mormengil κανόνισε να λείπεις ε? *deathglare
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Νέα Σμύρνη!!!
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 17:15

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 18:16

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 18:59
Αδωνις ας πουμε?Παμε στον Αδωνι για καφε που πηγαινουν τεκνα και φρικια και αραζουνε και αθλητες...και που πηγαινει και μια χοντρη νευρικια κυριακη να της φυγει το στρεεεςς...λαλαλαλα....παμε..γνωστοι μου ολοι εκει μεσα!
χαχαχαχα ακους εκει Αδωνι χαχαχαχ παμε κανα secret τετοια ωρα αδειο θα ειναι και αμα γουσταρετε να ειμαστε λιγο ποιο private παμε στο πανω οροφο τι να πω τεσπα i ll be there και seraphimon φερε κανα digimon πλζζζζ
Εdit:και οποιος θελει παμε και για καμια dota μετα στα bnb

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:02
Αν θελετε να ειστε private..πατε εσεις στον πανω οροφο..εγω ολο και καποιον θα βρω να κατσει μαζι μου στον κατω οροφο...χαχαχαχα ακους εκει Αδωνι χαχαχαχ παμε κανα secret τετοια ωρα αδειο θα ειναι και αμα γουσταρετε να ειμαστε λιγο ποιο private παμε στο πανω οροφο τι να πω τεσπα i ll be there και seraphimon φερε κανα digimon πλζζζζ
...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:15
[...] seraphimon φερε κανα digimon πλζζζζ
...
Το Pegasumon μου(ξερει η Μάτσου
*Back in real life*
Δεν μπορω να δωσω DVD τα οποια θα ειναι στην αλυσιδα,γιατι αν ειναι ετσι,θα τα ζητησουν κ αλλα μελη που μενουν Αθηνα...
ΥΓ: Θα κατσουμε στον κατω οροφο,δεν γινετε να αφησουμε την Matsu-sama:wis:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 21:07
Δεν μπορω να δωσω DVD τα οποια θα ειναι στην αλυσιδα,γιατι αν ειναι ετσι,θα τα ζητησουν κ αλλα μελη που μενουν Αθηνα...
ελα ρε μεταξυ μας δεν θα το μαθει κανεις ορκιζομαι
Αν θελετε να ειστε private..πατε εσεις στον πανω οροφο..εγω ολο και καποιον θα βρω να κατσει μαζι μου στον κατω οροφο...
οχι μωρε για εσας το λεω νομιζα επειδη προτεινες να παμε Αδωνι νομιζα οτι δεν ηθελες να εχει και πολυ κοσμο

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 02:02
yay! θα ξεσηκώσω και τον ξάδερφο μου-μη εγγεγραμμένο ανιμά να έρθει
μα έχει και κάτι σεμινάρια πληροφορικής το σάββατο και στο ένα μάλιστα θα μιλήσει κ ένας φίλος μου...
*gulp*
καλά καλά θα δω τι θα κάνω να έρθω
τελικά πόσοι θα είμαστε?
εγώ, Despic, Mormengil, kazmir, Sophia, Kobushi Meiyo, Fuzznuts και Katan?
Ντάξει ρε παιδιά, αφού αποφασίσατε από κοινού οτι θα έρθω γίνετε να σας χαλάσω το χατήρι?
Αν θελετε να ειστε private..πατε εσεις στον πανω οροφο..εγω ολο και καποιον θα βρω να κατσει μαζι μου στον κατω οροφο...
[ελαφρύ tick στον ώμο]Άμα πέσει το ταβάνι και βρεθεί ο πάνω όροφος στο κεφάλι σου θα είναι τελείως τυχαίο![/ελαφρύ tick στον ώμο]
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 11:41
ok 6:30....παρολο που ειπες kazmir μετα της 9:00 οτι μπωρεις...(μαλον αλακσαν τα σχεδια...ανιπομονεις ε?ε?)
:
Ωχ... έτσι είχα γράψει??!! Βασικά μετά τις 9 δεν μπορώ
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 14:14
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 14:25
i may pay you a visit people^^ 8/12, 6:30 pm adwnis?
18:30 Everest and we shall see... Oh and yes, pay us a visit!
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 14:30
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 07:15
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 15:28
Λείπει η γάτα χωρεύουν τα ποντίκια.
Have lots of fun guys.
Baka neko get your ass back here and we'll make a new meeting!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο