Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2521 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 00:36

:joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2522 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:25

こんにちは。(kon-nee-chee-WAH) ........ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....είμαι η Άρτεμις άλλα οι φίλοι με φωνάζουν art,tira,kona-chi,weirdo,μουρλή και άλλα χαρούμενα παρατσούκλια(θα καταλάβεται αργότερα το γιατί) :hahaha: τώρα εσείς πείτε με όπως θέλετε...α!ναι είμαι 19 καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτά είναι όλα τα υπόλοιπα άμα σας τα πω μετά θα πρέπει να σας σφάξω:ballumad:
Timotei timotei timoteiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiii:if:

#2523 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:32

καλως μας ηρθες λοιπορν ota-chi...Καλη διαμονη Τρελαμενο Κοριτσι και καλο posting...Timotei timotei timotei...Mite mite
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2524 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:33

γεια σου κοπελια !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2525 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:36

:wooi2: τι καλοί που είστε χαχαχα γειά και σε σας:blingeye2:
Timotei timotei timoteiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiii:if:

#2526 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:47

こんにちは。(kon-nee-chee-WAH) ........ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....είμαι η Άρτεμις άλλα οι φίλοι με φωνάζουν art,tira,kona-chi,weirdo,μουρλή και άλλα χαρούμενα παρατσούκλια(θα καταλάβεται αργότερα το γιατί) :hahaha: τώρα εσείς πείτε με όπως θέλετε...α!ναι είμαι 19 καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτά είναι όλα τα υπόλοιπα άμα σας τα πω μετά θα πρέπει να σας σφάξω:ballumad:

welcome ota-chi :D it's nice to have you here with us! ελπίζω να σου αρέσει αυτό το forum. και εγώ είμαι καινούριος πάνω κάτω και τα παιδιά εδώ είναι πολύ καλά (σχεδόν όλοι :P) γενικά αν προσεχεις να μην "flamaris" θα δεις όλoi θα είναι ευγενικoi μαζί σου :D nice το meet you ^^

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2527 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:53

Και φυσικά περιττό είναι να πω πως εγώ θα την πληρώσω την νύφη ως συνήθως... Αυτό το Timotei πιά. :erk: Μα δεν πάει, θα με αναγκάσεις να κάνω upload την εργασία μου για την HTML εσύ... (Άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή. :hahaha::hahaha::hahaha: )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2528 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 01:59

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΝΙΜΟ!!!!:hahaha: θα σε πέρνω στις 3 το πρωί για να στο λέω συνέχεια και άμα δεν μπορώ θα βάζω άλλον θα στο λέω όπου πας!παραδέξου το είαι τρόπος ζωής.......:uhh:<--nimo-chi.....και για άλλη μια φορά ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

#2529 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 02:02

:if: Μα γιατί Χάρουχί μου, γιατί... :nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2530 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 02:12

Καλώς ήρθατε όλα τα νέα μέλη. Διαβάστε τους κανόνες, και θα είστε εντάξει ;)

E5VV38U.jpg

#2531 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 02:40

άμα σας τα πω μετά θα πρέπει να σας σφάξω:ballumad:

thats my line!!!!!!:nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 12 Δεκέμβριος 2008 - 02:55

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2532 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 02:50

γεια

qzMHWHd.png

#2533 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 03:14

βασικά ξέχασα το βασικό... καλός ήρθες. έυχομαι να περάσεις καλά στο φόρουμ΄τρελό κορίτσι του βορρά....κάθε είδος τρέλας είναι καλοδεχούμενο...(νομίζω):nosey:

βασικά τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ και ανακάλυψα κάτι συνταρακτικό...δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτό το θρεντ ποιος είμαι με αποτέλεσμα να μην με έχουν καλος ορίσει...και αυτό με θλίβει....:if:

2 λόγια για μένα λοιπόν.

γενήθηκα σε ένα χωριό λίγο έξω από το τέξας το 1987. το όνομα μου είναι Jimbo McBrinderson. Η μητέρα μου είναι από την Σκωτία....
Ο πατέρας μου ήταν αγρότης και ζήσαμε πολύ φτωχα αλλα τίμια...το όνοιρο μου ήταν να γίνω σερίφης και να βοηθάω τους αδύναμους και τους φτωχούς καθώς και όσα παιδιά δεν πλένουν τα δόντια τους.όταν ήμουν 12 χρονών μια ομάδα από επιτίδειους νίντζα επιτέθηκε στο χωριό μου και σκότωσε την οικογένειά μου. εκτός από την μάνα μου τον πατέρα μου την αδερφη μου την γιαγιά μου τον παππού μου και τους θείους μου, που επέζησαν.
το πλήγμα ήταν μεγάλο... τότε με την βοήθεια και πιστεύωντας στην καρδιά τον καρτών εκπαιδεύτηκα για 7 χρόνια μέσα σε μια κάψουλα που σταματούσε τον χρόνο την οποία είχε βει ο παππούς μου όταν άρμεγε μία αγελάδα στο στομάχι της.Τα χρόννια πέρασαν και σε ηλικέια 5 ετών(ξέχασα για το ταξίδι στον χρονο που έκανα) έγινα επιτέλους σερίφης και καταπολεμούσα το κακό και την κοκα κόλα. εγώ με τον γκέι συνεργάτη μου και την τραβστή γραματέα μου πέσαμε θύματα απαγωγής καλικάτζαρων. όταν γυρίσαμε κανείς μας δεν θυμόταν τίποτα...και τραβστή γραματέας είχε αποκτήσει και μια ροζ αντάυγια ώς απόδειξη της απαγωγής. χρόνια αργότερα η Γη μας χριάστηκε να πολεμήσουμε μια εξωγήινη φιλή από την ανδρομέδα. στο πόλεμο και μετά από μεγάλη αυτοθυσία πέθανα προαστατεύωντας τον πλανήτη,την ελευθερία και τα ντόνατς....από τότε είμαι ακόμα νεκρός.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2534 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 03:19

βασικά ξέχασα το βασικό... καλός ήρθες. έυχομαι να περάσεις καλά στο φόρουμ΄τρελό κορίτσι του βορρά....κάθε είδος τρέλας είναι καλοδεχούμενο...(νομίζω):nosey:

βασικά τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ και ανακάλυψα κάτι συνταρακτικό...δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτό το θρεντ ποιος είμαι με αποτέλεσμα να μην με έχουν καλος ορίσει...και αυτό με θλίβει....:if:

2 λόγια για μένα λοιπόν.

γενήθηκα σε ένα χωριό λίγο έξω από το τέξας το 1987. το όνομα μου είναι Jimbo McBrinderson. Η μητέρα μου είναι από την Σκωτία....
Ο πατέρας μου ήταν αγρότης και ζήσαμε πολύ φτωχα αλλα τίμια...το όνοιρο μου ήταν να γίνω σερίφης και να βοηθάω τους αδύναμους και τους φτωχούς καθώς και όσα παιδιά δεν πλένουν τα δόντια τους.όταν ήμουν 12 χρονών μια ομάδα από επιτίδειους νίντζα επιτέθηκε στο χωριό μου και σκότωσε την οικογένειά μου. εκτός από την μάνα μου τον πατέρα μου την αδερφη μου την γιαγιά μου τον παππού μου και τους θείους μου, που επέζησαν.
το πλήγμα ήταν μεγάλο... τότε με την βοήθεια και πιστεύωντας στην καρδιά τον καρτών εκπαιδεύτηκα για 7 χρόνια μέσα σε μια κάψουλα που σταματούσε τον χρόνο την οποία είχε βει ο παππούς μου όταν άρμεγε μία αγελάδα στο στομάχι της.Τα χρόννια πέρασαν και σε ηλικέια 5 ετών(ξέχασα για το ταξίδι στον χρονο που έκανα) έγινα επιτέλους σερίφης και καταπολεμούσα το κακό και την κοκα κόλα. εγώ με τον γκέι συνεργάτη μου και την τραβστή γραματέα μου πέσαμε θύματα απαγωγής καλικάτζαρων. όταν γυρίσαμε κανείς μας δεν θυμόταν τίποτα...και τραβστή γραματέας είχε αποκτήσει και μια ροζ αντάυγια ώς απόδειξη της απαγωγής. χρόνια αργότερα η Γη μας χριάστηκε να πολεμήσουμε μια εξωγήινη φιλή από την ανδρομέδα. στο πόλεμο και μετά από μεγάλη αυτοθυσία πέθανα προαστατεύωντας τον πλανήτη,την ελευθερία και τα ντόνατς....από τότε είμαι ακόμα νεκρός.

Anime//gr you make people fail ...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2535 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 03:22

καλος ήρ8ες ω!μεγάλε και ψώφιε δάσκαλε έλα να σε αγκαλίασουμε....και μην ανισιχείς τα ντονατς είναιασφαλέι μεσα στην κοιλια μου την κοιλία του NOOBATRON!