Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2266 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 13 September 2008 - 18:17

Welcome to the new members! Ακόμα και σε όσους συστήθηκαν με καθυστέρηση! Και γω έκανα μισό χρόνο να γράψω στο φόρουμ αλλά πήρα το κολάι μετά! ^_^

#2267 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 September 2008 - 13:34

Καλωσορίσατε όλοι! Περάστε, περάστε μέσα και λιώστε!

BTW, εγώ ποτέ δε συστήθηκα εδώ!:oo:

Posted Image

#2268 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 18 September 2008 - 22:05

γειααααααααααααααααααααααααα

εντελώς καινούργια, μερικές μέρες μόνο στο forum, και ενώ έχω κάνει μερικά post, τώρα το είδα αυτό το thread!
anyway, Εύα με λένε, εξ'ου και το evaofadawn, 24 χρονών, παίρνω συντομα (ελπιζω δηλαδή) το πτυχίο μου στην αρχιτεκτονική, θέλω να κάνω μετα το master μου στην Αγγλία (σιγά το πρωτότυπο) και να ζήσω λίγο εκεί, προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο πολύ γίνεται, μεταξύ άλλων έχω παέι Ιαπωνία και συγκεκριμένα Tokyo k Yokohama μόνο, είμαι fan της visual-kei σκηνής τα τελευταία 4 χρόνια, πρόσφατα είδα το Death Note και έπαθα πλάκα.......... αυτά για την ώρα!!

καλώς σας βρήκα! χεχε!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#2269 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 18 September 2008 - 22:09

εντελώς καινούργια, μερικές μέρες μόνο στο forum, και ενώ έχω κάνει μερικά post, τώρα το είδα αυτό το thread!
anyway, Εύα με λένε, εξ'ου και το evaofadawn, 24 χρονών, παίρνω συντομα (ελπιζω δηλαδή) το πτυχίο μου στην αρχιτεκτονική, θέλω να κάνω μετα το master μου στην Αγγλία (σιγά το πρωτότυπο) και να ζήσω λίγο εκεί, προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο πολύ γίνεται, μεταξύ άλλων έχω παέι Ιαπωνία και συγκεκριμένα Tokyo k Yokohama μόνο, είμαι fan της visual-kei σκηνής τα τελευταία 4 χρόνια, πρόσφατα είδα το Death Note και έπαθα πλάκα.......... αυτά για την ώρα!!

καλώς σας βρήκα! χεχε!

Tι το περασες εδω και μας λες τοσες πληροφοριες για εσενα?new member section?:hahaha::hahaha::hahaha:

Καλοσηρθες στο forum και ελπιζω να περασεις καλα!
Posted Image

#2270 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 18 September 2008 - 22:24

μια μια μια μια μια μια ερωτηση
πως ανοιγεις thread?

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#2271 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 18 September 2008 - 22:44

Posted Image

#2272 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 September 2008 - 00:22

καλώς σας βρήκα! χεχε!

Yoroshiku, ne? :nod2:
Καλώς όρισες στην "καμμένη" παρέα μας... :dazed:
:hahaha:
Posted Image
Posted Image

#2273 Manolito

Manolito

Finishing...

• Members
  • 0 posts

Posted 19 September 2008 - 21:33

Λοιπον,ως μελος λιγων ημερων θα συστηθω και εγω με την σειρα μου.Ειμαι ο Μανος,ειμαι 18,ειμαι φοιτητης και ειμαι και
Spoiler:
.Κολλησα με τα anime αλλα και τα manga πριν κανα χρονο.Τωρα πλεον θελω να μαθαινω οσα πιο πολλα μπορω και να ενημερωνομαι γυρω απο τον χωρο.Aυτα τα λιγα για αρχη καθ'οτι βαριεμαι τα introductions,οποτε τα λεμε.

#2274 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 September 2008 - 21:46

Με λένε Κώστα , πάω 3 λυκείου :deadga6: και έμαθα για τα anime εντελός τυχαία πριν 1 χρόνο :hi:

#2275 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 19 September 2008 - 21:57

Καλοσωρισατε λοιπον,Μανο και Κωστα!!!
Posted Image

#2276 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 September 2008 - 22:05

Καλοσωρισατε λοιπον,Μανο και Κωστα!!!

Thx :nod2:
Posted Image

#2277 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 19 September 2008 - 22:34

welcome new members and have fun
Posted Image

#2278 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 21 September 2008 - 01:47

Ενα θερμο καλωσορισατε και απο μενα παιδακια! Ελπιζουμε να περασετε καλα στο φορουμ μας!:gotit:
Posted Image

#2279 DeathKnight

DeathKnight

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 September 2008 - 15:48

Γειά σας!Βρήκα το forum στο google και είπα να κανώ εγγραφή να το ρίξω μια ματιά.
Με λένε Βασίλη btw.

#2280 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 21 September 2008 - 15:55

Kαλοσηρθες και εσυ Βασιλη...:tensai:
Posted Image