Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1891 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 17 June 2008 - 15:22

hey!!! Είμαι ο Μιχάλης από Πειραιά είμαι 17 ετών (ακόμα) κ δν πιστεύω οτι χρειάζεται να το πώ αλλα ειμαι "anime junkie" το site αυτό μ το σύστησε το Google καθώς κ ο Zweistein (βσκ 1α το google) Αγαπημένα μ anime: Bleach,Fate stay night, hellsing (ova),Claymore(good enough)
οσο για τα manga: Bleach Berserk Naruto claymore hellsing gantz angel sanctuary
keep up!!! :)

#1892 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 June 2008 - 20:14

Γεια σας,ειμαι καινουργια στο Site!:hi:
Το αληθινο μου ονομα ειναι Φωτεινη,και ειμαι τρελα πορωμενη με One Piece!:kawaii:
Την ιστοσελιδα μου την συστησε ο ξαδελφος μου GkLoc!:riiight:
Θα αρχισω να μπαινω και εγω ενεργα στην κοινοτητα!:blingeye2:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Έχε υπ' όψιν σου πως οι κανόνες ισχύουν για ΟΛΟ το forum (συμπεριλαμβανομένων και των social groups και visitor profile). Ελπίζω να ήμουν σαφής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Ευχαριστώ.

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε όλα τα υπόλοιπα νέα μέλη. Ελπίζουμε να περάσετε καλά μαζί μας.

E5VV38U.jpg

#1893 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 17 June 2008 - 20:41

Ενα Θερμο Καλωςορισμα σε ολα τα καινουργια μελη!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1894 Mererfin

Mererfin

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 17 June 2008 - 21:27

Γειά σε όλους, με λένε Μαρία (το Mererfin υποτίθεται ότι είναι το όνομά μου στην Quenya την τιμημένη γλώσσα των ξωτικών, από κάτι εμπνεύσεις που είχαμε όταν ήμασταν μικρά και ανόητα με τις φίλες μου και πρωτογνωρίζαμε τον κόσμο του Tolkien...) είμαι 20 χρονών και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι φανατική μεταλού και Τολκινίστρια (όπως καταλάβατε) από μωρό παιδί και αν και δεν είμαι φρέσκο αίμα είπα να συστηθώ επιτέλους... Έχω τρέλα με τα anime (θυμάμαι ότι έχει και δεν έχει παιχτεί από την ελληνική τηλεόραση καθώς τα παρακολουθούσα όλα). Η τρέλα αυτή ήρθε κι έδεσε εδώ και 1 χρόνο που έβαλα internet και μπόρεσα επιτέλους να ψαχτώ περισσότερο. Λοιπόν αρκετή φλυαρία με έπιασε γι' αυτό το κόβω εδώ... :hahaha:

#1895 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 June 2008 - 21:35

μεταλλου και Τολκινιστρια ε? welcome welcome!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1896 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 June 2008 - 21:45

Τολκινίστρια και μεταλού ε?
GG.... welcome and welcome everybody
[off topic]Melkor, τώρα μόλις κατάλαβα που έχω ξαναδεί το όνομά σου.... :P [/off topic]

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1897 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 17 June 2008 - 23:21

Γεια σας παιδες,ειμαι ο Τασος 16 (σχεδον 17 για να λεμε την αληθεια)ετων απο Θεσσαλονικη.Μονο μου επαγγελμα ειναι ο υπνος αααα και να πηγαινω σχολιο που και που.Ειμαι λιομενος με wow,dota και τωρα απο οτι φαινεται χαρις το ξαδερφι μου( Μelkor1431) εχω ποροσει αγρια τα anime ο οπιος βεβαιως βεβαιως ηταν και αυτος που μου συστησε το site.Ευχομαι να περασω ευχαριστα(που θα περασω δεν υπαρχει θεμα)και να μπω περισσοτερο στον κοσμο των anime.New blood has come!!

Edited by ta$, 18 June 2008 - 00:09.

Posted Image

#1898 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 June 2008 - 01:42

Γεια σας παιδες,ειμαι ο Τασος 16 (σχεδον 17 για να λεμε την αληθεια)ετων απο Θεσσαλονικη.Μονο μου επαγγελμα ειναι ο υπνος αααα και να πηγαινω σχολιο που και που.Ειμαι λιομενος με wow,dota και τωρα απο οτι φαινεται χαρις το ξαδερφι μου( Μelkor1431) εχω ποροσει αγρια τα anime ο οπιος βεβαιως βεβαιως ηταν και αυτος που μου συστησε το site.Ευχομαι να περασω ευχαριστα(που θα περασω δεν υπαρχει θεμα)και να μπω περισσοτερο στον κοσμο των anime.New blood has come!!

καλως μας ηρθες !
Ελπιζουμε να περασεις καλα εδω .
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1899 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 18 June 2008 - 01:44

Spoiler:

Τι λες ρε συ??? Κι εμείς τι κάνουμε εδώ???

Καλωσήρθες κι από μένα λοιπόν και εσύ Τάσο και όλα τα καινούρια μέλη
(ρε παίδες είναι η ιδέα μου ή τις τελευταίες μέρες μπαίνει κόσμος αβέρτα??)

Posted Image

#1900 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 June 2008 - 01:50

Τι λες ρε συ??? Κι εμείς τι κάνουμε εδώ???

Καλωσήρθες κι από μένα λοιπόν και εσύ Τάσο και όλα τα καινούρια μέλη
(ρε παίδες είναι η ιδέα μου ή τις τελευταίες μέρες μπαίνει κόσμος αβέρτα??)

α ειναι και αλλος ενας ....
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1901 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2008 - 01:53

Do not spam bakayarou.Πολλοί μένουν ξύπνιοι τα βράδια.

Άντε welcome και από μένα για να μην είμαι τελείως off-topic.

Posted Image

#1902 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 June 2008 - 02:59

Welcome στα νεα μελη! Καλα να περασετε μαζι μας!:wooi2:

New blood has come!!

You don't need to tell us... we know! :kill4u:
Posted Image

#1903 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 June 2008 - 13:34

Γεια σας παιδια με λενε Αλεξανδρο και ειμαι 15 χρονων.Αν και εχω ακουσει για το Forum αυτο εδω και καιρο λογω εξετασεων αργησα να μπω.

#1904 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 18 June 2008 - 13:45

Χε χε, η βάση του One Piece όσο πάει και αυξάνεται. Καλώς ήρθες Αλέξανδρε, πολύ καλό το avatar σου :riiight:
Πάντως πλάκα-πλάκα τις τελευταίες 2 μέρες έχουν μπει 11 καινούρια άτομα στο φόρουμ. Άντε οι παλιοί να φεύγουμε σιγά σιγά, να δώσουμε τόπο στα νιάτα

#1905 The_Sephy_Girl

The_Sephy_Girl

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 19 June 2008 - 10:12

Μαίρη, 14 ετών, PS2+rock+piano freak (ελπίζω να σας κάλυψα με τις κύριες ασχολίες μου)
Διεκδικώ θέση σημαιοφόρου στο σχολείο, αλλά γενικά σκασίλα μου για αυτό που λέγεται "διάβασμα". (σοβαρολογώ)
Δεν ξέρω και πολλά anime ή manga και έχω δει ή διαβάσει ακόμα λιγότερα. Γι'αυτό και ήρθα εδώ για να πάρω ιδέες.
Θέλω απελπισμένα να μάθω ηλεκτρική κιθάρα και Γιαπωνέζικα (και όχι μόνο: Κορεάτικα, Κινέζικα, Ρώσικα, μπλα μπλα μπλα). Τρελαίνομαι για Γιαπωνέζικο rock και κυρίως Gackt. Είμαι πορωμένη με τα Final Fantasy. Όταν παίζω και κάποιος με διακόψει είμαι κάπως -->:roar:
Όσο για το πιάνο... απορώ πώς και δεν έχει φύγει κανένο πλήκτρο!: Ξεσπάω πάνω το κα-νο-νι-κά! Ειδικά όταν παίζω ένα κομμάτι από το FFVIIAC η μάνα μπυ κοιτάει κάπως -->:OMG3:
Posted Image