Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2431 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 13:28

Καλώς ορίσατε όλοι!!! Καλή διαμόνη και καλά νεύρα!!:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2432 atimopass

atimopass

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 19:21

καλώς ήρθες!!!!
πέρνα και απο τους κανώνες του φόρουμ και θα είσαι οκ.

Σ'ευχαριστω!Διαβασα τους κανονες πριν κανω το πρωτο μου post.Ελπιζω να μην εκανα καποιο λαθος στο μηνυμα μου!Δεν εχει τυχει ποτε στο παρελθον να συμετεχω ενεργα σε φορουμ οποτε συγχωρειστε τα τυχον λαθη μου..Και μιας που παρελειψα να πω το ονομα μου,ονομαζομαι Σταθης.Τα ξαναλεμεεεεεεεεεεεεεε!:bye:

#2433 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 00:41

just be were of the mods.. Posted Image :P :hahaha:

καλως ηρθες φιλε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2434 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 14:58

μιας και ειδα κουβεντα για μουσικη ειμαι screamer ειχαμε horror-punk μπαντα και τωρα το γυρισαμε σε thrash-core ^^
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#2435 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 19:33

Salut!!!Με λένε Λώρα και είμαι 16 χρονών...Μένω Θεσσαλονίκη.Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που έψαχνα στο google πληροφορίες για κάποιο ανιμε σας έβρισκα μπροστά μου και μια μέρα(που είχε κρύο) λέω <<δεν μπαίνω να δω τι λένε?>>.Μπήκα και το αποτέλεσμα ποιο είναι?
είμαι addicted στο forum...Ναι το παραδέχομαι...:emptyonexg1:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2436 Ιώσηπος Μοισιόδακας

Ιώσηπος Μοισιόδακας

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 02:31

Πολύ καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ιώσηπος Μοισιόδακας, είμαι πενηντατεσσάρων ετών, διαμένω στην περιοχή των Βριλησσίων και εργάζομαι σε εκδοτικό οίκο.

Έμαθα για την αγορά ταύτη από γιο φίλου και όντας περίεργος ίνα μάθω περισσότερα για το θέμα των ανιμέ θέλησα να εγγραφώ. Έχω παρακολουθήσει μερικά επεισόδια του ανιμέ "Death Note" και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά η γνώσις μου οφείλω να ομολογήσω τελειώνει εκεί.

Ευελπιστώ να μάθω τάχυστα να χρησιμοποιώ την αγορά, και ελπίζω εις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Φιλικά
"Η ψυχή εστί πίνακαξ άγραφος, εκ της εμπειρίας δεχόμενος ιδέες και γνώσεις."

#2437 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 02:44

Αγαπητέ Ιώσηπε καλώς ήρθες.:congrats: Για αρχή διάβασε προσεκτικά τους κανόνες και είσαι έτοιμος. Για να ακούσεις κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις πάνω στον τομέα των anime αλλά και των manga (η εντυπη εκδοσή τους) ρίξε μια ματιά εδω, εδω αλλα και εδώ, εδώ και εδώ...
Σου έδωσα αρκετά links είναι η αλήθεια αλλα πιστεύω ότι από αυτά θα βρείς αμέσως τις σειρές αυτές οι οποίες έιναι οι πιο ενδιαφέρουσες. Γενικότερα ο τομέας αυτός έχει υλικό για όλα τα γουστα και το forum προσφέρει εκτεταμμένες πληροφορίες πάνω στο θέμα, εγκυκλοπαιδικές ( οπως αυτό το thread px) και μη.

Ελπίζω να βρείς ενδιαφέρων τον χώρο. Και πάλι καλώς ήρθες και καλή διασκεδαση!! ^^

Αγαπητή miko chin καλώς ήρθες και εσύ (δεν σε είδα με την πρωτη ματια gomenasai!!!).... Και για σένα ισχύουν τα παραπάνω. Καλή διαμονή και happy posting!!! (και μια και λέμε για κανόνες ρίξε μια ματιά στην sig σου γιατί μου φαίνεται ότι κειμενο και εικόνα ξεπερνάνε τα επιτρεπτά όρια.)

#2438 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 16:12

Πολύ καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ιώσηπος Μοισιόδακας, είμαι πενηντατεσσάρων ετών, διαμένω στην περιοχή των Βριλησσίων και εργάζομαι σε εκδοτικό οίκο.

Έμαθα για την αγορά ταύτη από γιο φίλου και όντας περίεργος ίνα μάθω περισσότερα για το θέμα των ανιμέ θέλησα να εγγραφώ. Έχω παρακολουθήσει μερικά επεισόδια του ανιμέ "Death Note" και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά η γνώσις μου οφείλω να ομολογήσω τελειώνει εκεί.

Ευελπιστώ να μάθω τάχυστα να χρησιμοποιώ την αγορά, και ελπίζω εις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Φιλικά

απλα δειτε το '' monster '' , θα το βρειτε αριστουργημα .
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2439 Ιώσηπος Μοισιόδακας

Ιώσηπος Μοισιόδακας

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 14:16

Σας ευχαριστώ δια το θερμό καλωσόρισμα και τις προτάσεις, iristella και titi. Σκοπεύω να παρακολουθήσω το "Monster" με την πρώτη ευκαιρία, ήτοι όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο.

Φιλικά
"Η ψυχή εστί πίνακαξ άγραφος, εκ της εμπειρίας δεχόμενος ιδέες και γνώσεις."

#2440 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 15:01

Ιώσηπε καλωσήρθες! Το download section του forum θα σε προμηθεύσει με πολλά καλούδια για αρχή. Για τα υπόλοιπα, μέσα στις συζητήσεις!:gotit:

Miko, καλώς μας ήρθες!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2441 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:04

Χαιρετώ την παρέα!

Ασχολούμαι με anime εδώ και 2-3 χρόνια (γενικώς "χαλαρά") και παρακολουθώ το παρόν site σε lurking mode από τη στιγμή που το πρωτοανακάλυψα, πριν από λίγους μήνες. Μέχρι πριν από λίγα λεπτά δεν ήμουν μέλος σε κανένα anime-related forum ή website, πλην του AniDB. (Quality-maniac γαρ, δε μπορώ να μην σχολιάζω την ποιότητα των διάφορων releases!)

Ώσπου συνέβη το μοιραίο: Μετά το πρόσφατο (και μεγαλούτσικο) downtime του site, ψάχνοντας απεγνωσμένα για νέες σειρές, συνειδητοποίησα το πόσο πολύ μου ...έλειπε! Και αποφάσισα μόλις ανέβαινε πάλι online να γραφτώ αμέσως! :tensai:

(Αφότου γράφτηκα έκανα ένα Google search και είδα ότι υπάρχουν 1-2 ανενεργά account με το ίδιο username σε άλλα sites. Oh well, απλά να ξέρετε ότι δεν είμαι εγώ! Και το Gaiseric αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά εδώ, διαλέγοντάς το εμπνευσμένος από παλιό chapter γνωστού manga. Σε άλλα forum όπου είμαι γραμμένος -κυρίως τεχνολογικά- έχω άλλα username.)

Spoiler:

Άλλα hobbies: Classic computer geek, άμα τυχόν έχετε απορίες για linux ρωτήστε με! (Δεν είμαι ειδικός αλλά το χρησιμοποιώ 2-3 χρονάκια. Α, ναι, και πέρα από τα linked chapters των αρχείων matroska παίζουν τα πάντα άψογα.)

Αυτά προς το παρόν!:tensai:

ΥΓ. Δε μπορώ με τίποτα να ανεβάσω το avatar μου, ειδικά φτιαγμένο για εδώ! Μάλιστα το ανέβασα εδώ μήπως δεχτεί το URL αλλά τίποτα... Μήπως πρέπει πρώτα να έχω ξεπεράσει ορισμένο αριθμό posts;

#2442 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:10

καταρχην καλως ορισες gaiseric...καλη διαμονη και καλα να περασεις μαζι μας...
Λοιπον,σχετικα με το avatar δεν παιζει ρολο ο αριθμος των ποστ...Απλα δοκιμασε μερικες φορες και Λιγο αργοτερα..Τωρα που ξανανεβηκε το Φορουμ ολο και κολαει μερικες φορες οποτε μην σκιαζεσε..Θα τον Δεχθει τον αβαταρ....:D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2443 candy_

candy_

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 19:44

καλησπερα, με λενε Βασω ειμαι απο κορυδαλλο και εργαζομαι σαν σεφ σε ενα εστιατοριο στο κολωνακι. τρελαινομαι για τα ανιμε και εψαξα και σας βρηκα!!!

#2444 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 19:53

καλησπερα, με λενε Βασω ειμαι απο κορυδαλλο και εργαζομαι σαν σεφ σε ενα εστιατοριο στο κολωνακι. τρελαινομαι για τα ανιμε και εψαξα και σας βρηκα!!!

καλά έκανες , καλά να περάσεις και εσύ και ο Gaiseric
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2445 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 23:24

Welcome σε όλα μας τα νέα μέλη. Don't Forget To Read TEh RuleZ!!
Τώρα που σηκώθηκε άρχισε η κίνηση ε?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.