Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#256 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2006 - 09:05

Εγώ!! Είμαι από Καλαμάτα και σπουδάζω Πάτρα. Με λένε Δημήτρη. Το forum το ανακάλυψα από το forum της σχολή (ναι, είμαστε αρκετοί καμμένοι στην σχολή, σχολή Πληροφορικής, τι περιμένεις...). Αν και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκα γιατί ήμουν πολύ μικρός, από ότι μου λένε πρέπει να είμαι κάπου στα 18 και βάλε.

[off topic (λιγο)]Κάλα, μόλις ήρθα και έλεγα να κάνω post εδώ και βλέπω να ρωτάνε για καλαματιανό!! Καλύτερη εισαγωγή δεν μπορούσα να έχω!
This is my way of the ninja.

#257 mcgraf

mcgraf

Αγκαλίτσας ο Θανατηφόρος

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2006 - 09:31

ελα ρε πατριωτη!!!!
Και καλαματιανος και πληροφορικαριος και λατρης των anime??
OLE!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2006 - 11:14

Ένα καλοσώρισμα από μένα σε όλα τα νέα μέλη :bye:

E5VV38U.jpg

#259 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2006 - 12:06

Wellcomee Guyz ο ρε μαζευει ατομα το forum
I put up my headphones and listen to the deftones

#260 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2006 - 12:14

Welcome on board!!! Και καλή διαμονή!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#261 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2006 - 13:45

Κανένας από Αγρίνιο τότε; :3 Welcome (σε όλους τους καινούριους) και have fun :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2006 - 17:09

Ωωωω, δεν είχα πετύχει άλλους από Ν.Σμύρνη!

Ειμαστε πολλοι παντως απο Ν.Σμυρνη και γενικοτερα Αθηνα. Αν και Θεσσαλονικη pwns us! :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 17:36

Welcome to all [ή στα Ελληνικά, θα φάτε καλά :dwarf: , j/k :laughing: ]

ps: Βασικά ο Cubicle έχει γίνει η επίσημη "προξενήτρα" του site, bows :lol:
rsrGbGx.gif

#264 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 22:49

Heehee, όντως! Και fellow Νεοσμυρνιώτες, (Saverios, Despic), Μυτιληνιούς (LeeoN, Housem@ster)... Έτσι, να μεγαλώνει η παρέα βρε αδερφέ! ^^

Welcome to all the new members.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 16:15

Σπεραααα! Ονομάζομαι Νίνο ( βαφτίστηκα έτσι :P ) είμαι 18 ετών και είμαι από την Ρόδο ( αν και αυτήν την στιγμή σπουδάζω στο Ηράκλειο ! ) Είμαι νέος στον χώρο των anime (έχω δει το εκπληκτικό Elfen Lied, και το Voices of a Distant Star το οποίο είναι επίσης κορυφαίο ) και παρακολουθώ πλέον και το Death Note με το οποίο έχω πωρωθεί :) Αυτά από μένα ! Χαιρετώ !
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#266 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 16:19

Χαιρετώ τον φίλο μου Νίνο (Deafening Silence - Anathema) :hehe:
Καλώς μας ήρθες. Ελπίζω να περάσεις καλά κ να ποστάρεις καλύτερα, μιας κ μπορείς να εκφραστείς σωστά.
Το σίγουρο είναι ότι με εμένα που έμπλεξες σίγουρα θα συνεχίσεις να βλέπεις Anime :kakashithumbup:
(α κ το παιδί δικό μας είναι , ξέρει από μουσική)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#267 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 16:20

Καλωσηρθες στο φορουμ!!!! :bleh:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#268 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 17:20

Ένα θερμό καλωσόρισμα και από 'μένα.

#269 Narita-L-Saru

Narita-L-Saru

Πανμεγιστος blogger

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 22:52

λοιπον αν και γραφτηκα πριν καιρο στο forum ορμωμενος απο animeclipse ηρθε η ωρα να ποσταρω και αποφασισα να το κανω απο δω...
βασικα ειμαι πολυ χαρουμενος που υπαρχετε (βασικα που υπαρχουμε :D )
ειμαι ο Λευτερης 21 ετων και σπουδαζω Ιατρικη στη Θεσσαλονικη 4ο ετος και μαλλον εχω πολλα ακομα..

δε θα πρωτοτυπισω και θα πω τα κλασικα-μα πραγματικα:ολα ξεκινησαν με το plawres sanshiro (απ'οσα μου αναφερει η μανα μου ειχε νοικιασει οο φορες τις βιντεοκασετες..)
παντα με ελκυε κατι απο japan ονειρο μου να μαθω japs(οχι οτι εχω κανει και κατι πανω σ'αυτο) και να ζησω-δουλεψω εκει και ειμαι απιστευτα χαρουμενος-γοητευμενος που εδω και κανα 3μηνο διαπιστωσα οτι υπαρχουν παρα πολλοι ακομα στην ιδια κατασταση-με τα ιδια ερεθισματα-εξεις-ονειρα-αγαπη για japan
thanks for all

#270 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2006 - 05:46

Kαλοσωρίζουμε τα νέα μέλη στην τρελή στρουμφοπαρέα μας...stay well and postu postu... :happy2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.