Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2236 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 06 September 2008 - 00:08

Καλωσήρθατε όλοι and have a nice stay!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2237 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 06 September 2008 - 00:14

γεια σας , με λενε γιωργο , και ασχολουμαι ολιγο καιρο με τα ανιμε .... ελπιζω να μην γινω γρηγορα οτακου .... θελω να μην χασω την αθωοτητα μου ακομα

#2238 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 06 September 2008 - 00:24

γεια σας , με λενε γιωργο , και ασχολουμαι ολιγο καιρο με τα ανιμε .... ελπιζω να μην γινω γρηγορα οτακου .... θελω να μην χασω την αθωοτητα μου ακομα

Kαλοσωρισες και εσυ λοιπον...!

Υ.Γ.τεχεχε,προλαβα την αποκλειστικοτητα του καλοσωρισματος.:hahaha:
Posted Image

#2239 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 06 September 2008 - 00:30

να σαι καλα ρε φιλεεε...κσερεισ κανενα καλο ανιμε με ρομποτ που πολεμανε η καποιο αλλο με μυστηριο...ε?

#2240 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 September 2008 - 00:38

να σαι καλα ρε φιλεεε...κσερεισ κανενα καλο ανιμε με ρομποτ που πολεμανε η καποιο αλλο με μυστηριο...ε?

Καλως ηρθες και απο μενα, titi. Περνα μια βολτα απο αυτο το thread για να σου προτεινουμε ανιμε, μονο που αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο τι ζητας ;)
Posted Image

#2241 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 06 September 2008 - 00:52

Καλως ηρθες και απο μενα, titi. Περνα μια βολτα απο αυτο το thread για να σου προτεινουμε ανιμε, μονο που αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο τι ζητας ;)

οκ , βρηκα αυτα που ηθελα ... ευχαριστω .

#2242 allase

allase

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 06 September 2008 - 01:52

χμμμ
γεια
ειναι νεο μελος
ονομα = εφη
ηλικια= 18,5
ομαδα αιματος=α
χμμμ το φορουμ το διαβαζω καιρο και σημερα μου την βαρεσε να γραφτω *λολ*
κατι θυμαμε αμιδρα οτι ισος εχω ξαναγραφτει αλλα δε θυμαμε ουτε τ γιουζερναμε:terror2: μου

(ωωω συνχορεστε οποιαδοιποτε ανορθογραφια ...εχω αιωνες να γραψω στο pc ελληνικα)

#2243 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 September 2008 - 02:09

χμμμ
γεια
ειναι νεο μελος
ονομα = εφη
ηλικια= 18,5
ομαδα αιματος=α
χμμμ το φορουμ το διαβαζω καιρο και σημερα μου την βαρεσε να γραφτω *λολ*
κατι θυμαμε αμιδρα οτι ισος εχω ξαναγραφτει αλλα δε θυμαμε ουτε τ γιουζερναμε:terror2: μου

(ωωω συνχορεστε οποιαδοιποτε ανορθογραφια ...εχω αιωνες να γραψω στο pc ελληνικα)

:hahaha:
Μ' άρεσε που έκανες introduce yourself όπως κάνουν στα ιαπωνικά!
Yoroshiku! :nod2:
Posted Image
Posted Image

#2244 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 September 2008 - 08:08

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας. Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο καλύτερο site παγκοσμίως για την καταστροφή της προσωπικότητάς σας.

Stay well and happy posting...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2245 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 06 September 2008 - 13:09

Λοιπόν παιδιά να συστηθώ και εγώ. Είμαι ο pelargos, είμαι 25 χρονών και μένω Νέο Κόσμο. Τον τελευταίο καιρό ασχολιόμουνα με τον στρατό. Απολύθηκα και ψάχνω για δουλειά. Χόμπι μου τα anime φυσικά, ο αθλητισμός, τα pc, οι γυναίκες και ταινίες. Όποιος/α ενδιαφέρεται για περεταίρω κουβέντα, προτάσεις, απόψεις και οτιδήποτε άλλο σχετικά με anime και όχι μόνο ας στείλει.

#2246 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 September 2008 - 15:46

Λοιπόν παιδιά να συστηθώ και εγώ. Είμαι ο pelargos, είμαι 25 χρονών και μένω Νέο Κόσμο. Τον τελευταίο καιρό ασχολιόμουνα με τον στρατό. Απολύθηκα και ψάχνω για δουλειά. Χόμπι μου τα anime φυσικά, ο αθλητισμός, τα pc, οι γυναίκες και ταινίες. Όποιος/α ενδιαφέρεται για περεταίρω κουβέντα, προτάσεις, απόψεις και οτιδήποτε άλλο σχετικά με anime και όχι μόνο ας στείλει.

Αμάν φιλαράκι, επικύνδυνα hobby έχεις :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#2247 Systema Sephirothicum

Systema Sephirothicum

The Black Deathgod

• Members
  • 13 posts

Posted 07 September 2008 - 10:03

:wooi2:Ohayo gozaimasu!Λέγομαι Σπύρος ,19y.o. μένω αθήνα κ ασχολούμε με anime κ manga εδς κ μερικα χρονακια...δεν ειχα ασχολιθει με online communities καμποσο καιρο τωρα αλλα εχτες μιλησα με καποιους φιλους και να 'μαι ^^!Ελπιζω να τα παμε καλα με ολους τους χαρωπους otaku ,cya!!

#2248 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 07 September 2008 - 13:49

Οhayo! Καλωσορισατε και καλο ποσταρισμα:)
Posted Image

#2249 cyberlord_64

cyberlord_64

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 09 September 2008 - 15:17

Γεια σε ολους!!!!!! :hi:
Ειμαι ο παυλος απο λαρισσα και (οπως ειναι φυσικο) τρελενομαι για ανιμε!
Παντως για να πω την αλληθεια δεν περιμενα τοσο κοσμο εδω μεσα! Εχω συγκινηθει:blingeye2:!
Υ.Γ επειδη εχω χαθει λιγο εδω μεσα, υπαρχει κανενας να μου απαντησει σε καποιες ερωτησεις? Προφανως εδω δεν ειναι ο χωρος για να τις θεσω!

#2250 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 09 September 2008 - 15:24

καλως ηρθες man ρωτα οτι σου κανει κεφι:riiight::riiight::riiight:
Posted Image
Posted Image