Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2281 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 21 September 2008 - 16:09

Καλοσήρθες , καλή χρονά και καλή διασκέδαση :wis:
Posted Image

#2282 samanosuke

samanosuke

shenmue...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 September 2008 - 20:44

Γεια χαρά σε όλους!! Με λένε Λάμπρο και είμαι 27 χρονών. Το ψευδώνυμό μου το διάλλεξα από τον κεντρικό χαρακτήρα του παιχνιδιού "Onimusha 2". Και γώ ασχολούμαι με anime χρόνια αν και τώρα τελευταία περίπου ασχολούμαι πιο συστηματικά.Τα 2 πρώτα anime που παρακολούθησα και με έκαναν να κολλήσω γενικά με τα anime ήταν τα: Dragonball και Sailor Moon. Από τότε εξακολουθώ ακόμα και σήμερα να βλέπω...

#2283 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 September 2008 - 21:01

Γεια χαρά σε όλους!! Με λένε Λάμπρο και είμαι 27 χρονών. Το ψευδώνυμό μου το διάλλεξα από τον κεντρικό χαρακτήρα του παιχνιδιού "Onimusha 2". Και γώ ασχολούμαι με anime χρόνια αν και τώρα τελευταία περίπου ασχολούμαι πιο συστηματικά.Τα 2 πρώτα anime που παρακολούθησα και με έκαναν να κολλήσω γενικά με τα anime ήταν τα: Dragonball και Sailor Moon. Από τότε εξακολουθώ ακόμα και σήμερα να βλέπω...

Μαλλον το πρωτο onimusha λες{καθως και το 3ο} γιατι εκει ηταν πρωταγωνιστης ο Samanosuke Akechi{αυτον σκεφτηκα κι εγω οταν ειδα το nick σου!}...στο Onimusha 2 πρωταγωνιστης ηταν ο Jubei Yagyu:P

[μην με παρεξηγεις,ειχα μεγαλη πορωση με τα παιχνιδια στα λυκειακα μου χρονια!οπως και με το shenmue,αλλη παιχνιδαρα,απ τα καλυτερα του Dreamcast!]

Anw,καλωσορισες στην παρεα μας λοιπον,βρηκες το καταλληλο μερος να γραφτεις αφου σ'αρεσουν τα ανιμε!^^

#2284 samanosuke

samanosuke

shenmue...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 September 2008 - 21:42

oups! Zoro δίκιο έχεις. από την βιασύνη μου εγραψα "onimusha 2" το 1 ήθελα να γράψω

Edited by samanosuke, 21 September 2008 - 21:52.

#2285 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 posts

Posted 22 September 2008 - 00:48

Καλησπερα σε ολους σας ... αν και ειμαι καιρο εδω δεν συμμετεχω αρκετα:nosey: γιατι ....... δεν ξερω :oo: αν και το site αυτο ειναι παρα πολυ καλο .:nod2:
Με λενε Γεωργιο :oo:(γιωργο:hahaha:) και ειμαι 20 χρονων , ειμαι απο αθηνα και γουσταρο τα Anime :burningbe3:εχω πολλα αγαπημενα anime αλλα αυτα που ξεχωριζουν ειναι : Death Note-One Piece-Code Geass-Elfen Lied και ofcourse DBz.:tensai:
φτιαχνω ενα story μαζι με ενα φιλο μου και χρειαζομαστε εναν Artist :hahaha: γιατi ουτε εγω αλλα ουτε και ο φιλος μου ξερουμε να ζωγραφιζουμε:hahaha: εχω φτιαξει ενα Thread με αυτο το προβλημα μας "ψαχνω Artist" :smokingg: και εχω και ενα πολυ μικρο review του story οποιος ενδιαφερετε παρακαλω να μας γραψει στο Thread η σε e-Mail:try:. Arigato:nod2:
Posted Image

#2286 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 September 2008 - 02:03

Καλως μας ηρθατε, Samanosuke και Redarion. Καλη διαμονη στο φορουμ μας!
Posted Image

#2287 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 September 2008 - 03:35

Welcome new members. We are not responsible for
1. Loss of sanity
2. Loss of hair
3. Loss of sleep

Enjoy your stay :wooi2:

E5VV38U.jpg

#2288 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 22 September 2008 - 16:08

Γεια χαρά παίδες , ονομάζομαι Στράτος . Αν και anime είχα αρχίσει να παρακολουθώ εντατικά από μικρός , τα τρία τελευταία χρόνια απείχα από το άθλημα. Ωστόσο ως γνωστόν οι κακές συνήθειες κόβονται δύσκολα και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω το κάψιμο των λιγοστών εναπομείναντων εγκεφαλικών μου κυττάρων..:nosey::nosey:

6czp.jpg

#2289 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 September 2008 - 17:32

και διαλεξες το καλυτερο μερος να τα εξαφανισεις :)

welcome και στα υπολοιπα παιδια !!

#2290 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 22 September 2008 - 17:43

Welcome new members...Enjoy your stay
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2291 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 22 September 2008 - 18:16

Καλως μας ηρθατε, Samanosuke και Redarion.

Γεια χαρά παίδες , ονομάζομαι Στράτος . Αν και anime είχα αρχίσει να παρακολουθώ εντατικά από μικρός , τα τρία τελευταία χρόνια απείχα από το άθλημα. Ωστόσο ως γνωστόν οι κακές συνήθειες κόβονται δύσκολα και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω το κάψιμο των λιγοστών εναπομείναντων εγκεφαλικών μου κυττάρων..:nosey::nosey:

Καλοσηρθες!Σταματησες να βλεπεις anime?:sigh2:
Posted Image

#2292 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 22 September 2008 - 20:04

Aloha Moloha.
Ειμαι αυτη που ειμαι, ειμαι 16, βλεπω anime. Ξεχωριζω εκτος απο τζουμαρου, ντραγκονμπολ και αυτα τα ομορφα που βλεπαμε οταν ημασταν σπορια, τα death note, flcl, gravitation, elfen lied, ef:a tale of memories, samurai x-rurouni kenshin, full metal alchemist.

Αυτα. Domo arigato gozaimasu. :nosey:

#2293 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 22 September 2008 - 22:33

Welcome Renya, we'll make sure you have a nice stay (οπως και οι υπολοιποι) :)

Posted Image

#2294 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 25 September 2008 - 21:57

Welcome new members...Enjoy your stay and beware of ioanna chan :P
Posted Image
Posted Image

#2295 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 posts

Posted 25 September 2008 - 22:03

Γειά σε όλους σας! Ειμαι ο Kamui (Ονομα δεν λεμε ευκολα):hahaha: και είμαι 18 χρονών.Μου αρέσει ο αθλητισμός και τρελένομαι για Anime.Επίσης στον ελέυθερο χρόνο μου σχεδιάζω μανγκα.:tensai:Μένω Αθήνα ίλιον και ευελπιστώ να περάσω καλά και να συνεργαστώ με τα members του forum.:Blissfull: