Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:02
Well... γεια σας παιδιά. Τόσο καιρό έλεγα να εγγραφώ στο Forum, αλλά συνέχεια το ξέχναγα λόγω σχολείου.
Είμαι 16 ετών και σχεδόν όπου να 'ναι γίνομαι 17.
Το πρώτο anime που είδα ήταν ή το Kabamaru ή το Dragonball. Τα αγαπημένα μου anime είναι κυρίως το Code Geass και το D.Gray-Man.
Έχω πωρωθεί από πέρυσι με τα anime και... αυτά.Ελπίζω να περάσω τέλεια εδώ. D:
Ονομα δεν?

Welcome and have a nice stay
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 05:04

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 14:52
Θ άθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Camus για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως και τα παιδιά μέσα από αυτό forum (όχι ονοματα…δεν ‘’δίνουμε’’ ανθρώπους )που μας βάλανε σε ένα άλλο κλίμα. Βγαλμένο από τον κόσμο τον ανιμε και τού χαμόγελου.
Και για το τέλος ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε ..και τα καλυτέρα έρχονται!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:02
Γεια σας !!!δεν είμαι ακριβώς καινούργιος ..απλά δεν έχω κάνει την είσοδο μου στο forum !το όνομα μου είναι Νίκος είμαι 24 χρονών…δουλεύω σαν Merchandiser στα ιντερσπορτς. μου αρέσουν τα ανιμε…και ακόμα πιο πολύ οι ανταλλαγές απόψεων με καλές κουβεντούλες.
Θ άθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Camus για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως και τα παιδιά μέσα από αυτό forum (όχι ονοματα…δεν ‘’δίνουμε’’ ανθρώπους )που μας βάλανε σε ένα άλλο κλίμα. Βγαλμένο από τον κόσμο τον ανιμε και τού χαμόγελου.
επίσης μαν καλός ήρυες! εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:43
thanks!!!!επίσης μαν καλός ήρυες! εύχομαι να περάσεις καλά μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 16:44
Γεια σας !!!δεν είμαι ακριβώς καινούργιος ..απλά δεν έχω κάνει την είσοδο μου στο forum !το όνομα μου είναι Νίκος είμαι 24 χρονών…δουλεύω σαν Merchandiser στα ιντερσπορτς. μου αρέσουν τα ανιμε…και ακόμα πιο πολύ οι ανταλλαγές απόψεων με καλές κουβεντούλες.
welcome και από εμενα, σε είδα χθες στην camus αν δεν κάνω λάθος XD
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 17:08
Οντος το τραπεζι χτες ηταν Μπομπα..

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 19:16
Καλα post!
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:15
Το λεω αυτό γιατι ήθελα εδω και πολύ καιρο να συμμετεχω κι εγω στην υπεροχη αυτή "κοινοτητα" και τωρα που τα βρήκα με τα e-mail μου, να με!!!
Σκοπεύω να αφιερώσω πολυ χρόνο εδω(χωρις βεβαια να παραμελλω τιποτα άλλο) ετσι Yorosku Onegaisimasu!
Επισης, θελω να θέσω και μια ερωτηση: Εμεις των anime και manga, πλεον, θεωρουμε τα αμερικανικα και δυτικα κομιψ καπως... σαν να λυπει κατι. 'Ομως, το Avatar πραγματικα με ικανοποιει αφάνταστα! Εσεις τι λετε!;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FinalFantasyVII-XIII: 31 Δεκέμβριος 2008 - 18:20
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:22
Καλώς ήρθες και διάβασε τους κανόνες πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο:
.aNiMe//GR Forums - Forum Rules
όσο για τo animation που ρωτάς είναι απλά απομίμηση.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:25
Επιτέλους, εχω γίνει μέλος του πιο αγαπημενου μου Forum!
Το λεω αυτό γιατι ήθελα εδω και πολύ καιρο να συμμετεχω κι εγω στην υπεροχη αυτή "κοινοτητα" και τωρα που τα βρήκα με τα e-mail μου, να με!!!
Σκοπεύω να αφιερώσω πολυ χρόνο εδω(χωρις βεβαια να παραμελλω τιποτα άλλο) ετσι Yorosku Onegaisimasu!
Επισης, θελω να θέσω και μια ερωτηση: Εμεις των anime και manga, πλεον, θεωρουμε τα αμερικανικα και δυτικα ψομιψ καπως... σαν να λυπει κατι. 'Ομως, το Avatar πραγματικα με ικανοποιει αφάνταστα! Εσεις τι λετε!;
κοίτα φίλε μου, πρώτα απ'όλα welcome! εγώ πάντως διαφωνώ και τα δυτικά κομιξ μου αρέσουν. δεν πιστεύω να λείπει τίποτα από Spiderman , Sin City and other
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:40
Αλλες νοοτροπιες, αλλα κοινα χαρακτηριστικα... ενα απο τα οποια ειναι το μεγαλο πληθος τον fans. Τιποτα δεν θα πρεπει να κατακρινεται αν εχει γινει καλη δουλεια... So! go on.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 03:48

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 23:11