PAGE 100 GET WELCOME ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 01:18
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 01:21
σημασία έχει ο αριθμός του πόστ.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 01:25

Άφησε το "posts per page" στο default, τί σε παιράζει.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 12:47
ελατε ελατε...
καποιος πρεπει να κραταει λιγο τα λουρια γτ αλλιως καηκαμε.
Manbearpig, καταλαβαινω τι εχεις τραβηξει οντας ο μονος που ακουει rock/metal σε μικρο μερος. καλως ηρθες, ελπιζουμε ολοι να διασκεδασεις εδω μεσα
και το μαλλι, μπορεις παντα να το ξαναφησεις
Thanks φίλε! Καλώς σας βρήκα!
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 13:44
Δε σου φταίω εγώ αν μετράς με πόδια αντί με μέτρα.
Άφησε το "posts per page" στο default, τί σε παιράζει.
xaxaxa
καλό!!!!
Eri είναι θέμα ανάλυσης της οθόνης.
Καλως ήρθατε και καλή διαμονή
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 14:46

Τέσπα, να πω ότι τρελαίνομαι για τα anime και τα manga (τα έβλεπα από μικρή) ...μετά ακολούθησε ο μεσαίωνας της ζωής μου (σκοτεινή περίοδος) χωρίς καθόλου επαφή μαζί τους (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί!) και στο πρώτο έτος του Πολυτεχνίου -τσουπ!-να τα πάλι μπροστά μου (προωθημένα από τον αδερφό μου, τον proud akatsuki member). Να 'ναι καλά το παιδί!!!

Λοιπόν,οφείλω να πω επίσης ότι είμαι φανατική fun του Miyazaki και ότι αν και κοπέλα μ' αρέσουν παρα πολύ τα shonen.(Βέβαια όχι τα πολύ βαριά...

Ιδιαίτερες ευχαριστίες (και δημόσια) στον webmaster( =

A,όσο για τον εαυτό μου, τί να πω?Φοιτήτρια αρχιτεκτονικής είμαι, τρελαίνομαι για ταξίδια και προσπαθώ κουτσά - στραβά να ζωγραφίσω μαζί με τη μικρή μου αδερφή από κανένα

Ααααντε παιδιά, τα ξαναλέεμε!!
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 18:55

ps. ηθελα να βαλω και μια lolcat αλλα ειμαι μακρια απο το σπιτι και τη συλλογη μου

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:27
Καλησπέεερα σε όλους!!
Χαίρομαι πάαααρα πολύ που σας βρήκα !!Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πού στο καλό ζούσα μέχρι σήμερα
.... Να υπάρχει anime forum στα ελληνικά και να μην το πάρω χαμπάρι....Έλεος είμαι...
Τέσπα, να πω ότι τρελαίνομαι για τα anime και τα manga (τα έβλεπα από μικρή) ...μετά ακολούθησε ο μεσαίωνας της ζωής μου (σκοτεινή περίοδος) χωρίς καθόλου επαφή μαζί τους (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί!) και στο πρώτο έτος του Πολυτεχνίου -τσουπ!-να τα πάλι μπροστά μου (προωθημένα από τον αδερφό μου, τον proud akatsuki member). Να 'ναι καλά το παιδί!!!
Λ
καλως ήρθες στο φόρουμ, σε ευχαριστώ για το σχόλιο στο βλογκ μου.
ε αφού εισαι φοιτήτρια αρχιτεκτονικής θα σου κάτσει κανα καλό ταξίδι για ιαπωνία.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:45

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:19
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 16:13

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 16:22
Δεν έχω δεί πολλά anime μιας και πριν από λίγο καιρό γννώρισα αυτόν τον φανταστικό κόσμο
Μου αρέσουν και τα pc games κυρίως τα fps(quake 3 arena^_^)
Από μουσική ακουώ τα πάντα αλλά κυρίως metal(epic,power)
χμ..αυτά

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 20:06

Welcome to the Forum, fellow animaniac!
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 20:47
Για παίδια!
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:22
ειμαι ο γιωργος ειμαι 22 στα 23 γραφτηκα σημερα στο forum και εχω σκαλωσει με την ποσοτητα απο info που υπαρχει εδω

Eιμαι φοιτητης στη χιο (:S) 5ο ετος πια και εδο και 1 χρονο περιπου τρελενομαι για anime εχω δει αρκετα πραγματα μια και ειμαι free συνεχεια εκτος οταν εχω μαθημα η οταν πινω μπυρες με φιλους