Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1771 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 May 2008 - 11:30

Καλα και εμενα με ανοχλει η ορθογραφια, αλλα εσ υ ωρες ωρες γινεσαι επιθετικος:hahaha::hahaha::hahaha:

αφού επιθετικός παίζω

και εμένα με ενοχλεί που η υπογραφή σου είναι εκτός ορίων και γράφεις στα παπάκια σου τους κανονισμούς αλλά με κρατάνε να μη στη σβήσω

ΥΓ. :hahaha::hahaha::hahaha:

#1772 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 30 May 2008 - 12:11

Posted ImagePosted ImagePosted Image ενοχληθηκα εγω απο κανεναν? πλακα κανω. και οκ θα βγαλω το σποιλερ ταγκ απο την υπογραφη μου.

EDIT: Το ενα τουλαχιστον

Posted ImagePosted Image

#1773 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 30 May 2008 - 12:15

Ώπα ρε παιδιά, relax λίγο. (κάτι μου λέει ότι τους τρομάξαμε και φύγανε οι άλλοι...:uhh:)

But then again......
Welcome everyone!!!!
ελπίζω να περάσετε καλά μαζί μας!!!!

EDIT:το post αυτό γραφόταν όταν απάντησε ο Ephialtes so gomen I was wrong(I think...)

Posted Image

#1774 yoHi

yoHi

Not starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 May 2008 - 14:14

Hiz και από μένα...Γιώργος απο Ηράκλειο Κρήτης.

Αν και παρακολουθώ anime εδώ και καιρό το site σας το ανακάλυψα τυχαία ενώ έκανα search στο google. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκα επιτέλους άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ τις απόψεις και τις προτιμήσεις μου σε αυτό το τομέα.

Μας εύχομαι καλές συζητήσεις :congrats::congrats:

#1775 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 30 May 2008 - 14:19

Hiz και από μένα...Γιώργος απο Ηράκλειο Κρήτης.

Αν και παρακολουθώ anime εδώ και καιρό το site σας το ανακάλυψα τυχαία ενώ έκανα search στο google. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκα επιτέλους άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ τις απόψεις και τις προτιμήσεις μου σε αυτό το τομέα.

Μας εύχομαι καλές συζητήσεις :congrats::congrats:

go go go!!!αντε θα τα πουμε στο φορουμ!!!!!
καλη διαμονη:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1776 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 May 2008 - 14:23

καλη διασκεδαση σε ολα τα νεα μελη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1777 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 19:58

Γεια χαρά νταν!
Εγώ είμαι μέλος τόσο καιρό αλλά μου έτυχαν διάφορα και το είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει register! :emptyonexg1:

Αρσινόη από Αθήνα! Anime στα ιαπωνικά βλέπω από το 2003 αλλά την τρέλα με τη χώρα την είχα από μικρή. Ήθελα να ήμουν η Sailor Moon κάποτε... :orly::kakaka:
Το 2004 ξεκίνησα και Ιαπωνικά καιι συνεχίζω μέχρι σήμερα. Αν και τα anime τα είχα αφήσει πολυυυύ καιρό γιατί είχα κολλήσει με τα jdramas για πάνω από 2 χρόνια πρόσφατα άρχισα να ξαναβλέπω μερικά που μου έκαναν κλικ.
Επίσης ακούω πολύ Ιαπωνική μουσική (και αγοράζω κιόλας) και πήγα στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2007!
皆さん!よろしく!

#1778 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 31 May 2008 - 20:14

Γεια χαρά νταν!
Εγώ είμαι μέλος τόσο καιρό αλλά μου έτυχαν διάφορα και το είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει register! :emptyonexg1:

Αρσινόη από Αθήνα! Anime στα ιαπωνικά βλέπω από το 2003 αλλά την τρέλα με τη χώρα την είχα από μικρή. Ήθελα να ήμουν η Sailor Moon κάποτε... :orly::kakaka:
Το 2004 ξεκίνησα και Ιαπωνικά καιι συνεχίζω μέχρι σήμερα. Αν και τα anime τα είχα αφήσει πολυυυύ καιρό γιατί είχα κολλήσει με τα jdramas για πάνω από 2 χρόνια πρόσφατα άρχισα να ξαναβλέπω μερικά που μου έκαναν κλικ.
Επίσης ακούω πολύ Ιαπωνική μουσική (και αγοράζω κιόλας) και πήγα στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2007!
皆さん!よろしく!

lucky b*stard...αστειευομαι βεβαια..καλως ορισες..ρε παιζει να μου στειλεις καμια φωτο με ενα panda
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#1779 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:09

Μπα δεν παίζει γιατί δε πήγα στο Ueno να δω τα panda... Eheheh...
Και δυστυχώς δεν κυκλοφορούσαν στους δρόμους... Περιέργως μόνο κάτι σχιστομάτηδες είδα! :hahaha:

#1780 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 June 2008 - 12:47

Καλως ορισανε τα νεα μελη !

Ωραιο ονομα , εχεις Αρσινοη , πρωτη φορα το ακουω κιολας .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1781 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 01 June 2008 - 13:00

lucky b*stard...αστειευομαι βεβαια..καλως ορισες..ρε παιζει να μου στειλεις καμια φωτο με ενα panda

Ρε τι μανια ειναι αυτη νε τα panda?

Edited by Ephialtes, 01 June 2008 - 13:34.

Posted ImagePosted Image

#1782 SalazariosSsS

SalazariosSsS

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 01 June 2008 - 13:01

Hi guys !! Stamatis ,19,spoudazo pliroforiki sto apth.Vlepo anime k Diavazo manga opote exo eleythero xrono .Elpizo na ta pame kala apo do kai pera ^^

#1783 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 June 2008 - 13:25

Hi guys !! Stamatis ,19,spoudazo pliroforiki sto apth.Vlepo anime k Diavazo manga opote exo eleythero xrono .Elpizo na ta pame kala apo do kai pera ^^

καλως μας ηρθες !:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1784 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 01 June 2008 - 13:35

Welcome!!! No gr33klish plz

ΥΓ: και εγω εκει θελω να περασω:congrats:

Posted ImagePosted Image

#1785 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 01 June 2008 - 13:54

Άντε, welcome everyone
και μη ξεχνάτε, no gr33klish plz:gotit:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.