Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Political Compass

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#91 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 15:36

αυτο που λεει ο πυραμιδας ειναι το τελευταιο, απλως ειναι το γενικοτερο χασμα κουλτουρας που υπαρχει, εχω ενα ξαδερφο και εναν φιλο μου που σπουδαζουν εξω, και μου χουν πει τα λιγοπολυ γνωστα, μπυρα και ***** ολη μερα, οι ενηλικες δουλευουν σαν ρομποτακια μεχρι να το ριξουν για λιγο εξω μιας που μετα τις 12 ολα κλεινουν σχεδον (ελεος εμενα μου φενοταν πολυ νωρις και μεχρι τις 5 που καθονται ορισμενα μαγαζια στην Ελλαδα) επισης δεν καπνιζουνε οπου θελουνε και γενικοτερα ζουνε σαν τα προβατα, νταξει το πεζουν και λιγο Goth επανασταση που και που.

Βασικα εχω ενα φιλαρακι αγγλο απο το xbox live και τα λεγαμε μια μερα, μου χε πει οτι 7 το απογευμα ολοι ειναι σπιτια τους κλπ... πως να το θεσω οι ανθρωποι ειναι ξενερωτοι δουλευουν ολη μερα και μετα μεθανε γιατι νομηζουν οτι ξεδινουν ...

τελος παντων δεν τους παω μια

Τωρα ειδα καλυτερα το ποστ σου ανουγιαμα, σε ολα αυτα που λες ειναι καλυτεροι εγω αυτα που ειπα απλως τα διευκρηνησα εδω.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#92 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 07 November 2007 - 15:47

ιδεολογικα μπορει να συμφωνω με τους μισους που ποσταρουν εδω και να θελω να κοπανησω τους αλλους μισους.
Πιστευω οτι μπαινουμε στο ANIME.gr για αλλους λογους και οχι για να βρουμε ομοιους μας ιδεολογικα, ουτε για να σταμπαρουμε κουμμουνια/φασιστες.

Με αυτο το σκεφτικο μπορουμε να ανοιξουμε threads για:

την ομαδαρα μας
τα θρησκευτικα μας πιστευω
το ποσο ανωτεροι ειμαστε ΕΜΕΙΣ (οποιοι και αν ειμαστε) σε σχεση με τους ΑΛΛΟΥΣ

επισης μια υπεροχη ιδεα θα ηταν στο επομενο meeting να εμφανιστουν ολοι με καδρονια και πεταλουδες!!! Θα φτιαξουμε και name tags με μικρα χαριτωμενα σφυροδρεπανα και αγκυλωτους σταυρους :clap::clap::clap:

Let the good times roll!!! Και εσεις οι ΑΛΛΟΙ, το νου σας. Ξερουμε ποιοι ειστε :hiding_something:
All hail the machine
Posted Image

#93 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 November 2007 - 15:51

αυτο που λεει ο πυραμιδας ειναι το τελευταιο, απλως ειναι το γενικοτερο χασμα κουλτουρας που υπαρχει, εχω ενα ξαδερφο και εναν φιλο μου που σπουδαζουν εξω, και μου χουν πει τα λιγοπολυ γνωστα, μπυρα και ***** ολη μερα, οι ενηλικες δουλευουν σαν ρομποτακια μεχρι να το ριξουν για λιγο εξω μιας που μετα τις 12 ολα κλεινουν σχεδον (ελεος εμενα μου φενοταν πολυ νωρις και μεχρι τις 5 που καθονται ορισμενα μαγαζια στην Ελλαδα) επισης δεν καπνιζουνε οπου θελουνε και γενικοτερα ζουνε σαν τα προβατα, νταξει το πεζουν και λιγο Goth επανασταση που και που.

Βασικα εχω ενα φιλαρακι αγγλο απο το xbox live και τα λεγαμε μια μερα, μου χε πει οτι 7 το απογευμα ολοι ειναι σπιτια τους κλπ... πως να το θεσω οι ανθρωποι ειναι ξενερωτοι δουλευουν ολη μερα και μετα μεθανε γιατι νομηζουν οτι ξεδινουν ...

τελος παντων δεν τους παω μια

Τωρα ειδα καλυτερα το ποστ σου ανουγιαμα, σε ολα αυτα που λες ειναι καλυτεροι εγω αυτα που ειπα απλως τα διευκρηνησα εδω.

ενώ οι Ελληνάρες εδώ που ξενυχτάνε όλες τις μέρες και σκορπάνε τα χρήματά τους στα λέλουδομάγαζα και την επόμενη μέρα που δουλεύουν ή σκάνε με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και θέλουν 18 καφέδες να συνέλθουν όσο διαβάζουν την εφημερίδα τους. Και τι πάει να πει εσύ θες να εξυπηρετηθείς κύριος; Διαβάζω τώρα...
ή που "είναι άρρωστοι" και δε μπορούν να πάνε στη δουλειά [και χώνουν τους υπόλοιπους που πάνε κανονικά στη δουλειά τους]

επειδή είμαστε εμείς καλοπερασάκηδες δε σημαίνει ότι είμαστε και σωστοί ε;

εδιτ: εσύ ο από πάνω... έλα πρώτα σε καμιά συγκέντρωση και μετά δες τι θα κρατάς... τεντημπόη..

#94 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 15:54

οταν θελετε να αποδειξετε οτι η λογικη σας ειναι σωστη πιανετε τα ακρα ολοι σας.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#95 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 November 2007 - 15:56

στη μέση όλοι ίδιοι είμαστε...

#96 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 November 2007 - 16:01

Strawhat, κανένας δεν είπε ότι η Αγγλία είναι τέλεια, απλά είπαμε ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσανε να εφαρμοστούνε και που είναι καλύτερα στην Αγγλία.

Και εαν θέλεις συγκεκριμένα παραδείγματα, έθεσες τα εξής μόνος σου: το κάπνισμα κατ'αρχήν. Κι εγώ καπνίζω, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος που δεν καπνίζει να εισπνέει τον καπνό μου. Κι επίσης όλοι ξέρουμε πόσο κακό κάνει το κάπνισμα. Οπότε το να μην επιτρέπεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους το θεωρώ σωστό. Είναι και ένας τρόπος να περιοριστεί ή μερικά άτομα να το κόψουν.

Δεύτερον, η ανοχή τους σε διάφορες, ας πούμε, ομάδες. Δηλαδή, τι σε πειράζει εαν ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος; Αν δεν γίνεται ενοχλητικός, και υπάρχουν straight άτομα που είναι πολύ περισσότερο ενοχλητικά, τότε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του. Αρκεί να είναι σωστός στην συμπεριφορά του προς το δικό μου άτομο και τα άτομα του περίγυρού μου.

Ένα άτομο δεν κρίνεται από το εαν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Κρίνεται από τις πράξεις και την συμπεριφορά του.

#97 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 07 November 2007 - 16:01

εδιτ: εσύ ο από πάνω... έλα πρώτα σε καμιά συγκέντρωση και μετά δες τι θα κρατάς... τεντημπόη..

:rofl::rofl::rofl:

θελω να ελπιζω μπυρες και μονο μπυρες! Αντε με το καλο ρε παππουλη! Μαυρισαν τα ματακια μας και πεσαν τα μαλλακια μας απ'το περιμενε :tongue2:
All hail the machine
Posted Image

#98 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 November 2007 - 17:11

ΒΑΣΙΚΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC. ΤΟ THREAD ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ POSTΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ QUIZ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ HARUHI ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ. :blurah5:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ COMMUNITY BAR ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ *ΜΠΙΙΙΙΙΠ* ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ "CLOSE THIS THREAD", Ή ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ THREAD ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, Ή ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ. :yellowcard:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#99 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 07 November 2007 - 17:21

Εχεις δίκιο boss

Αλλα θα μπορούσες μήπως να κάνεις σπλιτ το thread ωστε οσοι ενδιαφερόμαστε να συνεχίσουμε τη συζήτηση αλου?:congrats:
Posted Image

#100 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 November 2007 - 17:26

Kienzan το πρόβλημα δεν ήταν τόσο το off topic (κάποια στιγμη κύλισε ομαλά) αλλά η τροπή που πήρε και οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύτηκαν και οι οποίοι δυσαρέστησαν κάποιους οι οποίοι με την σειρά τους ανταπέδωσαν...δεν θα κάνουμε split σε νέο τόπικ για να συνεχίζουμε να μαζεύουμε παράπονα και να λειτουργούμε συνέχεια ως πυροσβέστες ή αστυνομικοί και να κλειδώνουμε το τόπικ.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#101 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 07 November 2007 - 17:44

Δε παρατήρησα να ξεφευγουν χαρακτηρησμοι (τουλαχτστόν οχι αρκετοι για να κοποει η συζήτησει) αλλα αν έτσι κρίνουν οι mods εμένα λόγος δε μου πέυτει:Blissfull:
Posted Image

#102 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 November 2007 - 23:17

καλύτερα να αποφεύγονται τέτοιους είδους συζητήσεις.
σε αυτό το φόρουμ.
διάβασα αρκετά προσβλητικά σχόλια εδώ μέσα και αρκετά άστοχα παραδείγματα.
δεν χρειάζομαι τεστ για να μάθω ότι είμαι αριστερή και κανένα βιβλίο ιστορίας δεν θα μου πει όσα πέρασε η οικογένεια μου και οι συγγενείς μου από τους Δεξιούς και τους Αριστερούς .
Μου αρέσει η Ελλάδα έτσι όπως είναι και δεν την αλλάζω με κανένα οργανωμένο κράτος με πρόβατα για πολίτες.
Ντρέπομαι και διαφωνώ για κάποιες απόψεις που διάβασα, αλλά χαίρομαι που έχουμε την ελευθερία να εκφράζουμε τις απόψεις μας όποιες και αν είναι αυτές.
Τέλος δεν έχει σημασία που ανήκεις, σημασία έχει να κάνεις προσπάθειες για να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει. Έστω και αν αυτές οι προσπάθειες είναι μάταιες ή ουτοπικές. Καλύτερα να στεναχωριέσαι που η προσπάθεια σου δεν πέτυχε παρά να στεναχωριέσαι επειδή δεν έκανες τίποτα.

#103 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 November 2007 - 23:52

Δεν το είχα προσέξει αυτό το thread... Ας βάλω κι εγώ τα αποτελέσματα μου (πριν είναι πολύ αργά:hehehe:).
Your political compass

Economic Left/Right: -3.12
Social Libertarian/Authoritarian: -5.18

Posted Image
phmava.php

#104 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 08 November 2007 - 02:44

Posted Image

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#105 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 08 November 2007 - 10:04

Μα δεν ζήτησα να με πείσεις για τίποτα. Ούτε κι εγώ νομίζω πως προσπάθησα να πείσω κανένα.

δεν απάνταγα σε εσένα το 2ο σκέλος αλλά στο αποκάτω απάντησα μετά απο ώρες και σελίδες>
:fromabove:--> my chain <--:fromabove: