Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 13 December 2008 - 13:33

Posted 14 December 2008 - 02:20
Welcome !!
Και άλλο ένα
Welcome !!
για τα νέα μας μέλη...!!
Posted 15 December 2008 - 02:44
α και ευχαριστω για το καλοσωρισμα

Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα
Edited by περικλης, 15 December 2008 - 03:11.
Posted 15 December 2008 - 02:49

Posted 15 December 2008 - 14:42
Με λενε Πανο , ειμαι 26 χρονων , και οχι , δεν μπορω να πω πως ασχολουμαι με anime.
Μεγαλωσα ομως με αυτα και τελευταια εχω κολλησει παλι με τα παλια... (Robotec,Transformers,Kapamaru,Jumaru κλπ) και εκτος του οτι θελω να μαθω και να δω ολοκληρες τις ιστοριες τους (που δεν ειδα τοτε) , εχει παρει το ματι μου και κατι "καινουρια" ωραια!!

Οχι,δεν μιλαω για καποια γνωστα ανθρωπακια που βγαζουν φωτιες απο τον πισινο τους και πετανε σε αλλους πλανητες , αυτα δε μου αρεσουν.

Τα βασικα μου χομπυ ειναι αυτοκινητα , μηχανες , αεροπλανα , σκαφη και γενικοτερα ο,τι αυτοκινουμενο υπαρχει και ειναι σε θεση να σου ανεβασει την αδρεναλινη

Μεγαλωσα στην Αθηνα (Πευκη) και απο τα 18 μου ειμαι στην Αυστρια , πρωτα για ιατρικη (Innsbruck) και προσφατα σε σχολη πολιτικης αεροποριας (Salzburg) .
Για το φορουμ εμαθα απο τη φιλη μου την Αθηνά (Camus) μολις σημερα , ενω πριν καναμηνα που ημουν για λιγες μερες Ελλαδα , παραλιγο να ερθω σε μια συναντηση , αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα

Ελπιζω στο κοντινο μελλον ομως...

Posted 15 December 2008 - 14:50
Καλησπεριζω την ομορφη παρεα σας!!
Με λενε Πανο , ειμαι 26 χρονων , και οχι , δεν μπορω να πω πως ασχολουμαι με anime.
Μεγαλωσα ομως με αυτα και τελευταια εχω κολλησει παλι με τα παλια... (Robotec,Transformers,Kapamaru,Jumaru κλπ) και εκτος του οτι θελω να μαθω και να δω ολοκληρες τις ιστοριες τους (που δεν ειδα τοτε) , εχει παρει το ματι μου και κατι "καινουρια" ωραια!!
Οχι,δεν μιλαω για καποια γνωστα ανθρωπακια που βγαζουν φωτιες απο τον πισινο τους και πετανε σε αλλους πλανητες , αυτα δε μου αρεσουν.
Τα βασικα μου χομπυ ειναι αυτοκινητα , μηχανες , αεροπλανα , σκαφη και γενικοτερα ο,τι αυτοκινουμενο υπαρχει και ειναι σε θεση να σου ανεβασει την αδρεναλινη.
Μεγαλωσα στην Αθηνα (Πευκη) και απο τα 18 μου ειμαι στην Αυστρια , πρωτα για ιατρικη (Innsbruck) και προσφατα σε σχολη πολιτικης αεροποριας (Salzburg) .
Για το φορουμ εμαθα απο τη φιλη μου την Αθηνά (Camus) μολις σημερα , ενω πριν καναμηνα που ημουν για λιγες μερες Ελλαδα , παραλιγο να ερθω σε μια συναντηση , αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.
Ελπιζω στο κοντινο μελλον ομως...
Καλοσηρθες στο forum Πανο...
Αυστρια?

Posted 16 December 2008 - 06:38

Posted 16 December 2008 - 10:16
Γεια σε ολους! Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι 32 χρονων(γρια γυναικα δλδ σε σχεση με τις ηλικιες που παιζουν εδω μεσα
) Στο φορουμ εχω εγγραφει εδω και κανα 2 χρονια αλλα δεν ποσταρα μονο διαβαζα (και σπανια και αυτο). Anime βλεπω απο μικρη τουλαχιστον οσα εχει προβαλει η ελληνικη τηλεοραση, ουσιαστικα ομως αρχισα να ασχολουμαι να κατεβαζω κλπ πριν απο 6 χρονια. Εκτος απο τα anime εχω αλλες 3 εξαρτησεις. Τα ζογκλερικα παιχνιδια, την πειραματικη/idm μουσικη και τελος.....τις μπυρες
καλως ηρθες !

Posted 17 December 2008 - 14:03
Έτσι, έτσι να ανεβαίνει λίγο ο μέσος όρος της ηλικίας στο φόρουμ, γιατί έχουμε πήξει στα νιάναραΓεια σε ολους! Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι 32 χρονων(γρια γυναικα δλδ σε σχεση με τις ηλικιες που παιζουν εδω μεσα
) Εκτος απο τα anime εχω αλλες 3 εξαρτησεις. Τα ζογκλερικα παιχνιδια, την πειραματικη/idm μουσικη και τελος.....τις μπυρες

Για τη μουσική που λες δεν ξέρω, αλλά τα άλλα δύο είναι totally respected!
Welcome everyone, have fun, provide fanservise
Posted 19 December 2008 - 20:33
Γεια παιδια! Αργησα καπως να συστηθώ αν και δεν ειμαι πολυ καιρο εγγεγραμενος. Μενω Κρητη και ειμαι 25 χρονων. Μου αρεσαν απο πιτσιρικας τα Anime/Manga και μεγαλωσα με καποιες αξεχαστες σειρες στην TV(Area 88, Kabamaru,Robotech,DragonBall etc.) Αργοτερα τα συναντουσα κ στα Games μεσα απο τους χαρακτιρες του Lineage,DevilMayCry κτλ. Γενικα σπουδαζω εφαρμοσμενη πληροφορικη και μου αρεσει να φτιαχνω(τουλάχιστον προσπαθω) διαφορες διεπαφες με Anime οπως Ιστοσελλιδες, Flash Games και διαφορα Flash Projects.Δεν ειμαι ομος απο τους φανατικους του ειδους απλα εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια για τα Manga αλλα και γιαυτα τα συμπαθητικα cartoons με τα τεραστια ματια,την ανυπαρκτη μυτη και το μικροσκοπικο στομα,τα λεγομενα Anime... Αυτα τα λιγα για μενα.
Edited by Yuri, 20 December 2008 - 02:01.
Posted 19 December 2008 - 20:54
ελπιζουμε να περασεις καλα στο φορουμ !

Posted 19 December 2008 - 21:10

Posted 20 December 2008 - 15:04

Είμαι 16 ετών και σχεδόν όπου να 'ναι γίνομαι 17.
Το πρώτο anime που είδα ήταν ή το Kabamaru ή το Dragonball. Τα αγαπημένα μου anime είναι κυρίως το Code Geass και το D.Gray-Man.
Έχω πωρωθεί από πέρυσι με τα anime και... αυτά.

Posted 20 December 2008 - 15:07