Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2926 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 15:04

:hi:ειμαι η minasuki και ειμαι απο τα τρικαλα! οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαι κολημμενη με anime και manga! και θελω να γινω μεταφραστρια και να ζησω βεβαια στην ιαπωνια..

#2927 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 14:41

μα το θεο τοσο καιρο στο φορουμ δν μπορω να θυμηθω αν εχω κανει ποστ εδω χμμμμμμμμμ
δν πειραζει μωρεε ας κανω τωρα
λπν με λενε ολγα και εμπενα συχνα στ φορουμ χωρις να μαι μελος μεχρι π μια μερα μ την εδωσε και ειπα να γινω,κυριως γιατι βαριομουν και δν ειχα τπτ να κανω.
ειμαι 18 και σπουδαζω στην ασοεε η τουλαχιστον ετσι λεμε
ο ανωτατος σκοπος μου ειναι να καταστρεψω ολους τους μοδερατορες και αντμιν γεεεεεεεεΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2928 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 16:21

ο ανωτατος σκοπος μου ειναι να καταστρεψω ολους τους μοδερατορες και αντμιν γεεεεεεεεΑΑΑΑΑΑΑΑ

Bring it on:8):

#2929 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 20:20

Bring it on:8):

KAAAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2930 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 20:53

:hi:ειμαι η minasuki και ειμαι απο τα τρικαλα! οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαι κολημμενη με anime και manga! και θελω να γινω μεταφραστρια και να ζησω βεβαια στην ιαπωνια..

OMFG!!!! μονο εσενα δεν περιμενα να σε δω εδω!!! XD:lovulovu:
welcome λοιπον και καλο posting!!!:Blissfull:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GeRi: 03 Αύγουστος 2009 - 17:22

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2931 Blastoise

Blastoise

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 09:48

Γεια σας παιδες, Κωστας απο Παιανια εδω, (δεν ειμαι απο κει αλλα προσφατα μετακομισα). Φαν του Bleach, πορτοκαλι μαλλια για παντα λεμεεεε

υ.γ. σορρι για το ηλιθιο νικ, ειπα να κοτσαρω ενα σουπεργουαου ποκεμον να γουσταρουμε αντι να γραψω κανα τετριμμενο κουροσακι

#2932 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:39

Γεια σας παιδες, Κωστας απο Παιανια εδω, (δεν ειμαι απο κει αλλα προσφατα μετακομισα). Φαν του Bleach, πορτοκαλι μαλλια για παντα λεμεεεε

υ.γ. σορρι για το ηλιθιο νικ, ειπα να κοτσαρω ενα σουπεργουαου ποκεμον να γουσταρουμε αντι να γραψω κανα τετριμμενο κουροσακι

κι εγω εκει μενω και δν υπαρχει περιπτωση να μην σε ξερω εκτος κι αν εισαι πολυ καινουριος μιας και εδω ειναι χωριο
κωλοχωρι γκουχου γκουχου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2933 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:42

Γειά σου Κώστα απο την καταπράσινη Παιανία, καλώς ήρθες στο anime.gr!

#2934 Blastoise

Blastoise

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:21

Καλωσ σε βρικα φιλε Νικο!

#2935 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 23:46

καλώς ήρθες.

#2936 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 00:14

Καλως ηρθατε παιδια!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2937 qwerty

qwerty

Searching for a sunrise

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 00:26

Καλησπέρα.
Ονομάζομαι Σπύρος και ασχολούμαι με anime/manga και τα συναφή εδώ και περίπου 8 χρόνια.

Αν και πάνω κάτω ενημερώνομαι για ό,τι κινείται στο χώρο, κυρίως ασχολούμαι με slice of life και coming of age anime/manga, Visual Novels, Light Novels, [FONT="]東方[/FONT], doujins και περνάω τη μέρα μου στο [FONT="]ニコニコ動画[/FONT] και στο pixiv.

Ίσως να θυμίζει κάτι το nick σε κάποιον παλιό (κάπου πείρε το μάτι μου τη Yami (!) ) αλλά απείχα από περίπου το 05-06 (νομίζω) από την ελληνική κοινότητα. Διαπιστώνω ότι το θέμα anime/manga (κτλ) έχει προχωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Βλέπω cosplay events, j-music και άλλες προσπάθειες.

Οι λόγοι που αποφάσισα να έρθω στην παρέα σας είναι πάνω κάτω δύο:
-Για να ενημερωθώ για το που κινείται η Ελληνική κοινότητα στο χώρο, να συμμετάσχω και (γιατί όχι) να βοηθήσω αν μπορώ.
-Για να βρω άτομα με κοινά ενδιαφέροντα μέσα στο χώρο αυτό.

Ελπίζω να μην κούρασα,
よろしくお願いします。
The trick to herding sheep is to have an open heart.

#2938 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2009 - 13:29

Για σας παιδια, με λενε Γιωργο και ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης.

#2939 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2009 - 02:43

Konnichi wa!Ειμαι κ εγω ενα καινουργιο μελος [και μαλλον δεν εκανα λαθος που εγγραφτηκα ;)]
Με λενε Κατερινα κ ειμαι απο Καβαλα!Ξεκινησα να βλεπω animes πριν απο σχετικα λιγο καιρο
με εξαιρεση τα κλασικα pokemon,yu gi oh και τα αλλα σαβ/τικα που τα παρακολουθουσα
απο μικρη....Συνεπως δεν ξερω και πολλα..:
Γενικα λατρευω οτι εχει σχεση με t animes κ τν ιαπωνια:rolleyes:

#2940 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2009 - 07:00

Ένα μεγάλο καλωσήρθατε στα καινούρια μέλη. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες και από εκεί και πέρα καλή διαμονή και πάνω από όλα καλή διασκέδαση.