Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2896 Frank

Frank

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 24 June 2009 - 00:23

Γεια σας ,
δεν ειμαι τρελλος φαν των manga/anime
αλλα δεν ειμαι και ασχετος .
Παλαοτερα ημουν πιο τακτικος (θεατης κατα κυριο λογο )
Ευκαιρια να..... ξαναγινω και να μαθω και 5 πραγματα .
Παντως γουσταρω την κουλτουρα της Ιαπωνιας ,
τους samurai και τους Ninja .
Kαλως σας βρηκα (thnx D.)

#2897 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 25 June 2009 - 10:53

Λοιπον αν και εχω περιπου 20 μερες περιπου στην παρεα του φορουμ, οφειλω να περασω την τυπικη διαδικασια της γνωριμιας........

Ενα μεγαλο γεια σε ολο το fan club των ανιμε, μανγκα κτλ κτλ και επισης ενα respect στον administrator ο οποιος ειχε την ιδεα να φτιαξει αυτο το forum για ολους εμας που ειμαστε πορωμενοι λιγο ή πολυ με ολα αυτα που υπαρχουν στο forum.

Αν ειχα παρι χαμπαρι οτι υπηρχε τετοιο forum νωριτερα, θα ημουν απο τους πρωτους members της παρεας... Αλλα ποτε δν ειναι αργα... Απο εδω και περα (ιδιαιτερα μετα και το τελος της εξεταστικης μου) θα επισκεφτομαι συχνοτερα το forum για να λεμε τα δικα μας σχετικα με τον κοσμο των anime, manga και αλλα σχετικα...

See ya around guys.......

#2898 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 June 2009 - 21:20

mashiii mashiiii (kizaru style)
αντε και εγω με την σειρα μου να συστηθω...
με λενε ευθυμη ειμαι 17 χρονων και καταγομαι απο βεροια του αντωνη και βουλας..αριθμο ταυτοτητας...(νταξει το παρακανα):uhh: λοιπον μπηκα στον κοσμο των ανιμε/μανγκα εδω και 1 χρονο και σκοπευω να κατσω τουλαχιστον μεχρι να τελιωσει το one piece YOSH! XD
α και μην ξεχασω...ειμαι τρελος φαν της DOTA !:knock-knock:

laters!

2bbd14fc.jpg

#2899 Trafalgar_Panos21...

Trafalgar_Panos21...

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 28 June 2009 - 18:17

Γεια σας παιδιά, να'μαι κι εγώ, μόλις ήρθα στο forum σας, λέγομαι Πάνος, είμαι 15 χρονών, και μένω Άλιμο, νότια προάστια, βλέπω κι εγώ διάφορα Anime(ξεχωρίζω το One Piece βέβαια), και είμαι φανατικός Αεκτζής! Μου αρέσουν επίσης τα θρίλλερ, είδικα αυτά με πολύ αίμα! Από παιχνίδια, προτιμώ Counter Strike, διάφορα παιχνίδια Pokemon για DS και Advance, και κάρτες Yu-gi-oh!
Posted Image

Trafalgar Law...in other words...the LAW of One Piece...

#2900 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 28 June 2009 - 20:52

Еτσι,ετσι,να γεμιζουν οι φανς του One Piece!

Καλωσορισατε Frank,stark-sama,didimakia k Trafalgar Panos21

Berserk___Gatsu.jpg

#2901 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 05 July 2009 - 20:16

Χαιρετώ την ελληνική κοινότητα των φίλων των anime και της Ιαπωνικής κουλτούρας γενικότερα! Έγινα τρελός φαν της γενικότερης αυτής κουλτούρας κυρίως μέσω των anime και κυρίως μέσω του Bleach και του πρόγονού του το Dragonball. Με λένε Buraku-san και ελπίζω να συνεχίσει η τρέλα των anime και στις επόμενες γενιές!!!

