Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2551 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 12:07

Welcome (back?) everyone:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2552 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 13:33

θενκς για το καλωσορισμα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2553 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:20

Omg laraska is back!!
Welcome !!
Και άλλο ένα
Welcome !!
για τα νέα μας μέλη...!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2554 περικλης

περικλης

Silva

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 02:44

για σας παιδες με λενε περικλη ειμαι 18 χρονων απο τη ροδο και..........................τρελαινομαι για ανιμε (μου αρεσουν παρα πολλα αλλα που να τα γραφω ολα τωρα)
α και ευχαριστω για το καλοσωρισμα
:kakashithumbup::smokingg:

Posted Image

Καταραμένε! Θέλω κι άλλη μακαρονάδα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από περικλης: 15 Δεκέμβριος 2008 - 03:11

#2555 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 02:49

welcome συνονοματε...Διαβασε τους κανονες και καλη διαμονη.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2556 Octane

Octane

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 14:42

Καλησπεριζω την ομορφη παρεα σας!!

Με λενε Πανο , ειμαι 26 χρονων , και οχι , δεν μπορω να πω πως ασχολουμαι με anime.
Μεγαλωσα ομως με αυτα και τελευταια εχω κολλησει παλι με τα παλια... (Robotec,Transformers,Kapamaru,Jumaru κλπ) και εκτος του οτι θελω να μαθω και να δω ολοκληρες τις ιστοριες τους (που δεν ειδα τοτε) , εχει παρει το ματι μου και κατι "καινουρια" ωραια!! :wooi2:
Οχι,δεν μιλαω για καποια γνωστα ανθρωπακια που βγαζουν φωτιες απο τον πισινο τους και πετανε σε αλλους πλανητες , αυτα δε μου αρεσουν. :oo:

Τα βασικα μου χομπυ ειναι αυτοκινητα , μηχανες , αεροπλανα , σκαφη και γενικοτερα ο,τι αυτοκινουμενο υπαρχει και ειναι σε θεση να σου ανεβασει την αδρεναλινη :hahaha: .

Μεγαλωσα στην Αθηνα (Πευκη) και απο τα 18 μου ειμαι στην Αυστρια , πρωτα για ιατρικη (Innsbruck) και προσφατα σε σχολη πολιτικης αεροποριας (Salzburg) .

Για το φορουμ εμαθα απο τη φιλη μου την Αθηνά (Camus) μολις σημερα , ενω πριν καναμηνα που ημουν για λιγες μερες Ελλαδα , παραλιγο να ερθω σε μια συναντηση , αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα :( .
Ελπιζω στο κοντινο μελλον ομως... :wooi2:

#2557 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 14:50

Καλησπεριζω την ομορφη παρεα σας!!

Με λενε Πανο , ειμαι 26 χρονων , και οχι , δεν μπορω να πω πως ασχολουμαι με anime.
Μεγαλωσα ομως με αυτα και τελευταια εχω κολλησει παλι με τα παλια... (Robotec,Transformers,Kapamaru,Jumaru κλπ) και εκτος του οτι θελω να μαθω και να δω ολοκληρες τις ιστοριες τους (που δεν ειδα τοτε) , εχει παρει το ματι μου και κατι "καινουρια" ωραια!! :wooi2:
Οχι,δεν μιλαω για καποια γνωστα ανθρωπακια που βγαζουν φωτιες απο τον πισινο τους και πετανε σε αλλους πλανητες , αυτα δε μου αρεσουν. :oo:

Τα βασικα μου χομπυ ειναι αυτοκινητα , μηχανες , αεροπλανα , σκαφη και γενικοτερα ο,τι αυτοκινουμενο υπαρχει και ειναι σε θεση να σου ανεβασει την αδρεναλινη :hahaha: .

Μεγαλωσα στην Αθηνα (Πευκη) και απο τα 18 μου ειμαι στην Αυστρια , πρωτα για ιατρικη (Innsbruck) και προσφατα σε σχολη πολιτικης αεροποριας (Salzburg) .

Για το φορουμ εμαθα απο τη φιλη μου την Αθηνά (Camus) μολις σημερα , ενω πριν καναμηνα που ημουν για λιγες μερες Ελλαδα , παραλιγο να ερθω σε μια συναντηση , αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα :( .
Ελπιζω στο κοντινο μελλον ομως... :wooi2:

Καλοσηρθες στο forum Πανο...

Αυστρια?:nosey:Δεν εχω παει ποτε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2558 mints

mints

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 06:38

Γεια σε ολους! Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι 32 χρονων(γρια γυναικα δλδ σε σχεση με τις ηλικιες που παιζουν εδω μεσα :P) Στο φορουμ εχω εγγραφει εδω και κανα 2 χρονια αλλα δεν ποσταρα μονο διαβαζα (και σπανια και αυτο). Anime βλεπω απο μικρη τουλαχιστον οσα εχει προβαλει η ελληνικη τηλεοραση, ουσιαστικα ομως αρχισα να ασχολουμαι να κατεβαζω κλπ πριν απο 6 χρονια. Εκτος απο τα anime εχω αλλες 3 εξαρτησεις. Τα ζογκλερικα παιχνιδια, την πειραματικη/idm μουσικη και τελος.....τις μπυρες :)

#2559 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 10:16

Γεια σε ολους! Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι 32 χρονων(γρια γυναικα δλδ σε σχεση με τις ηλικιες που παιζουν εδω μεσα :P) Στο φορουμ εχω εγγραφει εδω και κανα 2 χρονια αλλα δεν ποσταρα μονο διαβαζα (και σπανια και αυτο). Anime βλεπω απο μικρη τουλαχιστον οσα εχει προβαλει η ελληνικη τηλεοραση, ουσιαστικα ομως αρχισα να ασχολουμαι να κατεβαζω κλπ πριν απο 6 χρονια. Εκτος απο τα anime εχω αλλες 3 εξαρτησεις. Τα ζογκλερικα παιχνιδια, την πειραματικη/idm μουσικη και τελος.....τις μπυρες :)

καλως ηρθες ! :hi:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2560 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 14:03

Γεια σε ολους! Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι 32 χρονων(γρια γυναικα δλδ σε σχεση με τις ηλικιες που παιζουν εδω μεσα :P) Εκτος απο τα anime εχω αλλες 3 εξαρτησεις. Τα ζογκλερικα παιχνιδια, την πειραματικη/idm μουσικη και τελος.....τις μπυρες :)

Έτσι, έτσι να ανεβαίνει λίγο ο μέσος όρος της ηλικίας στο φόρουμ, γιατί έχουμε πήξει στα νιάναρα:hahaha:
Για τη μουσική που λες δεν ξέρω, αλλά τα άλλα δύο είναι totally respected!

Welcome everyone, have fun, provide fanservise

#2561 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 20:33

Γεια παιδια! Αργησα καπως να συστηθώ αν και δεν ειμαι πολυ καιρο εγγεγραμενος. Μενω Κρητη και ειμαι 25 χρονων. Μου αρεσαν απο πιτσιρικας τα Anime/Manga και μεγαλωσα με καποιες αξεχαστες σειρες στην TV(Area 88, Kabamaru,Robotech,DragonBall etc.) Αργοτερα τα συναντουσα κ στα Games μεσα απο τους χαρακτιρες του Lineage,DevilMayCry κτλ. Γενικα σπουδαζω εφαρμοσμενη πληροφορικη και μου αρεσει να φτιαχνω(τουλάχιστον προσπαθω) διαφορες διεπαφες με Anime οπως Ιστοσελλιδες, Flash Games και διαφορα Flash Projects.Δεν ειμαι ομος απο τους φανατικους του ειδους απλα εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια για τα Manga αλλα και γιαυτα τα συμπαθητικα cartoons με τα τεραστια ματια,την ανυπαρκτη μυτη και το μικροσκοπικο στομα,τα λεγομενα Anime... Αυτα τα λιγα για μενα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yuri: 20 Δεκέμβριος 2008 - 02:01

#2562 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 20:54

καλως ηρθες φιλε i (oops) !
ελπιζουμε να περασεις καλα στο φορουμ !
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#2563 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 21:10

Καλοσηρθατε mints και Yuri στο forum!:tensai:

#2564 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 15:04

Well... γεια σας παιδιά. Τόσο καιρό έλεγα να εγγραφώ στο Forum, αλλά συνέχεια το ξέχναγα λόγω σχολείου. :cry5:
Είμαι 16 ετών και σχεδόν όπου να 'ναι γίνομαι 17.
Το πρώτο anime που είδα ήταν ή το Kabamaru ή το Dragonball. Τα αγαπημένα μου anime είναι κυρίως το Code Geass και το D.Gray-Man.
Έχω πωρωθεί από πέρυσι με τα anime και... αυτά.:frozen: Ελπίζω να περάσω τέλεια εδώ. D:

#2565 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 15:07

καλος ήρθες μαν. καλά να περάσεις εύχομαι. και να ξέρεις. κάθε σαββάτο βράδυ έχουμε flame wars sto off topic
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: