Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2746 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 02 March 2009 - 07:55

welcome και σε σενα λοιπον,Καλη διαμονη:P
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2747 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 02 March 2009 - 10:36

γεια σας ρε μά(ν)γκες ειμαι και εγώ νέος εδώ. με λένε κώστα και είμαι 35 χρονών δεν είμαι καλός γνώστης του anime, τώρα αρχίζω να βλέπω! παίζω κιθάρα και μου αρέσουν τα blues,rock,jazz,metal....... θέλω να μάθω ιαπωνικά και με ενδιαφέρει η μουσική απο ιαπωνία!Attached File  band.gif   7.53KB   194 downloads

#2748 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 March 2009 - 10:47

welcome, και καλη διαμονη!! περνα απο εδω αμα θες μερικες ιδεες για το τι να παρακολουθησεις Αnime Recommendations, η στο Currently Watching για το τι βλεπουν οι υπολοιποι αυτο το καιρο ;)

#2749 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 02 March 2009 - 18:48

arigatou! ισως να τα πούμε και απο κοντά σε κάποια απο τις προβολές ταινιών!

#2750 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 March 2009 - 00:00

welcome nice ava

#2751 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 03 March 2009 - 02:51

αλόχα εδώ.είμαι η Λάρα κ μιας κ δεν ήξερα π ν γράψω λέω αφού είμαι νιουκάμερ να γράψω εδώ.μένω στ μετς π είμαι σίγουρη πως κανείς δν ξέρει π είναι κ αυτό το σάιτ τ ξέρω χρόνια[δ θυμάμαι από π],αλλά βαριόμουνα να κάνω λογκ ιν είτε το πι σι μου αναπήραινε κ δν ένιωθε γ ν κάνει λογκ ιν.για ό,τι άλλο στο αμπάουτ μι.

Στην πλατεια Πλυτα εχω παιξει απειρα μονά. ^^
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#2752 maraki1108ep

maraki1108ep

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 03 March 2009 - 19:45

καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουρια εδω και γενικοτερα στο ιντερνετ.ψαχνω να κατεβασω η να αγορασω επεισοδεια απο δυο παλιες παιδικες σειρες,την candy candy και την sandybelle μεταγλωτισμενες στα ελληνικα.οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας μου στειλει mail στο maraki1108@yahoo.gr αν δεν ειναι κοπος...σας ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια σε ολους.

#2753 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 March 2009 - 20:05

.::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. και θα βρεις αυτό που ψάχνεις...

#2754 Giannis89

Giannis89

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 05 March 2009 - 00:13

Γεια σας παιδιά. Με λένε Γιάννη, ασχολούμαι αρκετό καιρό με anime αν και τα τελευταία 2 χρόνια σε μικρότερο βαθμό. Κοιτούσα εδώ και λίγο καιρό το forum ως guest και αποφάσισα τελικά να κάνω register. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιαπωνική μουσική καθώς και τα διάφορα ιαπωνικά RPGs.

#2755 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 March 2009 - 02:10

Γεια σας παιδιά. Με λένε Γιάννη, ασχολούμαι αρκετό καιρό με anime αν και τα τελευταία 2 χρόνια σε μικρότερο βαθμό. Κοιτούσα εδώ και λίγο καιρό το forum ως guest και αποφάσισα τελικά να κάνω register. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιαπωνική μουσική καθώς και τα διάφορα ιαπωνικά RPGs.

Καλως ορισες στο φορουμ συνονοματε. Τωρα που εκανες το μεγαλο λαθος βημα και εγινες μελος μας περιμενουμε να σε δουμε να συμμετεχεις κι εσυ στις συζητησεις μας (ειδικα αφου βλεπω εισαι και Death Note fan) :gotit:
Posted Image

#2756 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 March 2009 - 07:32

Wellcome στα νέα μέλη. Χαίρομαι να βλέπω και μεγαλύτερους σε ηλικία να γράφονται :congrats:

Spoiler:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#2757 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 07 March 2009 - 02:28

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ, με λενε γιαννη 16 χρονων, απο περσι αρχισα να βλεπω anime ξεκινωντας με cardcaptor sakura και συνεχιζοντας με one piece που το εψαχνα απο τοτε που το εδειχνε το αλτερ, μου αρεσει η metal μουσικη και τα εξωσχολικα βιβλια, και εχω παθει κολλημα και θελω να μαθω ιαπωνικα.

#2758 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 March 2009 - 03:48

Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη μας...περάστε για briefing, και μετά βουρ στον πατσά...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2759 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 07 March 2009 - 04:33

welcome being of darkness καλη διαμονη και χαρουμενο ποσταριζμα
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2760 crow1974

crow1974

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 March 2009 - 15:05

hi kai apo mena. exete poly kalo site. eimai fan tou elfen lied, death note kai apo tainies einai foveres to wonderful days kai to appleseed 1 & 2. na ta deite opoioi den ta exete dei den tha xasete.