Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2566 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 15:14

Χαχαχα, θα το έχω υπόψιν μου. Και σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. :joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~

#2567 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:02

Well... γεια σας παιδιά. Τόσο καιρό έλεγα να εγγραφώ στο Forum, αλλά συνέχεια το ξέχναγα λόγω σχολείου. :cry5:
Είμαι 16 ετών και σχεδόν όπου να 'ναι γίνομαι 17.
Το πρώτο anime που είδα ήταν ή το Kabamaru ή το Dragonball. Τα αγαπημένα μου anime είναι κυρίως το Code Geass και το D.Gray-Man.
Έχω πωρωθεί από πέρυσι με τα anime και... αυτά.:frozen: Ελπίζω να περάσω τέλεια εδώ. D:

Ονομα δεν? :)
Welcome and have a nice stay

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2568 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 05:04

welcome new memberz..Have a nice stay
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2569 marvel33

marvel33

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 14:52

Γεια σας !!!δεν είμαι ακριβώς καινούργιος ..απλά δεν έχω κάνει την είσοδο μου στο forum !το όνομα μου είναι Νίκος είμαι 24 χρονών…δουλεύω σαν Merchandiser στα ιντερσπορτς. μου αρέσουν τα ανιμε…και ακόμα πιο πολύ οι ανταλλαγές απόψεων με καλές κουβεντούλες.

Θ άθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Camus για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως και τα παιδιά μέσα από αυτό forum (όχι ονοματα…δεν ‘’δίνουμε’’ ανθρώπους )που μας βάλανε σε ένα άλλο κλίμα. Βγαλμένο από τον κόσμο τον ανιμε και τού χαμόγελου.

Και για το τέλος ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε ..και τα καλυτέρα έρχονται!!!!!!!!

#2570 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:02

Γεια σας !!!δεν είμαι ακριβώς καινούργιος ..απλά δεν έχω κάνει την είσοδο μου στο forum !το όνομα μου είναι Νίκος είμαι 24 χρονών…δουλεύω σαν Merchandiser στα ιντερσπορτς. μου αρέσουν τα ανιμε…και ακόμα πιο πολύ οι ανταλλαγές απόψεων με καλές κουβεντούλες.

Θ άθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Camus για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως και τα παιδιά μέσα από αυτό forum (όχι ονοματα…δεν ‘’δίνουμε’’ ανθρώπους )που μας βάλανε σε ένα άλλο κλίμα. Βγαλμένο από τον κόσμο τον ανιμε και τού χαμόγελου.

επίσης μαν καλός ήρυες! εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας.:nod2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2571 marvel33

marvel33

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:43

επίσης μαν καλός ήρυες! εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας.:nod2:

thanks!!!!

#2572 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:44

welcome και από εμενα, σε είδα χθες στην camus αν δεν κάνω λάθος XD

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2573 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 17:08

Nασε καλα ρε Marvel33..welcome και απο μενα και καλη διαμονη...
Οντος το τραπεζι χτες ηταν Μπομπα..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2574 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 19:16

Καλος τον!!!
Καλα post!

#2575 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:15

Επιτέλους, εχω γίνει μέλος του πιο αγαπημενου μου Forum!
Το λεω αυτό γιατι ήθελα εδω και πολύ καιρο να συμμετεχω κι εγω στην υπεροχη αυτή "κοινοτητα" και τωρα που τα βρήκα με τα e-mail μου, να με!!!

Σκοπεύω να αφιερώσω πολυ χρόνο εδω(χωρις βεβαια να παραμελλω τιποτα άλλο) ετσι Yorosku Onegaisimasu!
Επισης, θελω να θέσω και μια ερωτηση: Εμεις των anime και manga, πλεον, θεωρουμε τα αμερικανικα και δυτικα κομιψ καπως... σαν να λυπει κατι. 'Ομως, το Avatar πραγματικα με ικανοποιει αφάνταστα! Εσεις τι λετε!;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FinalFantasyVII-XIII: 31 Δεκέμβριος 2008 - 18:20

Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#2576 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:22

εγώ λεώ ότι το άβαταρ ήταν ένας απο τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσε απο ελληνίδα Τραγουδίστρια και ότι αυτή η Monika έχει πολλά να προσφέρει στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Καλώς ήρθες και διάβασε τους κανόνες πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο:
.aNiMe//GR Forums - Forum Rules

όσο για τo animation που ρωτάς είναι απλά απομίμηση.

#2577 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:25

Επιτέλους, εχω γίνει μέλος του πιο αγαπημενου μου Forum!
Το λεω αυτό γιατι ήθελα εδω και πολύ καιρο να συμμετεχω κι εγω στην υπεροχη αυτή "κοινοτητα" και τωρα που τα βρήκα με τα e-mail μου, να με!!!

Σκοπεύω να αφιερώσω πολυ χρόνο εδω(χωρις βεβαια να παραμελλω τιποτα άλλο) ετσι Yorosku Onegaisimasu!
Επισης, θελω να θέσω και μια ερωτηση: Εμεις των anime και manga, πλεον, θεωρουμε τα αμερικανικα και δυτικα ψομιψ καπως... σαν να λυπει κατι. 'Ομως, το Avatar πραγματικα με ικανοποιει αφάνταστα! Εσεις τι λετε!;

κοίτα φίλε μου, πρώτα απ'όλα welcome! εγώ πάντως διαφωνώ και τα δυτικά κομιξ μου αρέσουν. δεν πιστεύω να λείπει τίποτα από Spiderman , Sin City and other

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2578 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:40

Καλος ηρθες κ απο μενα FinalF! Οσον αφορα το αλλο θεμα πιστευω οτι ολα ειναι θεμα γουστου.
Αλλες νοοτροπιες, αλλα κοινα χαρακτηριστικα... ενα απο τα οποια ειναι το μεγαλο πληθος τον fans. Τιποτα δεν θα πρεπει να κατακρινεται αν εχει γινει καλη δουλεια... So! go on.

#2579 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:48

καλώς ήρθες μαν,καλά να περάσεις στην παρέα μας!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2580 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 23:11

Καλωσορίζω κ γω τα καινούρια παιδιά μας κ θα συμφωνήσω με τον Yuri περι αμερικάνικων comics.Το πως τα βλέπεις είναι θέμα προσωπικού γούστου.Κ εκτός από αυτό είναι σχεδιασμένα κ γραμμένα από άτομα διαφορετικής κουλτούρας οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να τα αποδεκτούμε σαν comics είτε μας αρέσουν είτε όχι. :byejg9:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg