Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 22:46

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 09:03

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 02:18
Επίσης πέρασε μιάμιση ώρα τουλάχιστον μεχρι να διαλέξω avatar + signature >.>
Αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει... Εχω να κάνω έλεγχο για ορθογραφικά λαθη 3 χρόνια , τουλάχιστον να σας ταϊσω εικόνες

Ασχολούμαι με Anime ofc

Εμαθα ότι οργανώνετε events και ανεβωκατεβαίνετε Θεσ/νικη-Αθήνα και θα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω πως προσπαθώ να βρω τα καλύτερα anime αλφαβητικά,
(ναιιιιιιιιιιιιιιιι έχω ελευθερο χρονο ^_^) και ως τώρα έχω φτάσει στο 'I',οπότε δεν γνωρίζω τα 'best of' και 'all time classics".Δεν βλέπω Mecha και προτιμώ harem/comedy/schoollife...γενικά ύποπτα και όχι mainstream anime.
Αυτά για σήμερα,θα επανέλθω για περισσότερο σπαμ αυριο!

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 18:32
Καλως Ηρθες Φιλε Μερκουρη!Ειμαι χαρουμενος που καταφερα να σε πεισω να ριξεις το Βλεμα σου σε Ελληνικο Site για anime.Καλη διαμονη και καλα να περασεις μαζι μας...Osu! Γεια και χαρα!Με λένε Μερκούρη (ΝΑΙ στο όνομα),είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτητής στην πληροφορική του ΑΠΘ.Το είχε πάρει το μάτι μου το site και παλιά,αλλά ηταν το φιλαράκι ο Zauk που με έπεισε να γίνω μέλος.Δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά οπότε θα πω πως γνωριστίκαμε μια άλλη φορά.
Αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει... Εχω να κάνω έλεγχο για ορθογραφικά λαθη 3 χρόνια , τουλάχιστον να σας ταϊσω εικόνες.Ααααα! Τι θα πει no greeklish!? Το έχω κάψει το μπιφτέκι, 20 λεπτά για 3 σειρές !
Ασχολούμαι με Anime ofc,μουσική,ταινίες,World of Warcaft (ενα MMORPG είναι) και άφθονη κατανάλωση alcohol(who the F@*$ doesn't xD).
Εμαθα ότι οργανώνετε events και ανεβωκατεβαίνετε Θεσ/νικη-Αθήνα και θα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας.
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω πως προσπαθώ να βρω τα καλύτερα anime αλφαβητικά,
(ναιιιιιιιιιιιιιιιι έχω ελευθερο χρονο ^_^) και ως τώρα έχω φτάσει στο 'I',οπότε δεν γνωρίζω τα 'best of' και 'all time classics".Δεν βλέπω Mecha και προτιμώ harem/comedy/schoollife...γενικά ύποπτα και όχι mainstream anime.

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 19:56
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 11 Δεκέμβριος 2008 - 02:45
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 03:03
Σε δεχομαστε με ανοιχτες αγκαλες φιλε Μερκουρη, ειδικα αφου υπαρχουν συμφοιτητες σου απο Πληροφορικη ΑΠΘ σε αυτο το φορουμ. Φτιαξε μονο την υπογραφη σου γιατι δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels υψος συνολικα (εικονα και κειμενο) συμφωνα με τους κανονες μας.Εμαθα ότι οργανώνετε events και ανεβωκατεβαίνετε Θεσ/νικη-Αθήνα και θα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας.
Περι Greeklish, κανε κλικ σε αυτην την προταση για να καταλαβεις τι ειναι (πηγαινε στο examples).

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 12:33
καλώς ήρθες στην παρέα μας αν διαβάζεις τους κανόνες
θα γίνεις εύκολα και εσύ ένας από εμάς.
legeon αυτούς τους κανόνες : .aNiMe//GR Forums - Forum Rules
καλώς ήρθατε στρουμφάκια.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 12:52
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 16:19
Απο ποτε η Erisadesu θεωρειται Στρουμφιτα;;ναι στρουμφίτα...

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 16:38
Osu! Γεια και χαρα!Με λένε Μερκούρη (ΝΑΙ στο όνομα),είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτητής στην πληροφορική του ΑΠΘ.Το είχε πάρει το μάτι μου το site και παλιά,αλλά ηταν το φιλαράκι ο Zauk που με έπεισε να γίνω μέλος.Δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά οπότε θα πω πως γνωριστίκαμε μια άλλη φορά.
Αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει... Εχω να κάνω έλεγχο για ορθογραφικά λαθη 3 χρόνια , τουλάχιστον να σας ταϊσω εικόνες.Ααααα! Τι θα πει no greeklish!? Το έχω κάψει το μπιφτέκι, 20 λεπτά για 3 σειρές !
Ασχολούμαι με Anime ofc,μουσική,ταινίες,World of Warcaft (ενα MMORPG είναι) και άφθονη κατανάλωση alcohol(who the F@*$ doesn't xD).
(ξεχαστηκα...

Καλοσηρθες στο forum φιλε GrimRip

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 17:01
Φτιαξε μονο την υπογραφη σου γιατι δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels υψος συνολικα (εικονα και κειμενο) συμφωνα με τους κανονες μας.
Περι Greeklish, κανε κλικ σε αυτην την προταση για να καταλαβεις τι ειναι (πηγαινε στο examples).
Πάει το spoiler tag είμαι σχεδον σίγουρος οτι είμαι μεσα στα ορια για το signature τωρα (έτσι νομιζα και πριν βέβαια,2 φορές τους εχω διαβάσει τους κανόνες,μια οταν εγινα μελος και μια πριν ποσταρω :3)
Περι Greeklish,εννοούσα πως θα μπορέσω να επιβιωσω σε αυτο το forum χωρίς αυτα Q_Q
Τεσπα better that way, θα μονολογώ λιγότερο

Αυτήν τιν στιγμή τρέχω λίγο για σχολές οδηγών,WoW κτλ, κτλ.. γιαυτό εχω διαβάσει μόνο αυτό το thread.Καποια στιγμή αυριο θα μπω και στις άλλες κατηγορίες να μορφωθώ

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 05:26
Λοιποοοον ειμαι ο Monty κατα κοσμων Γιωργος απο Αθηνα, 19 ετων, σπουδαζω (δηλαδη ετσι λεω) στην πατρα στο φυσικο.Με Manga και Anime ασχολουμε απο το γυμνασιο και αρχισα οπως πολλοι με το Naruto(το Dragon Ball δεν μετραει τοτε τα λεγαμε παιδικα

Πρωτη φορα σε ελληνικο forum και ελπιζω να μην φαω ban σε μια μερα καλως ορισα λοιποοοοον.

Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 06:21

Και παλι καλωσορισες

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 00:44
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 14:51

Asxoloume me anime,manga,consoles,rock music kai podosfero