Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1981 Mεγάλος Μανιτού

Mεγάλος Μανιτού

Nice Guy

• Members
  • 7 posts

Posted 08 July 2008 - 16:17

Καλησπέρα παιδιά.... Έχουμε και λέμε.. Το πραγματικό μου όνομα είναι Αλέξης και είμαι κάτοικος της ομορφότερης πόλης της Ευρώπης, της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να με φωνάζετε Μανιτου(το Μεγάλος εννοείται). Βλέπω anime εδώ και 4 χρόνια, με πρώτο ενα ψιλοάκυρο, το Miami Guns(κουκουλίτσα κατα την ταπεινή μου άποψη). Τόσο καιρό δίσταζα να εισέλθω στην αξιότιμη κοινότητα σας επειδή βαριόμουνα να γράφω σε forums. Aλλα το ξεπέρασα και είμαι τωρα εδώ. Το πρώτο μου post θα είναι στο off topic όπου και θα παρουσιάσω κάποια θέματα φιλοσοφικής φύσεως που με απασχολούν. Όσοι πιστοί προσέλθετε.... Eίμαι 17 χρονών btw και πολλοί με θεωρούν μικρό για τέτοια θέματα. Μπούρδες.....

#1982 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 July 2008 - 16:38

καλως ηρθες, περνα μια βολτα απο τους κανονες, και κανε τον κοπο και κανε ενα ψαξιμο στο off topic section για το τι τοπικ εχουν γραφτει κατα καιρους και να ξερεις τι να αποφευγεις να ανοιγεις...ενα συγκεκριμενο θα σου κανει και ιδιαιτερη εντυπωση..δωστου σημασια μεχρι το τελος και θα καταλαβεις...happy posting..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1983 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 July 2008 - 17:22

Καλησπέρα παιδιά.... Έχουμε και λέμε.. Το πραγματικό μου όνομα είναι Αλέξης και είμαι κάτοικος της ομορφότερης πόλης της Ευρώπης, της Θεσσαλονίκης.

Eίμαι 17 χρονών ..

:colddd::colddd::colddd:καλώς ήρθες.. σύντομα θα μάθεις ότι η πόλη που ζεις είναι τόσο σάπια όσο ο νομάρχης τnς,που θα πάει θα μεγαλώσεις θα το δεις μονος σου. :frozen::frozen::frozen:

:yawn2:

#1984 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 July 2008 - 20:59

Η επιτροπη θερμης υποδοχης της Erisabetsu ειναι παλι σε πληρη ισχυ :

Καλως ηλθατε ολα τα νεα μελη, ευχομαστε να περαστε καλα μαζι μας :hi:
Posted Image

#1985 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 11 July 2008 - 01:10

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου... Για νε είμαι ειλικρινής δεν πολυγράφω σε forums. Για την ακρίβεια αυτό ενδέχεται να είναι το τρίτο post της ζωής μου :nanana: Τεσπα... Μένω Αθήνα, με λένε Δημήτρη, είμαι 19 ετών, μέλλον φοιτητής Προγραμματισμού κλπ...
Από hobby... hmmmm...να βλέπω anime ( παράξενο ), να ζωγραφίζω κανά manga, μουσική, cinema και αρκετά ακόμα τα οποία βαριέμαι να γραφω :wis:
To site το είδα πριν πολύύύύ καιρό αλλά δεν θυμάμαι για ποιό λόγο το κοιτούσα ( ναι είμαι τραγικός το ξέρω ). Τα ξαναείδα σήμερα στο forum του animeclipse και λέω δεν βαριέσαι. Οπότε ναμαι...
Τα λέμε στο forum!!!!!!!!!!

#1986 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 11 July 2008 - 01:21

Θα δεις ότι θα ξεκινάς μετά από κάποιο κερο την μέρα σου με καφέ και το forum:hiding_something:...
Posted Image

#1987 hakura

hakura

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 12 July 2008 - 18:25

γεια σας παιδια!!!!!με λενε μαρια και ειμαι καλα...ΧΙ!
ειμαι 19 και σπουδάζω βιολογια...ειμαι απο τουμπα θεσνικη.
βλεπω οσα anime και ταινιες μπορω και λιωνω στους καφεδες...:nbleed:
THAT'S ALL FOLKS!!!!:byejg9:

#1988 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 12 July 2008 - 18:40

λοιπον παιδια ειμαι και εγω καινουριος εδω!!! με λενε στελιο κατα κοσμον moutzah3d1n και ειμαι 18 χρονων!!! ο λογος που γραφτηκα ειναι γιατι ηθελα να ακουω διαφορετικες αποψεις για τα anime αλλα τις λιγες μερες που ειμαι μεσα καταλαβαινω πως οι πιο πολλοι ειναι και **** τα παιδια!!! αθτα τα λιγα ελπιζω να περασουμε καλα!!!!

best regards moutzah3d1n

#1989 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 July 2008 - 18:46

Καλως Ορησες Μουτζαχεντιν(sorry που δεν γραφω το ονομα σου κανονικα στα αγγλικα αλλα με μπερδευει λιγο:)..

Οπως ηδη θα παρατηρησες το forum ειναι παρα πολυ καλο και το τελειο μερος για να συζητας για τα ανιμε οπως και αλλα πραγματα,αν σ'αρεσουν!

Ηδη σου το αποδειξαμε(εγω και ενα αλλο ατομο!) αυτο στο thread για το Death Note νομιζω;)

Καλη Διαμονη λοιπον και οτι θελησεις παντα παροντες!:)

γεια σας παιδια!!!!!με λενε μαρια και ειμαι καλα...ΧΙ!
ειμαι 19 και σπουδάζω βιολογια...ειμαι απο τουμπα θεσνικη.
βλεπω οσα anime και ταινιες μπορω και λιωνω στους καφεδες...:nbleed:
THAT'S ALL FOLKS!!!!:byejg9:

Welcome to You too!!^^

Οτι ειπα απο πανω ισχυει και για σενα βεβαια!!!

Καλα να περασεις στο forum!;)

Edited by Zoro, 13 July 2008 - 05:07.

#1990 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 July 2008 - 02:56

Καλως ηρθατε moutzah3d1n (see little M? It is easy) και Hakura ...... Ελπιζω να περασετε παρα πολυ ομορφα μαζι μας και να γνωρισετε και να αγαπησετε ακομη πιο πολυ τα anime. Βεβαιωθειτε οτι ειστε ενημερωμενοι για τους κανονες του forum & start posting as soon as possible!!!!!!!!!

#1991 milakis

milakis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 13 July 2008 - 10:29

:wooi2:γεια σας παιδια ειμαι καινυοργιος στην παρεα απο ραφηνα

#1992 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 July 2008 - 14:57

Ναι, αλλά πες μας και τίποτα άλλο, πως θα σε γνωρίσουμε?
Welcome σε όλα τα νέα μας μέλη!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1993 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 14 July 2008 - 04:23

εγω ηδη εχω αρχισει να περναω καλα!! βλεπετε ριμαι σχεικα καινουριος με τον χωρο των ανιμε και τωρα καταλαβαινω την μαγεια του

#1994 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 14 July 2008 - 14:38

.................

Edited by lightshadow, 11 December 2008 - 02:14.

#1995 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 14 July 2008 - 14:46

Willkommen!

Τα greeklish απαγορεύονται στο απόλυτα δημοκρατικό μας site! 卐

LfNX0dh.png