Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3061 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:43

thankies!!
Μμμμ για καποιο λογο πρεπει να θυμωσω μαζι σου αλλα μου διαφευγει...:tensai:
ααα δεν βαριεσαι!Πειραια,στατιστικο σπουδαζω και ηδη κανω 1 χρονο παραπανω απο οσο θα επρεπε...αλλα αν δεν χρωστας σαν φοιτητης,τι σοι φοιτητης εισαι、deshou?:canthelp:
Which do you prefer?lion or hippo?

#3062 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 02:02

thankies!!
Μμμμ για καποιο λογο πρεπει να θυμωσω μαζι σου αλλα μου διαφευγει...:tensai:
ααα δεν βαριεσαι!Πειραια,στατιστικο σπουδαζω και ηδη κανω 1 χρονο παραπανω απο οσο θα επρεπε...αλλα αν δεν χρωστας σαν φοιτητης,τι σοι φοιτητης εισαι、deshou?:canthelp:

no offence σε αυτα που ειπα παραπανω και συγνωμη αν σε προσεβαλα..
Φυσικα ολοι(σχεδον τουλαχιστον :P) οι φοιτητες χρωσταμε μαθηματα...

#3063 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 02:35

Χαχα οχι ρε συ δεν παιζει αυτη η λεξη στο λεξικο μου(στο μικρουλι το λεξικο,γιατι κατω απο το κρεβατι ειναι το το θηριο).Με μενα ελευθερα!
Υπαρχουν και τετοια ατομα:oo:?
Εσυ τι σπουδαζεις?για να λες "χρωσταμε",θα εχεις και συ τα ντερτια σου!

#3064 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 02:37

Χαχα οχι ρε συ δεν παιζει αυτη η λεξη στο λεξικο μου(στο μικρουλι το λεξικο,γιατι κατω απο το κρεβατι ειναι το το θηριο).Με μενα ελευθερα!
Υπαρχουν και τετοια ατομα:oo:?
Εσυ τι σπουδαζεις?για να λες "χρωσταμε",θα εχεις και συ τα ντερτια σου!

:D
Εγω ειμαι λογιστικη ΤΕΙ Κοζανης..Αν και πανευκολη η σχολη εχω πολλες αλλες ασχολιες:tensai::tensai: και πολεμαω να παρω τα 1000 ευρω..:wis::wis::wis:

#3065 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 02:52

ΠΩ μην αναφερεις αυτα τα καταραμενα τα 1000 ευρω,ποναει το θεμα,ποναει και δεν αντεχεται!Σε καταλαβαινω...Που παντα τα εχανα τοσο καιρο για 1-2 μαθηματα και τωρα που περασα αρκετα..."Χρηστο ξυπνα,εισαι 5ο ετος τωρα,δεν τα δικαιουσαι!".....ΖΕΤΣΟΥΜΠΟΣΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:uhh::uhh: Αλλα τοτε ηταν η εποχη που ξεπεταγα ανιμε για την πλακα,ενω παραλληλα διαβαζα καργα μανγκα,τωρα βρηκα το μετρο μου!(το πηγαινω για 2ο ιντρο ή μου φαινεται?).Τεσπα,θα την πεσω για υπνο για την ωρα γιατι το κοβω να κοιμαμαι αγκαλια με την λατρεια μου.Καληνυχτες και σιγια τουμοροου!

#3066 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 10:14

Γεια σας λοιπον και απο μενα
Watashiwa αντωνης san Απο αλιμο
Εκανα join μετα το κοσπλει το σεπτεμβριο (που ηταν και το πρωτο μου)
Μεχρι προτινως δεν ηξερα οτι γινονται εδω τετοια events και μια που ειδα λοιπον ποσα παιδια ηταν που ασχολουνται με την ολη φαση και οτι φαινονταν ολη μια μεγαλη παρεα και ειπα να ριξω κανα ποστ και γω και οτι γινει:hahaha:
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#3067 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 14:12

:nosey: welcome new membersss ... @lyon88 : i prefer lion .
@ kurosaki_ichogo84 : welcome :smokingg: .
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3068 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 20:41

It's from the tragic hero Lyon from the japanese strategy-rpg game:Fire emblem,the sacred stones for game boy advance!A touching story!But i have no problem,even Lion-chan is fine with me!

#3069 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 21:44

αχεμ...:tensai: .. ναι.. το ξερω το fire emblem .. αλλα με ζαλισαν τα αγγλικα :deadga6: .. θα προσπαθω να γραφω απο δω και περα πιο πολυ με ελληνικα :sleepy: .. lion - chan , huh?? σαν στο βασιλεια των λιονταριων ... ή οπως το λενε :yawn2:
Spoiler:

The .aNiMe//GR Team

#3070 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 22:49

Ένα καλωσόρισμα στα καινούργια μέλη! Για οποια απορία κλπ ρωτάτε τους
πρεσβύτερους (εμείς σα να γεράσαμε - γκουχ, γκουχ) ή ακόμα καλύτερα τους
υπεύθυνους του forum...

OFF TOPIC: το final fantasy x το βρήκα καλύτερο (συνολικά) απο το ff xii
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3071 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 22:54

Γεια σε ολους.Με λενε Βασιλη και γραφτηκα στο forum μετα την πρωτη μερα του cosplay στο Mall γιατι ειχα μεινει με το ποσα πολλα ατομα ασχολουνται γενικοτερα με τη φαση anime-ιαπωνικη κουλτουρα.Ειμαι σχετικα νεος otaku αφου εχω δει μονο One piece και Dragon Ball Z ολοκληρα.Αλλα οσο παω καιγομαι και με περισσοτερα!

#3072 Estorial

Estorial

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 23:29

Yo ! Τι κανετε παιδες ??? Μy name is Estorial :hahaha: χαρηκα για την γνωριμια και ελπιζω να καταφερω να παρω τις ψυχουλιτσες ολων σας !!!! :burningbe3: Τωρα οσον αφορα τις περετερο infos επιδη ειμουν απο το πρωι σημερα στο Fnac ( μπραβω ...βασικα συχαριτηρια στα παιδια για αυτο που καταφεραν να κανουν και τισ στιγμες που μας χαρησαν ) λεω να παω για νανι και απο αυριο τα λεμε καλυτεροτερα :tongue2:
Janna !

#3073 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 10:37

αχεμ... irrashaimase.. (welcome )
Spoiler:

The .aNiMe//GR Team

#3074 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 11:15

Welcome new members. And remember, we are not responsible for loss of sanity, loss of hair, loss of sleep.

SephTheBeast, δεν μπορείς να μπαίνεις σε ένα thread μόνο και μόνο για να διαφημίσεις ένα group στο facebook, γι' αυτό και το post σου διαγράφηκε. Από την άλλη μπορείς να βάλεις το link στην υπογραφή σου, θα το βρεις και πιο αποτελεσματικό :thatsit:

E5VV38U.jpg

#3075 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 15:38

:frozen: oook whatever... αχεμ.. οχι ...νταξει απλα ειπα να το αναφερω.. δεν χρειαζεται το group μου διαφιμηση εξαλλου :stubborn: ..μπορω ομωσ να βαζω links ε? :hehehe: εχει να πεσει video youtube καργα :hiding_something: ..
Spoiler:

The .aNiMe//GR Team