Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1966 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 12:45

Καλως ήρθατε!
Ελπίζω να διαβάσατε τους .aNiMe//GR Forums - Forum Rules και για αυτούς που ρωτάνε να τους προτείνουν κάποια anime παρεμφερή σε αυτά που τους αρέσουν ας περάσουν μία βόλτα από το http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations.html
:byejg9:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1967 jumaru17

jumaru17

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 18:34

Γειά σε όλους!
Είμαι ο Στέλιος απο Νίκαια και αν και σας διάβαζα χρόνια τώρα δεν είχα γίνει μέλος! Πολλοί απο εδώ μέσα θα με ξέρουν από άλλες κοινότητες αφού βλέπω συνεχώς παλιούς γνωστούς :) 'Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν την αγάπη που έχω για τη Χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και το κάθετι απ'την κουλτούρα της (έτσι με δικαιολογούν και για τις τρέλες που κάνω κατά καιρούς :P). Αγαπημένες ασχολίες μου είναι το σχέδιο (κυρίως manga),τα videogames,οι στίχοι,οι συλλογές,η γάτα μου,τα γλυκάκια και οι σοκολάτες,ο μοντελισμός και οι εφευρέσεις,φυσικά τα άνιμε και πολλά άλλα ακόμα! Λοιπόν και επίσημα πλέον,καλώς σας βρήκα:love:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Nanto Gokusatsu Ken! Hokuto Hiei Ken!

Love is your only weapon!:wis:

#1968 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 19:02

:byejg9:

Ποιος φευγει?:nosey::uhh:

Γειά σε όλους!
Είμαι ο Στέλιος απο Νίκαια και αν και σας διάβαζα χρόνια τώρα δεν είχα γίνει μέλος! Πολλοί απο εδώ μέσα θα με ξέρουν από άλλες κοινότητες αφού βλέπω συνεχώς παλιούς γνωστούς :) 'Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν την αγάπη που έχω για τη Χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και το κάθετι απ'την κουλτούρα της (έτσι με δικαιολογούν και για τις τρέλες που κάνω κατά καιρούς :P). Αγαπημένες ασχολίες μου είναι το σχέδιο (κυρίως manga),τα videogames,οι στίχοι,οι συλλογές,η γάτα μου,τα γλυκάκια και οι σοκολάτες,ο μοντελισμός και οι εφευρέσεις,φυσικά τα άνιμε και πολλά άλλα ακόμα! Λοιπόν και επίσημα πλέον,καλώς σας βρήκα:love:

Καλως ηρθες και καλα να περασεις

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1969 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 08:35

Χαιρετώ τα μέλη αυτού του forum. Λέγομαι Γιάννης και μένω σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από το Άργος (αύτη η πόλη κοντά στο Ναύπλιο...:Ρ). Τα πρώτα 15 μου χρόνια τα πέρασα στα σύνορα Αγιου Δημητριου και Νέας Σμύρνης, αλλα μετακόμισα εδώ πριν από 3 χρόνια. Και σε λίγο μάλλον θα βρίσκομαι στην Πάτρα (σαν φοιτητής).
Λεπόν. Λατρεύω τα anime και τα manga. Ουσιαστικά έβλεπα anime από πάντα, χωρίς όμως να το συνειδητοποιώ (Ashite e Free Kick, Dragonball, One Piece, Digimon κ.α.) και η αφύπνηση ήρθε το προηγούμενο Αύγουστο με το Naruto, το οποίο και λάτρεψα. Ακολούθησαν τα Bleach, Death Note, Fullmetal Alchemist, One Piece, Ergo Proxy, Monster, Noein, Serial Experiments Lain, Azumanga Daioh, Lucky Star (όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά!:hahaha:) κ.α., αλλά και manga όπως τα 20th century boys, Happy! (Nαοki Urasawa για την νίκη!:burningbe3:), Love Hina, Angel Sanctuary κ.α..
Πέραν των anime και manga, λατρεύω την μουσική (κυρίως το μέταλλο και την fusion τζαζ) και σαν επακόλουθο παίζω κιθάρα, μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με ποδήλατα, αλλά και η φωτογραφία. Τέλος μου αρέσει το gaming και δύο σείρες videoπαιχνιδιών που με σημάδευσαν είναι τα Legend Of Zelda και Metal Gear Solid.
Και αυτή ήταν η ιστορία της ζωής μου:wis:. See ya all in da forums! I'm off:fromabove:

Edit: Και ζω πίνοντας παραγώγους και φτύνοντας ολοκληρώματα...και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Welcome and have a great time!

Για να έχεις την Yotsuba για avi δικός μας θα είσαι :P :Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1970 Psydrow

Psydrow

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 21:00

Konnichi wa!!!! και απο μένα :hahaha:

Είμαι ο Νίκος από Αθήνα (Παλλήνη πιο συγκεκριμένα).Ένας αιώνιος --"All-day Dreamer" & "Reading-Books&Manga-Everywhere"-- έφηβος 29 χρονών και λάτρεις των Anime-Manga από όσο ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου :fromabove:

Έιμαι ευτηχής που σας ανακάλυψα και θα προσπαθήσω να σας υποστηρίξω με όλα τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτω σε αυτή την μοναδίκη,για τα ελληνικά δεδομένα, προσπάθεια που κάνετε.

Εκτός απο τα anime, ασχολουμαι και με το wow ("Psydrow" 70lvl night elf rogue,"Nickweeling" 29lvl gnome twink rogue,"Terenas" server),
προσπαθώ να είμαι ένας καθ'όλα δικαίος DM στα pen'n'paper rpgs,
να βάζω τρίποντα στο basket,
να ανακαλύπτω rave parties ανα την Ελλάδα και καινούργιες μελωδίες ανά τον χώρο της ηλεκρονικής μουσικής,
καίγομαι διαβάζοντας fantasy-horror βιβλία (μέσα σε ενα χρόνο είχα διαβάσει την τριλογία του LOTR 9 φορές)
και πιστεύω ότι οι γάτες είναι μαγικά όντα:wis: (άσχετο!!!!:hahaha:)

Warning!!!Warning!!! Ακολουθεί spoiler για γερά νεύρα :terror2:

Spoiler:

[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα[/SIGPIC]

#1971 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 21:15

και παιρνεις το "Βημα" καλως ηρθες φιλος, καλη διασκεδαση!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1972 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 23:13

Καλωσορίσατε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1973 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 03:47

Ειμαι κ γω καινουριος. Με λενε Δημητρη, 21 χρονων ελληνοιταλος κ μαθαινω Ιαπωνικα 3 χρονια. Θα μου αρεσε να συναντησω Ιαπωνες κ ελληνοιαπωνες που ζουν στην Ελλαδα!

Αν κανενας απο σας γνωριζει παρακαλω γνωριστε μου :P λολ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dimitorisu: 07 Ιούλιος 2008 - 03:48
add more content

#1974 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 10:10

Καλωσορίζουμε τα νέα και καλοκαιρινά μέλη μας. Καλά να περνάτε παίδες, και προσοχή στον ήλιο, τσουρουφλίζει τελευταία...

CU in the forums...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1975 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 16:27

:knock-knock:*N00b Alert!!!*:knock-knock:

Καλησπέρα Ladies & Gentlemen !Με λένε Σοφία, 14 ετών, μένω Ν.Σμήρνη και λατρεύω τα Mahou Soujo anime/manga:wooi2:Aρκεί να μην είναι τίγκα στο πομαντζό, αν και αυτό είναι κομματάκι δύσκολο. Πέρα απ' τα anime και τα manga, μου αρέσει γενικά το διάβασμα (ειδικά τα βιβλία περι φαντασίας και μαγείας !), οι ξένες γλώσσες,η σοκολάτα, το volleyball, το κολύμπι και οι *καλές* ταινείες τρόμου (δηλαδή όχι ταινείες τύπου Saw, και The Ring). Ελπίζω να περάσουμε καλά :orly:!!

#1976 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 17:13

Καλως ήρθατε,καλως ήρθατε ,καλά να περάσετε:wooi2::wooi2::wooi2:!!!
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1977 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 20:44

Hail Sons Of Odin

#1978 lexalkon

lexalkon

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 21:48

:emptyonexg1:Γεια χαρά κι από μένα. Μπορείτε να με φωνάζετε lex και προς το παρόν θα με βρείτε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι με τα anime μόνο τα τελευταία 2 χρόνια (και περνάω καλά)... Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με ... χμμ ... πολλά πράγματα. Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι μέλος της AnimeClipse και ασχολούμαι κυρίως με filtering, encoding (ας είναι καλά οι gpower2 και Raziel666) και editing. Αυτά κι από μένα. Τα λέμε 'δω γύρω:riiight:
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.

#1979 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 00:57

welcome lex !!

more AC pps :):) ( encoding ε θα φας και εσυ πρηξιμο :deadga6::deadga6: )

και welcome σε ολα τα παιδια που εχουν μπει το τελευταιο καιρο ;) καλα να περασετε εδω !! ( and you will :wis:)

#1980 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 01:15

@Lexalkon:
Spoiler: