα (καταλοιπο της θητειας) η μουσικη καθως και το RPG (κυριως Vampires), αν και ειμαι ακομη Bloodie Newbie...και...

Και με ολα αυτα νομιζω οτι αρκετα μιλησα για μενα. Τα υπολοιπα θα τα μαθετε στην πορεια. Καλως σας βρηκα! :thatsit:

#3393 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 10 August 2010 - 12:14

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!:hi:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3394 thelittlevampirebat

thelittlevampirebat

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 14 August 2010 - 10:21

:hi: καινούργια στην παρέα 14 είμαι άτομο πολύ δημιουργικό μεταλας κολλημένο με τις ταινίες τα ανιμε και τα βιβλία :8):
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:joyful:

#3395 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 August 2010 - 10:24

Welcome, welcome σε ολα τα καινουρια μελη. Have a great time with us ^.^!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3396 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 14 August 2010 - 13:31

Καλως ηρθατε οι νεωτεροι παιδια...καλη διαμονη.... ^_^

Posted Image

#3397 AlloS

AlloS

The demon inside you

• Members
  • 42 posts

Posted 14 August 2010 - 15:05

με λενε αντρεα ειμαι 15 και ειμαι καλα!

#3398 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 August 2010 - 15:13

Wir kommen σε ολα τα καινουργια παιδια!
Stay well και enjoy την παρεα ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3399 konstantinaaa

konstantinaaa

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 August 2010 - 00:14

γεια σας παιδιά είμαι η κωνσταντίνα 28 χρονών (λίγο μεγάλη εδω μέσα)
εγώ έχω κόλημα με τις ταινίες-τις κάνω συλλογή :) - τώρα ψάχνω για να βρώ όλα τα επεισόδια των x man απο το 90 και έτσι σας βρήκα
χάρηκα για την γνωριμία :)

#3400 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 15 August 2010 - 01:24

γεια σας παιδιά είμαι η κωνσταντίνα 28 χρονών (λίγο μεγάλη εδω μέσα)
εγώ έχω κόλημα με τις ταινίες-τις κάνω συλλογή :) - τώρα ψάχνω για να βρώ όλα τα επεισόδια των x man απο το 90 και έτσι σας βρήκα
χάρηκα για την γνωριμία :)

Καλως ηρθες Κων/να....καλη διαμονη στο site...και να ξες..η ηλικια δεν παιζει ρολο...ολοι την ιδια τρελα κουβαλαμε,μικροι-μεγαλοι!!!!

Posted Image

#3401 Michelle_The_Comic_Girl

Michelle_The_Comic_Girl

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 August 2010 - 18:26

Hi!!!:
My name is Michelle,& i´m a spanish comic drawer & illustrator,that is living in Greece since last year(*Even this..My greek,it´s not so good!!!),I´m looking for new projects in design & comic,wich I can collaborate...Here.I just wanted to say Hi to everyone

I leave my website,for if someone wnats to see what I use to do usually!!!!:

http://desdibujadaalapiz.blogspot.com/2009/11/comic-ilustraciones-independientes.html

*And here,my contact mail:

* Michelle_The_Comic_Girl@hotmail.es

*See You All!!!!;)

#3402 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 16 August 2010 - 18:34

hi and welcome michelle!!i hope someday to speak to you in greek!!

#3403 Gokudera-san

Gokudera-san

Reborn! fan

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2010 - 10:18

Γειά σας,είμαι ο Δημήτρης και είμαι 13 χρονών. Τα αγαπημένα μου Μάνγκα είναι το
Katekyo Hitman Reborn! το Fruits Basket και το Fairy Tail. Βλέπω επίσης διάφορες σειρές ανιμέ
και σας χαιρετώ όλους. Εύχομαι καλή τη διαμονή σας στο site! ;)

#3404 nana_oosaki

nana_oosaki

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 24 August 2010 - 15:46

Hi Hi Nanades...
Είμαι καινούριο μέλος αυτής της e-κοινότητας για τα ανιμε... χαίρομαι πολυ που υπάρχει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ιντερνετ!!!
Λίγα λόγια για τον εαυτό μου... είμαι 23 χρονών επι πτυχίω φοιτητρια, πολιτικών επιστημών(και ελπίζω φέτος να τελειώσω:wallbash:) .... Μου αρέσει το διάβασμα, η μουσική, οι ταινίες, οι βόλτες με τον σκυλο μου και φυσικά τα ανιμε!!!

#3405 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 24 August 2010 - 16:08

Γεια σας παιδιαααααα...Είμαι μερικές μέρες στο forum άλλα δεν έγραψα εδώ..Λοιπόν είμαι ο Γιώργος είμαι 17 χρονών (σε 2 μήνες μωρέ) και είμαι μαθητής(λέμε τώρα) Οι ασχολίες μου είναι ο χορός,animes,games,να ακούω μουσική με τέρμα τα ηχεία,βόλτες (προς το παρών γιατί από του χρόνου δουλειά... :P) Όταν τελειώσω με το σχολείο θέλω να σπουδάσω Φυσικοθεραπεία..Αυτά :D

edit : τώρα είδα ότι είχα γράψει πιο πίσω...άλλα είχα γράψει λίγα ότι με λένε Γιώργο...και bla bla bla xD

Edited by DeLGaDo, 24 August 2010 - 16:33.

Beyond the Grave Posted Image