Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1951 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 13:14

Welcome Broken Katana. I'm glad you found your way into this greek forum so you can speak about anime in greek with us greek people :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1952 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 13:25

Welcome Broken Katana. I'm glad you found your way into this geek forum so you can speak about anime in geek with us geek people :)

Fixed!:riiight:

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1953 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 13:57

[off topic]
Melkor!!! Τι κανει ο κυριος Tadakichi στην Osaka?? :oo:

[/off topic]

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1954 pink1976

pink1976

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 14:51

Γεια και απο μενα.Με λενε Γιωργο και ζω στην Μεταμορφωση στην Αθηνα.Ειμαι 19 ετων και σπουδαζω στην Θηβα logistics.
Παντοτε ημουν fan τον anime και τον manga αλλα τα ειχα παρατησει για αρκετο καιρο και δεν ασχολιομουν πολυ αλλα ολα αλλαξαν πριν απο λιγο καιρο που ξαναειδα (μετα απο 10 χρονια) την 'Ναυσικα' (kaze no tani no nausicaa).
Αυτο ξυπνησε το παιδι μεσα μου και τωρα δηλωνω αμετατανοητος fan του Hayao Miyazaki.Εχω δει (σχεδον) ολα τα anime που εχει γυρισει αυτος και γενικα το studio Ghibli και καταφερα να βρω και να διαβασω το manga της Ναυσικα που , χωρις να υπερβαλλω, σου αλλαζει το τροπο με τον οποιο σκεφτεσαι και πραττεις.

Δεν θελω να αφησω εξω το Υποβρυχιο Κεραυνος που ηταν το αγαπημενο μου οταν ημουν πιο μικρος αλλα και αλλα της εποχης οπως το Windaria,Thundercats και αλλα πολλα τα οποια δεν τα θυμαμαι τωρα αλλα εχουν ειδη αναφερθει στο φορουμ (απο το junior TV η πλειοψηφια).

Επισης ειναι ευκαιρια να δηλωσω οτι απεχθανομαι το dragonball και απορω πως αρεσε αυτη η potato στους φιλους μου (σε μερικους ακομα αρεσει).
Αυτα τα ολιγα.....

Μια παρακληση:
επειδη δεν εχω κοιταξει στο φορουμ μηπως υπαρχει καμια περιπτωση να βρω τα δυο παιχνιδια (για pc απο οσο ξερω) που ειχαν την Ναυσικα ως ηρωιδα;
The crypt:'Life is light'
Nausicaa:'You are wrong.Life is the light that shines in the darkness.All things are born from darkness and return to darkness.And it is time for you to return to darkness!:head:

#1955 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 14:54

Καλως ηρθες Pink1976 και καλα να περασεις μαζι μας. Αφου σου αρεσει το Nausicaa of the valley of the wind σιγουρα δικος μας εισαι :riiight:

Εχω μια απορια : Αφου εισαι 19 χρονων, το "1976" στο usernames σου απο τι βγαινει;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1956 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 14:59

Γεια και απο μενα.Με λενε Γιωργο και ζω στην Μεταμορφωση στην Αθηνα.Ειμαι 19 ετων και σπουδαζω στην Θηβα logistics.
Παντοτε ημουν fan τον anime και τον manga αλλα τα ειχα παρατησει για αρκετο καιρο και δεν ασχολιομουν πολυ αλλα ολα αλλαξαν πριν απο λιγο καιρο που ξαναειδα (μετα απο 10 χρονια) την 'Ναυσικα' (kaze no tani no nausicaa).
Αυτο ξυπνησε το παιδι μεσα μου και τωρα δηλωνω αμετατανοητος fan του Hayao Miyazaki.Εχω δει (σχεδον) ολα τα anime που εχει γυρισει αυτος και γενικα το studio Ghibli και καταφερα να βρω και να διαβασω το manga της Ναυσικα που , χωρις να υπερβαλλω, σου αλλαζει το τροπο με τον οποιο σκεφτεσαι και πραττεις.

Δεν θελω να αφησω εξω το Υποβρυχιο Κεραυνος που ηταν το αγαπημενο μου οταν ημουν πιο μικρος αλλα και αλλα της εποχης οπως το Windaria,Thundercats και αλλα πολλα τα οποια δεν τα θυμαμαι τωρα αλλα εχουν ειδη αναφερθει στο φορουμ (απο το junior TV η πλειοψηφια).

