Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1546 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 April 2008 - 16:33

Επειδή και γω δεν έχω συστηθεί:

Ονομα: Ιωάννης

Μ'αρέσουν τα άνιμε και τα μάνγκα, σ'αυτό το φόρουμ ήρθα για να κάνω νέες γνωριμίες...λολ!(κιδδινγκ)

Anyway είμαι ο Γιάννης, γράφω σπαστικά Ελληνοβρετανικά και...ΓΕΙΑ ΣΑΣ (ΑΜΑΝ style)

Και ένα ηχηρό Welcome σε όλα τα νέα μέλη...Welcome to the club!

Αρ γιου κιντινγκ?? Εσ δεν ελεγες οτι δεν σου αρεσουν τα μανγκα γτ ειναι ασπρομαυρα?:oo:

με το Ελληνοβρετανικά εννοεις greeklish?:hmmm:

Posted ImagePosted Image

#1547 ioannak_84

ioannak_84

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 28 April 2008 - 21:01

Γεια σας! Ειμαι η Ιωάννα απο Θεσσαλονίκη. Καλώς σας βρήκα!

#1548 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 April 2008 - 21:14

Γεια σας! Ειμαι η Ιωάννα απο Θεσσαλονίκη. Καλώς σας βρήκα!

Καλη διαμονη Ιωαννα...Διαβασε τους κανονες του ADN και Ξεκινα Δυνατα...:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1549 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 29 April 2008 - 14:32

Έστω και λίγο αργά που γράφω ξανά,
Γεια σας καρντάσια είμαι η Βαρβάρα (18) από Βέροια, μ'ἀρέσουν πολύ τα manga και ότι έχει σχέση(αλλά και άσχετα όπως φραπεδιά-εφημερίδα-περιοδικο, μόδα μουσική και ταξίδια!! αλα και αθλητικα forza ΠΑΟΚ - Milan) μ΄αυτό το site το έμαθα μόνη μου ψάχνοντας πληροφορίες για manga .

#1550 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 April 2008 - 14:39

γαίαι σου καρντάση από την βέροια πες μου ότι είσαι και τεμετερον να σε αγαπήσω περισσότερο :)
ήρθες στο κατάλληλο μέρος για να μάθεις για τα μάγκα και τα anime

#1551 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 posts

Posted 29 April 2008 - 19:43

Χαιρετώ την κοινότητα !:drink:

Είμαι ο Αλέξανδρος και αντίθετα με τους φίλους μου τρελαίνομαι για manga και anime. Συγκεκριμένα One Piece, DragonBall Z (All Time Favorite) και Naruto μου έχουν πάρει το μυαλό. :kakaka:
Χάρηκα που σας βρήκα!!

#1552 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 April 2008 - 20:15

Χαιρετώ την κοινότητα !:drink:

Είμαι ο Αλέξανδρος και αντίθετα με τους φίλους μου τρελαίνομαι για manga και anime. Συγκεκριμένα One Piece, DragonBall Z (All Time Favorite) και Naruto μου έχουν πάρει το μυαλό. :kakaka:
Χάρηκα που σας βρήκα!!

Ετσι,να αυξανονται οι καμενοι του One Piece μεχρι να κατακτησουμε τους Narutards:hehe::P

Καλως Ορησες,αν θες περ να κι απ το thread του One Piece που και που...

:thatsit::gotit:

#1553 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 April 2008 - 20:16

Καλώς ήρθατε όλοι!!!!!!:wis::wooi2:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#1554 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 April 2008 - 20:32

...κατακτησουμε τους Narutards:hehe::P

Never gonna happen:kakaka:

Posted ImagePosted Image

#1555 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 April 2008 - 20:56

Ετσι,να αυξανονται οι καμενοι του One Piece μεχρι να κατακτησουμε τους Narutards:hehe::P

when Hell freezes mate....:drink:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1556 style-x

style-x

Death Note Owner

• Members
  • 12 posts

Posted 29 April 2008 - 21:56

Πρώτα πρώτα こんにちは σε όλους.Ονομάζομαι Σωτήρης, 16 ετών από Καστοριά, σαν ονόματα προτιμώ τα Salvatore ή Style-X.Ομολογώ ότι ΔΕΝ είμαι τεράστιος φαν των anime.Μου αρέσουν πολύ, αλλά συγκεκριμένα anime.Παίζω πολλά videogames, αν και τον τελευταίο χρόνο, λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να παίξω πολλά, με το PS3 τώρα θα επιστρέψω στον κανονικό μου ρυθμό.Από videogames, πραγματικά ΛΑΤΡΕΨΑ τα Final Fantasy X/X-2 καθώς και Kingdom Hearts 1 (το 2 δεν πρόλαβα να το παίξω επειδή κάηκε το PS2 από το πολύ gaming). Από σειρές anime μου άρεσαν πάρα πολύ το Death Note και το Neon Genesis Evangellion.Παλαιότερα ως μικρότερος παρακολουθούσα και Yu Gi Oh, Digimon (all series), Pokemon (all series) και Dragon Ball.Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Naruto, αλλά ποτέ δεν βρίσκω χρόνο. Όπως είπα και πριν δεν είμαι τεράστιος φαν της Ιαπωνικής κουλτούρας, χωρίς να θέλω να πω οτι δεν είναι ωραία. Σας παρακαλώ ΜΗΝ αρχίσετε να μου μιλάτε στα Ιαπωνικά γιατί δεν καταλαβαίνω γρι (ακόμα και αυτό που έγραψα στην αρχή από το Google Translate είναι :P). Πέρα από αυτά είμαι ανοιχτόμυαλο άτομο, ακούω πάντα τους άλλους, προσπαθώ να βοηθάω όπου χρειάζονται βοήθεια γι`αυτό μην διστάσετε να μου ζητήσετε οτιδήποτε. [Ααα και είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φαν του Kira (Yagami Light)] :D

Posted Image

#1557 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 April 2008 - 22:28

welcome, μαζι με οσους αλλους μπηκανε προσφατα ;) και μην ανησυχεις εδω μεσα θα βρεις σιγουρα πολλα ανιμε που ταιριαζουν στο τι σου αρεσει.

Οσο για τα γιαπωνεζικα εκτος απο λιγα ατομα οι περισσοτεροι ξερουμε μερικες λεξεις/φρασεις απο ανιμε και αν ^^.

HF

#1558 style-x

style-x

Death Note Owner

• Members
  • 12 posts

Posted 29 April 2008 - 22:30

Thanks Loke, αν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος κατα νου κάποιο anime/manga που είναι του στυλ Death Note, είμαι ανοιχτός να τα ακούσω :D

Posted Image

#1559 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 29 April 2008 - 23:08

Αν είσαι φαν του Κίρα , μην παραβλέψεις να ψηφίσεις υπέρ του στην αντίστοιχη ψηφοφορία στο Anime Polls/Trivia!!!

Καλωσήρθες! Και μπράβο σου που ξεκίνησες με Death Note, είναι η καλύτερη αρχή που μπορούσες να κάνεις 8)

#1560 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 30 April 2008 - 00:10

Χαιρετώ σας όλους, και καλωσήρθατε :D
(και ναι one piece fans > narutards :P )

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.