Ohaio mina! Watashi wa Buraku desu!:tensai:

#2902 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 05 July 2009 - 20:32

Καλως τα παιδιά!
Buraku - san το ελπίζουμε όλοι να μείνει αιώνια αυτή η τρέλα των anime κ γενικώς της ιαπωνικής κουλτούρας!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2903 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 05 July 2009 - 20:44

Πρέπει πρέπει...αλλιώς αυτές θα χάσουνε :hahaha:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#2904 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 06 July 2009 - 00:14

Λοιπον, εγω εχω να πω οτι αρχισα να βλεπω anime πριν απο 1,5 χρονο. Tο πρωτο ηταν το death note,το οποιο μεχρι το ep 15 μου αρεσε πολυ, αλλα μετα απογοητευτηκα καπως στην συνεχεια. Τα παρατησα για 5 μηνες και μετα ηρθε στα χερια μου το FMA, το οποιο μπορω να πω οτι ηταν γα***ο και απο τοτε βλεπω συστηματικα καποια ανιμε.

#2905 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 06 July 2009 - 22:38

Καλωσήρθατεεεεεε!:wooi2::gotit:

#2906 Majeh

Majeh

The King Of Hell

• Members
  • 9 posts

Posted 12 July 2009 - 12:00

Geia se olous sas eimai o Majeh (Kosta me lene :kakashithumbup:) kai menw A8hna sth N.Smyrnh
Ema8a to forum apo ton filo m ton Atridi!
Epeishs h8ela na pw oti eimai kainourio sta anime-manga, fetos arxhsa na blepw.

#2907 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 12 July 2009 - 15:43

Να φυγετε! Ναπατε αλλου :nosey:,
Καλως ηρθες Majeh, τωρα πια ειναι αργα για να γυρισεις πισω :canthelp:

Α! μη γραφεις με greeklish γιατι απαγορευεται :)

Posted Image

#2908 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 20 July 2009 - 16:02

Γεια σας και καλωσόρισα! Με λένε Pirate Luffy (για τις ανάγκες του forum) κι είμαι ένα αγόρι 19 ετών, τεμπέλης και μόνος. Τα ενδιαφέροντα μου έχουν να κάνουν με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές -τα anime ως ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αλλά τ'αναφέρω- μουσική (Meetaal! Krauser-san!!) και φυσικά το φαγητό, αν και είμαι αδυνατούλης... ΚΡΕΑΣ!!! Αναφορικά με τα anime μ'αρέσουν αυτά που συνδιάζουν πλοκή με φιλοσοφικά/ψυχολογικά πράγματά -ναι έχω πρόβλημα- το αγαπημένο μου ωστόσο ειναι το One Piece. Στο forum δεν ξέρω αν θα συμμετέχω πολύ, αλλά όποτε μου 'ρχεται θα περνώ μια βόλτα. Εν τέλει είμαι pervert (να μην παρεξηγηθώ δεν μ'αρέσουν τ'αγοράκια) και νομίζω ότι έγραψα πολλά κι ίσως το ξανακάνω. Τι να πω... gomen.

#2909 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 20 July 2009 - 20:11

Kon-nichiwa!!!

Ενα ακομη μελος με τρελα και μπολικη ορεξη για συζητησεις ηρθε να προστεθει στην υπεροχη παρεα σας!Τι παραπανω να πω?Τα λογια ειναι περιττα...Οποιος ποτε θελησει να με μαθει περισσοτερο, θα του δοθουν αμετρητες ευκαιριες στο μελλον....

Υ.Γ Αχουυυ!!!!Εχω λατρεψει τις φατσουλες σαςςςςς!!!:wooi2: Θα τις χρησημοποιω ολη την ωρα γι αυτο καντε υπομονη...:hehehe:

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#2910 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 21 July 2009 - 10:41

Γεια σας :hi:, το όνομά μου είναι Μάνια, μένω Αθήνα είμαι καινούρια στο anime.gr, και παρεπιπτόντως για κάποιον λόγο από ότι φαίνεται δέν μπορώ να ανεβάσω εικόνα για profile pic, avatar, signature κλπ παρόλο που τηρώ τους κανόνες για τις διαστάσεις. Γι αυτό και δεν έχω εικόνα.
Πέραν αυτού, μου αρέσουν πάρα πολύ τα anime, η Ιαπωνική κουλτούρα, η Ιαπωνική γλώσσα (την οποία και κουτσομαθαίνω) η Ιαπωνική μουσική (j-pop, j-rock, anime ost)...και η Ιαπωνία γενικότερα.

Yoroshiku onegai simasu!!:ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809