Επισης ειναι ευκαιρια να δηλωσω οτι απεχθανομαι το dragonball και απορω πως αρεσε αυτη η potato στους φιλους μου (σε μερικους ακομα αρεσει).
Αυτα τα ολιγα.....

Μια παρακληση:
επειδη δεν εχω κοιταξει στο φορουμ μηπως υπαρχει καμια περιπτωση να βρω τα δυο παιχνιδια (για pc απο οσο ξερω) που ειχαν την Ναυσικα ως ηρωιδα;

Καλως ήρθες:gotit: Αφού σου άρεσε η Ναυσικά θα σου αρέσει και αυτό το thread . Για τα παιχνίδια θα βρείς πληροφορίες εδώ κι εδώ. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν για κατέβασμα.

#1957 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 12:50

Καλως ήρθες:gotit: Αφού σου άρεσε η Ναυσικά θα σου αρέσει και αυτό το thread . Για τα παιχνίδια θα βρείς πληροφορίες εδώ κι εδώ. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν για κατέβασμα.

Καλως ήρθες pink1976:hi:!Σχετικά με τα παιχνίδια δεν ξέρω αν αυτά που ζητάς είναι τελικά αυτά που παρέθεσε -η- (I think:ureshii:?) himawarinosekai,καθώς απ'ότι είδα είναι για τους παλιούς ιαπωνικούς υπολογιστές τις NEC που είχαν πείξει στα anime/hentai/rpg games.Αυτά τα τρέχεις με εξομοιωτές στα σύγχρονα PC και προφανώς είναι όλα στα ιαπωνικά.Τώρα θέλεις το ένα από αυτά μπορεί να το έχω,δεν θυμάμαι,αλλά και να μην το έχω πιστεύω ξέρω που μπορώ να το βρω.Αν σε ενδιαφέρει ρίξε μου ένα pm και το κοιτάζουμε:thatsit:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1958 Srg.Keroro

Srg.Keroro

Life,Death,Anime between!

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 14:19

Γεια χαρα σε ολους! Χαιρομαι που βρηκα αυτο το forum (ηρθα συστημενος απο τον Clampman17) οπως χαιρομαι που δεν χρησιμοποιουμε greeklish εδω μεσα (το θεωρουσα παντα ενοχλητικο να προσπαθω να αποκρυπτογραφισω την γλωσσα που μιλαω οταν διαβαζα post σε αλλα site). Σας παρακαλω να ειστε ευγενικοι μαζι μου, ή οπως λενε και οι Ιαπωνες "I put myself in your care" !

:byejg9:

#1959 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 14:25

Γεια χαρα σε ολους! Χαιρομαι που βρηκα αυτο το forum (ηρθα συστημενος απο τον Clampman17) οπως χαιρομαι που δεν χρησιμοποιουμε greeklish εδω μεσα (το θεωρουσα παντα ενοχλητικο να προσπαθω να αποκρυπτογραφισω την γλωσσα που μιλαω οταν διαβαζα post σε αλλα site). Σας παρακαλω να ειστε ευγενικοι μαζι μου, ή οπως λενε και οι Ιαπωνες "I put myself in your care" !

:byejg9:

Τα σέβη μου στο νικ και στο αβατάρι...:nod: Keroro gunsou is my hero :blingeye2: καλή διαμονή:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1960 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 14:42

Καλως το παιδι...Το αποφασισες τελικα να σκασεις μυτη ετσι? Αντε, καλη παραμονη,Happy posting και μην αρχισεις να πηζεις κοσμο εδω μεσα,ετσι? Ομορφα και με μετριοπαθεια! Αντε,μπραβο...καμενε!

:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#1961 Crusi

Crusi

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 20:45

Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να κανω post σε ένα τέτοιο forum...ισώς επειδή το anime k γενικά το japannese μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτον τον καιρο.Χαιρετώ ολή την παρέα(κοινωνία θα έλεγα καλύτερα)....(τερμα οι τονοι με κουραζουν υπερβολικα:oo:)...λοιπον συνεχιζω παραθετοντας ολη μου την προσωπικη εμπειρια σχετικα με τα anime σε μια μονο κ μονο προταση - Η αναγκη μας για ταυτοποιηση με τους char κ οι επιλογες που κανουν ενα απλο story να μιαζει σε εμας σαν μια εμπειρια ζωης.anyway με λενε Θαναση κ σπουδαζω μαθηματικο....HF με περισσοτερα anime σχολιαζοντας τα μαζι σας...
Υ.Γ. παρακαλω οποιος γνωριζει καποια καλα anime με ανωμαλο :tensai: story κ πρωταγωνιστες(μην παει το μυαλο σας στο πονηρο καταλαβατε τι εννοω...το death note ικανοποιησε σε ενα βαθμο την ανωμαλια μου... :respect:light) θα ειμουν υποχρεος...

#1962 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 20:55

Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να κανω post σε ένα τέτοιο forum...ισώς επειδή το anime k γενικά το japannese μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτον τον καιρο.Χαιρετώ ολή την παρέα(κοινωνία θα έλεγα καλύτερα)....(τερμα οι τονοι με κουραζουν υπερβολικα:oo:)...λοιπον συνεχιζω παραθετοντας ολη μου την προσωπικη εμπειρια σχετικα με τα anime σε μια μονο κ μονο προταση - Η αναγκη μας για ταυτοποιηση με τους char κ οι επιλογες που κανουν ενα απλο story να μιαζει σε εμας σαν μια εμπειρια ζωης.anyway με λενε Θαναση κ σπουδαζω μαθηματικο....HF με περισσοτερα anime σχολιαζοντας τα μαζι σας...
Υ.Γ. παρακαλω οποιος γνωριζει καποια καλα anime με ανωμαλο :tensai: story κ πρωταγωνιστες(μην παει το μυαλο σας στο πονηρο καταλαβατε τι εννοω...το death note ικανοποιησε σε ενα βαθμο την ανωμαλια μου... :respect:light) θα ειμουν υποχρεος...

Καλωσηρθες. Κανε μια επιθεση στο Paranoia Agent, τις ταινιες του Satoshi Kon, διαφορα ωραια του Studio 4C, boogiebop phantom, Dead Leaves προτεινω γι αρχη....

Αν δεν εχεις δει Evangelion, τωρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1963 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:03

Welcome everybody, have fun in the forums :)
και περάστε και από τα one piece threads ^^

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1964 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 09:47

Καλωσηρθες. Κανε μια επιθεση στο Paranoia Agent, τις ταινιες του Satoshi Kon, διαφορα ωραια του Studio 4C, boogiebop phantom, Dead Leaves προτεινω γι αρχη....

Αν δεν εχεις δει Evangelion, τωρα.

Επίσης:

Serial Experiments Lain και Rizelmine (τρελό combo! :hahaha::hahaha::hahaha:)

:respect:light

I'm starting to like this guy... :wis:

:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1965 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 12:31

Χαιρετώ τα μέλη αυτού του forum. Λέγομαι Γιάννης και μένω σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από το Άργος (αύτη η πόλη κοντά στο Ναύπλιο...:Ρ). Τα πρώτα 15 μου χρόνια τα πέρασα στα σύνορα Αγιου Δημητριου και Νέας Σμύρνης, αλλα μετακόμισα εδώ πριν από 3 χρόνια. Και σε λίγο μάλλον θα βρίσκομαι στην Πάτρα (σαν φοιτητής).
Λεπόν. Λατρεύω τα anime και τα manga. Ουσιαστικά έβλεπα anime από πάντα, χωρίς όμως να το συνειδητοποιώ (Ashite e Free Kick, Dragonball, One Piece, Digimon κ.α.) και η αφύπνηση ήρθε το προηγούμενο Αύγουστο με το Naruto, το οποίο και λάτρεψα. Ακολούθησαν τα Bleach, Death Note, Fullmetal Alchemist, One Piece, Ergo Proxy, Monster, Noein, Serial Experiments Lain, Azumanga Daioh, Lucky Star (όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά!:hahaha:) κ.α., αλλά και manga όπως τα 20th century boys, Happy! (Nαοki Urasawa για την νίκη!:burningbe3:), Love Hina, Angel Sanctuary κ.α..
Πέραν των anime και manga, λατρεύω την μουσική (κυρίως το μέταλλο και την fusion τζαζ) και σαν επακόλουθο παίζω κιθάρα, μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με ποδήλατα, αλλά και η φωτογραφία. Τέλος μου αρέσει το gaming και δύο σείρες videoπαιχνιδιών που με σημάδευσαν είναι τα Legend Of Zelda και Metal Gear Solid.
Και αυτή ήταν η ιστορία της ζωής μου:wis:. See ya all in da forums! I'm off:fromabove:

Edit: Και ζω πίνοντας παραγώγους και φτύνοντας ολοκληρώματα...και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!