Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1861 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 13 June 2008 - 11:09

Καλως ήρθατε :wooi2:όλα τα καινούρια παιδια ! καλά να περάσετε στο forum!!!:wis:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1862 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 June 2008 - 11:22

ε αντε να σας πω κι εγω, ειμαι η Ελλη ειμαι 16 και ειμαι καλα! τρελαινομαι γ Naruto και βρηκα το anime.gr ψαχνωντας στο google για μαγαζι anime στην Α8ηνα (απο ενα Post) λοιπον καλως σας βρηκα καλη μ διαμονη :P

... και πρέπει να μικρύνεις την υπογραφή σου γιατί ο κακός θείος Σπόνης θα τη σβήσει...

#1863 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 13 June 2008 - 15:08

Ρε Sponi,μην τρομαζεις τα νεα μελη:hahaha:

Καλως ηρθατε παιδες,καλη διαμονη:congrats:

#1864 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 posts

Posted 13 June 2008 - 23:07

Λοιπον,ας πω και εγω κατι ονομαζομαι Μανος με φοναζουν Νιλ απο Εμμανουηλ,16 χρονων καμενος με τα anime και εμαθα για το foroum απο το serjim καμενοι και οι δυο.Ασχολουμε πολυ με την μουσικη εφοσον παιζω και drums 12 χρονια (ναι αρχισα 4 χρονων ο ελεηνος) και αγαπιμενη μου ασχολια ειναι να σπαω τα νευρα του Jim.Αγαπημενη ασχολια ειναι να την λεω στους καθιγητες!!!:canthelp: Γνωστος καφρος της παρεας και πολυ πλακατζης.Παρολο αυτα ειμαι και ανορθογραφοσ γι αυτο συγνομη για τα απο πανο!!!
Posted Image

#1865 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 June 2008 - 23:11

Welcome Μάνο :) (και είναι sirjim :chigau:). Να κοιτάξεις τα rules και είσαι gg...
Άντε και happy posting :riiight:

Και ένα μεγάλο welcome και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη :D

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1866 mitsos84

mitsos84

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 15 June 2008 - 13:47

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!

σαν παιδι γεννημενο στα 80'ς εχω και γω μεγαλωση με τα ιαπωνικα anime(οπως και εσεις φανταζομαι):knock-knock:

αγαπημενο μου, και μεγαλη μου αρρωστια ειναι το fist of the north star η hokuto no ken !!

γνωριζω επισης σε ενα μετριο επιπεδο(και μαθαινω ακομα) simplified japanese(με λατινικους χαρακτιρες δλδ)

ελπιζω να ανταλαξουμε αποψεις και μπορεσουμε να βουμε ολα μας τα αγαπημενα anime!

καλος σας βρηκα λοιπον ! Δημητρης.

#1867 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 June 2008 - 14:15

αγαπημενο μου, και μεγαλη μου αρρωστια ειναι το fist of the north star η hokuto no ken !!

Ομοιοπαθής :kill4u:. Καλωσόρισες Μήτσο όπως και όλα τα υπόλοιπα νέα μέλη.

E5VV38U.jpg

#1868 Lobotomy_4_idiots

Lobotomy_4_idiots

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 15 June 2008 - 16:51

WIIII !!! hello !!! eim h Lobotomy 4 Idiots!!! t real name m ein Sofia ^^(asxoliasto n ein) eim 16 xronwn k eim trelh gia t anime - manga !!! Asxeta an eim ligo asxeth !!! pa8ainw sok eukola :oo: gi auto n mn m t lete apotoma !!! ^^ akoma asxoloume pl m tn mousikh !!! auta !!!!! FILAKIA POLLA !!! T LEME !!!!:byejg9:

#1869 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 June 2008 - 17:11

καλωσηρθες.

Μου φαινεται πρεπει να βαλουμε ενα μποτ, και οταν καποιος συστηνεται εδω να βγαζει κατευθειαν ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ TΑ GR33KLISH''

Posted ImagePosted Image

#1870 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 June 2008 - 17:38

Welcome to all new members!!!! Have fun!!!!

Μου φαινεται πρεπει να βαλουμε ενα μποτ, και οταν καποιος συστηνεται εδω να βγαζει κατευθειαν ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ TΑ GR33KLISH''

Κοίτα λογικά όταν με το καλό επανέλθουν τα παλιά skins θα γυρίσει και το κουτάκι με την επισήμανση πάνω από έκει που γράφεις τα post σου όποτε ας ελπίσουμε ότι τότε θα ληθεί(γιατί το να διαβάσουν τα νέα μέλη τους κανόνες χωρίς δικές μας επισημάνσεις έχω πειστεί πλέον ότι συμβαίνει 1 στις 100).

Posted Image

#1871 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 June 2008 - 17:49

Ναι και γιατι και πριν που ειχε το κουτακι το εβλεπαν:fromabove:

Posted ImagePosted Image

#1872 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 16 June 2008 - 19:59

Ναι και γιατι και πριν που ειχε το κουτακι το εβλεπαν:fromabove:

Ελα μωρε σιγα,νομιζεις οτι διαβαζει κανεις κανονες? >__<' αντε το 34% να διαβαζει :oo:
Τεσπα,δε θυμαμαι να συστηθηκα ποτε κι ας ειμαι μελος εδω και καιρο (no comment :stubborn:)Eιμαι η Ελιζα/Αζιξελ και ειμαι πορωμενο με anime,manga & video games.Επισης τρελενομαι να ζωγραφιζω :bath: Αυτα τα λιγα ηθελα να πω :congrats:
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#1873 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 June 2008 - 22:25

Καλως μας βρήκες!:bike:

#1874 BrandonHeat

BrandonHeat

BeyondTheGrave

• Members
  • 2 posts

Posted 17 June 2008 - 03:21

Gia imai o Giorgos imai 23-24 meno thraki imai epop (mageiras ;D)kai meta apo ateliotes sires kai ores katalaba oti imai ANIME FREAK kai anarotithika ean iparxi eliniko anime forum, kai na me lipon maresoun ta anime ta pc games musiki biblia me poli fantasia xD kai apo ti blepo to site inai kai poli niceeeeee...

#1875 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 June 2008 - 03:24

Gia imai o Giorgos imai 23-24 meno thraki imai epop (mageiras ;D)kai meta apo ateliotes sires kai ores katalaba oti imai ANIME FREAK kai anarotithika ean iparxi eliniko anime forum, kai na me lipon maresoun ta anime ta pc games musiki biblia me poli fantasia xD kai apo ti blepo to site inai kai poli niceeeeee...

Καλως ορησες Brandon,αφου σ'αρεσουν τα ανιμε βρηκες το καλυτερο μερος να γραφτεις!!

Ωραιο και το ονομα που διαλεξες...απο τα αγαπημενα μου ανιμε...

Go Beyond the Grave!!