Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1996 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 14:54

Καλως ηλθες Lightshadow. Εγω απο την ηληκια και τον τιτλο "i love pasta" του μηνυματος εχω μια ερωτηση : Kabamaru εβλεπες; ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1997 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 14:59

Willkommen!

Τα greeklish απαγορεύονται στο απόλυτα δημοκρατικό μας site! 卐

Unsere sozialistische Mentalitaet, macht uns die beste Wahl.™
Have Fun in zis forum, ppl!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1998 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 12:07

Γεια σας ! Ειμαι η HelenKoR και μενω Πειραια (ας πουμε :wis:)

Θυμάμαι απο μικρη εβλεπα κινούμενα σχεδια και αυτο δεν εχει αλλαξει μεχρι και σημερα !

Σας βρηκα απο μηχανη αναζήτησης και δεν σας αφήνω με τιποτα ! χαχαχα Posted Image

Φιλικά πάντα ,
HelenKoR
:byejg9:

Hell 'n' Core

#1999 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 12:59

Γεια σας ! Ειμαι η HelenKoR και μενω Πειραια (ας πουμε :wis:)

Θυμάμαι απο μικρη εβλεπα κινούμενα σχεδια και αυτο δεν εχει αλλαξει μεχρι και σημερα !

Καλως Εγραφτηκες HelenKoR και μενω Πειραια (ας πουμε :wis:) !!!:P

Αυτο ειναι το τελειο μερος να συζητησεις για κινουμενα σχεδια/ανιμε αφου εδω θα βρεις πολλους ομοιους σου στα γουστα και προτιμησεις!!

Σας βρηκα απο μηχανη αναζήτησης και δεν σας αφήνω με τιποτα ! χαχαχα Posted Image

Φιλικά πάντα ,

HelenKoR
:byejg9:

Μας τιμας κι εσυ με την παρουσια σου!!

Καλα να περασεις στο site αυτο!!^^

:Blissfull:

#2000 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 09:04

Γεια σας.

Καινουργιος ανθρωπος στο anime-χωριο σας :P

Με λενε Παναγιωτη και ειμαι 16 ετων και ειμαι πορωμενος με τα anime:wooi2::wooi2:

#2001 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 09:16

ζορό σταματα να καλωσορίζεις τους πάντες έχεις καταντήσεις εμετικά γλυκανάλατος.

satisfaction καλώς ήρθες... ωραίο nick στην θέση σου θα το άλλαζα γιατί θυμίζει πορνοστάρ.

#2002 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 09:25

ζορό σταματα να καλωσορίζεις τους πάντες έχεις καταντήσεις εμετικά γλυκανάλατος.

satisfaction καλώς ήρθες... ωραίο nick στην θέση σου θα το άλλαζα γιατί θυμίζει πορνοστάρ.

:hahaha::hahaha:

Btw,ευχ. για το hi.
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#2003 Mima

Mima

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 13:16

Καλησπέρα σε όλους,

Καινούργιος και γώ στην anime κοινωνία σας. Καταρχάς συγχαρητήρια για το forum αυτό και ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Με λένε Γιώργο 32 ετών και σε λίγο καιρό μπαμπάς!!! :cry5:

Μ'αρέσουν τα anime αν και δεν έχω εμπειρία αλλά αν βρώ και άλλα όπως το Death Note και Monster με βλέπω να κολάω τρελά.

Mimas

#2004 Ellessar_GR

Ellessar_GR

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 15:26

Γειά σε όλους, είμαι ο Ellessar_GR όπως και βλέπεται, μένω στην Κρήτη όπου και κάνω το phd μου και ταυτόχρονα δουλεύω. Προφανώς και μαρέσουν τα anime, γιαυτό και μπήκα και εδώ. Το site το βρήκα στο google, τα αγαπημένα anime μου είναι
naruto
blech
helsing
claymore

Αυτά, ελπίζω να περάσουμε καλά εδώ πέρα...

:tensai:

#2005 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 15:47

Mima is about to Be A Dady?Nice!!!:blingeye2:....
Welcome mima and Ellessar_GR have a nice stay...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2006 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 16:47

:hi:Για ειμαι ο anime-dono 17 years old χαιρομαι που σας γνωρίζω και ελπίζω να περασω καλα:nod2:. Αν και εχώ γραφτει εδώ και λίγο καιρο δεν ειχα χρονο για να μπω αλλα τωρα ολα ειναι οκ. Αρχήσα να βλεπω anime πριν 2,5 χρονια με πρώτο το hellsing (εκτος εληνικων πχ ποκεμον.dbz κτλ) και τώρα έχω μια συλλογή 100+ σειρων anime:8):. Το forum το βρηκα τυχαια και αποφάσισα να γίνω μέλος.:kill4u:
Posted Image

#2007 j00ed

j00ed

Wikinforming the Internet

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 20:19

Γεια σας, με λένε Βασίλη και είμαι 16 χρονών. Βλέπω anime από την εποχή του Dragon Ball (φυσικά τότε δεν ήξερα τι ήταν τα anime). Πριν μερικά χρόνια, που έμαθα περισσότερα για τις σειρές που τόσο αγάπησα, άρχισα να βλέπω σειρές μέσω του internet και έτσι έγινα fan πολλών σειρών anime και manga (Fullmetal Alchemist, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Claymore, Lucky Star, Serial Experiments Lain, Love Hina και μπαίνουν και άλλα στην λίστα :P ).

Εκτός του να βλέπω anime, μ'αρέσει να παίζω video games (είμαι μεγάλος fan της Square Enix). Έχω γνώσεις προγραμματισμού (με την γλώσσα Python), έχω εμπειρία με 3d graphics, μουσική σύνθεση, μίξη ήχου και μ'αρέσει ιδιεταίρως να ζωγραφίζω (έχω και account στο deviantArt ).

Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για το Forum σας και εύχομαι ο,τι καλύτερο για το μέλλον.

#2008 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 20:29

Welcome σε όλα τα νέα μέλη!!
Θα φάτε καλά εδώ....:kill4u:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2009 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 08:34

πεινασμένοι μπήκαν;

καλώς ήρθατε παιδιά και καλή διαμονή...

#2010 sasukina

sasukina

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 11:24

Holla!eimai kainourgia edw,to onoma mou einai Maria kai eimai 21 xronwn...exw spoudasei 3D animation kai trelainomai na vlepw anime kai na diavazw manga!episeis mou aresei poli na akouw mousiki kai na skitsarw...xmmm..ayta pros to paron...:bath:
There is no wrong loving .
Δημοσιευμένη  εικόνα