Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2911 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 10:44

Καλως ηρθες Μάνια!! :) Θα σου αρεσει παρα πολυ στο forum...εχει απειρα πραματα να δεις και να τσεκαρεις...
οσο για το avatar υπαρχει ενα τεχνικο προβλημα...ουτε και εγω μπορω γιαυτο και εβαλα προσωρινα απο τις ετοιμες εικονες που υπαρχουν!!! καλα να περνας και καλο καλοκαιρι!!
:D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2912 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 11:09

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Να είσαι καλά και καλό καλοκαίρι και σε εσένα!:thumbup:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#2913 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 11:34

Καλως ηρθατε στο φορουμ Wabbit, Pirate Luffy και Odelle. Ελπιζουμε να περασετε καλα μαζι μας και να κανετε πολλα και εποικοδομητικα posts :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2914 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 12:27

Καλώς σας βρήκα, yattaaaaa!

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#2915 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 15:42

Γεια σε όσους με χαιρέτησαν αλλά και στους άλλους για να μην μείνουν με το παράπονο(λέμε τώρα). Έχω κάποιες απορίες τεχνικού περιεχομένου -απορώ πώς κατάφερα να βλέπω anime- και θα ήθελα να λυθούν όσο αυτό είναι δυνατόν όχι μόνο για 'μένα ούτε για τη φουκαριάρα τη μάνα μου(καλά να 'ναι) αλλά και για τους άλλους που θα φάνε το spoil της ζωής τους. Αρχικά δεν γνωρίζω, όπως τυχόν διαπιστώσατε, πώς να βάζω αυτό το spoiler tag ή κάτι τέτοιο κι ακόμη θα 'θελα να προσθέσω μια εικόνα και καμιά πληροφορία π.χ. ηλικία(=19 χρονών κουκλί) στο προφίλ μου. Αυτά... thanks προκαταβολικώς.

#2916 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 16:30

Καλως ηρθες Mister 19 years old κουκλι!! :D

για την ηλικια και τις πληροφοριες που θες να βαλεις αν πας και δεις ψηλααα ψηλαα στα αριστερα σου ενα κεφαλακι ασπρο που λεει απο κατω User CP (απο εκει μπορεις να ρυθμισεις ολες τις πληροφοριες σου) Οσο για το spoiler tag δεν ξερω αν το προσεξες,αλλα εκει που γραφεις το κειμενο πανω εχει κατι εικονιδια...διπλα απο εκει που ρυμνιζεις γραματοσειρα κλπ....για να βαλεις το spoiler tag απλα επιλεγεις ολο το κειμενο που θες να κρυψεις και πατας ενα εικονιδιο πανω στη γραμμη εργαλειων του κειμενου που δειχνει ενα κοριτσακι με ροζ μαλλια να κρυβεται πισω απο ενα θαυμαστικο.... η μπορεις να κανεις αυτο αν δεν καταλαβες...

βασικα στο γραφω στα ελληνικα αλλα (εσυ θα το γραψεις αγγλικα για να πιασει) γιατι μπαινουν σε tag και δεν μπορω να σου δειξω...

βαζεις μπροστα απο το κειμενο που θες αυτο [σποιλερ] (εσυ θα το γραψεις στα αγγλικα) και κλεινεις με [/σποιλερ] παλι στα αγγλικα!!

Αυτο...οτι αλλο χρειαστει ρωτας!!! ελπιζω να βοηθησα...καλα να περνας!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2917 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 18:01

Hagimemashite,οπως ολοι θα καταλαβατε το ονομα μου ειναι Χρηστος ειμαι 17 και μενω Κεκρυρα.Βλεπω οσα ποιο πολλα anime μπορω αν και αυτη την χρονια θα ειναι καπος δυσκολα τα παραγματα με τις πανελληνιες.Μαρεσει να ακουω μουσικη(metal και heavy metal),να παιζω κιθαρα(ηλεκτρικη),να καιγομαι στο pc και στα games,να βλεπω ταινιες και να ταξιδευω.Αυτα απο εμενα.

#2918 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 21:36

Να 'σαι καλά Tenshi σαν άγγελος ήρθες να με βοηθήσεις(γλύψιμο rules!).

#2919 dbzakias

dbzakias

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 14:42

katarxin signwmi gia ta greek english alla exw agglika windows!! Twra sto thema mas :

Geia sas:hi:, eimai neos sto forum kai apoti katalabate eimai poromenos me to dragonball to kingdom hearts kai to street fighter. pwronomai perissotero me ton trunks kai ston eleuthero mou xrono poronomai me to na liwnw to pc mou sto psaksimo kai paizontas dragonball sto ps2 kai sto pc:hero:

auto itan olo!!!!!!!!

Kala pia ti allo thelete na akousete?:hahaha:

NEED HELP!!! AKOUSTE PAW NA BALW MIA PIC KAI MOU LEEI :''UNABLE TO PUT PICTURE'' I KATI TETOIO KAI DEN MPORW NA BALW PIC!! PLZ HELP

OK TELIKA EBALA PIC

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 24 Ιούλιος 2009 - 15:17
triple post

#2920 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 15:21

Ανεξαρτητα απο το αν εχεις εγκατεστημενα αγγλικα windows στο pc σου δεν επιτρεπονται τα greeklish man ~_~ . Αν δεν μπορεις να εγκαταστησεις ελληνικα χρησιμοποιησε αυτον τον converter.

Επισης αν θες να συμπληρωσεις κατι σε ενα καλο ειναι να χρησιμοποιεις το edit button:

Posted Image
και να αποφευγεις το multiple posting.

Αυτα τα ολιγα,καλωσηρθες btw:congrats:

#2921 whitestorm

whitestorm

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 19:25

Γειά σας. Είμαι η Δήμητρα, 18 χρονών από Κύπρο! Χαίρομαι πολύ που υπάρχει ένα τέτοιο ελληνικό site για τους λάτρεις των anime και manga!

#2922 dbzakias

dbzakias

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 12:51

ευχαριστώ

Για λίγο καιρώ δεν θα μπορώ να μπω στο Anime.gr γιατί θα πάω διακοπές στο Dήλεσι. Άμα είναι κανένας από εκεί η από την Pύλο παρακαλώ να μου το πει, γιατί κατάγομαι από εκεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 25 Ιούλιος 2009 - 13:55
posts merged

#2923 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 11:41

γειά και χαρά σας. Επιτέλους αποφάσισα κι εγώ να μπώ σε αυτήν την κοινότητα.
Είμαι 18 και ζώ στην Λήμνο. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια θα έλεγα με anime και manga. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχω δεί και διαβάσει που πλέον έχω αρχίσει και ξεχνάω >.< χεχε
Επίσης φτιάχνω άπειρα avatars και signatures στο Photoshop και πρόσφατα αρχισα να κάνω και Vectors.
Οταν είμαι στα καλά μου, μου αρέσει να ζωγραφίζω και να παίζω βιολί. Μερικές φορές διαβάζω βιβλια αλλά και παίζω με το psp μου.

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πω τίποτα αλλο. Παντως keep up the good work guyz!

#2924 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 14:37

Υο. Γιωργος, 17 απο Θεσσαλονικη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 26 Αύγουστος 2010 - 16:30

#2925 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 16:47

Αυτο που μου αρεσει με αρκετα μελη ειναι οτι οταν ανακαλυπτουν το ανιμε.γρ, υπαρχει μια σταση λες και ειμαστε To Pandora's Box του κοσμου του ανιμε :hahaha:

anyhow. w/c fresh meat.

και προπαντως μην δινεται δικαιωματα στους mod. δεν χαριζουν καστανα :P
Δημοσιευμένη  εικόνα