Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• This topic is locked This topic is locked
789 replies to this topic

#466 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 November 2008 - 15:09

ξέρετε κάθε πότε περνάνε τα τραμ ? πότε είναι το τελευταίο ?
Posted Image

#467 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 14 November 2008 - 15:23

Παιδια πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα διστιχος δουλεβω το βραδη!!! Αν και παιζη απο βδομαδα να αλαξω δουλια...θα δουμε :tensai: ελπιζω να μπορεσω να ερχομαι στης σιναντισεις στο μελλον :wooi2:! Α και επιτελους γηρισε το forum :bike:
Posted Image

#468 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 November 2008 - 15:59

Το τραμ το Σάββατο είναι 24ώρο. Μέχρι τις 12:00 έχει περίπου κάθε δέκα λεπτά με ένα τέταρτο, Μετά αραιώνουν, και είναι κάθε μισή ώρα περίπου.

#469 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 November 2008 - 16:43

Το τραμ το Σάββατο είναι 24ώρο. Μέχρι τις 12:00 έχει περίπου κάθε δέκα λεπτά με ένα τέταρτο, Μετά αραιώνουν, και είναι κάθε μισή ώρα περίπου.

ευχαριστώ :)
στο πολύ περίπου , τη ώρα το διαλύουμε ? έχουμε και ταξίδι βλέπεις , χρειάζεται μια υποτυπώδης οργάνωση :hahaha:
Posted Image

#470 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 November 2008 - 13:12

Well Count me in guys! 18.00 @ Everest, if i cant be there at that time i will just call some1 to inform ya is that ok? :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#471 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 15 November 2008 - 13:47

θα έρθω στα σίγουρα :wooi2: (δεν χάνω εγώ τέτοια :orly:)
θα προσπαθήσω να ψήσω και την Cain....ελπίζω να τα καταφέρω :if:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#472 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 15 November 2008 - 15:36

Δεν υπάρχει καθιερωμένη ώρα διάλυσης. Ο καθένας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του, και τη συγκοινωνία που πρέπει να χρησιμοποιήσει, φεύγει ότι ώρα νομίζει. Συνήθως τον καφέ ακολουθεί βόλτα στην πλατεία, μετά συνοδείας εκλεκτών (και μη) εδεσμάτων. Έτσι έχει τύχει να μείνουμε και μέχρι τη μια, και ίσως και πιο αργά κάποιες φορές.

#473 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 16 November 2008 - 01:32

...και όπως φαίνεται ο χρόνος διάλυσης φτάνει όλο και αργότερα κάθε φορά XDDD
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#474 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 16 November 2008 - 10:16

Άψογα περάσαμε στο meeting χθες!!!! Hehehe… looking forward to the next!!!!!!! :P
Posted Image

#475 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 16 November 2008 - 12:07

Χε χε, αυτή την φορά τα καταφέραμε να μην ρεζιλευτούμε!! :wooi2:(η έτσι νομίζω)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#476 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 November 2008 - 12:08

Πράγματι ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Τα νέα μέλη συμπαθέστατα, έγιναν πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ενημερωθήκαμε για τη ζωή του Matsumoto και σημειώσαμε ότι πρέπει να τον τσεκάρουμε οπως και δήποτε :P φάγαμε το κλασσικό παγωτάκι στο τέλος (αυτή η νουτέλα ήταν λίγο βαριά είναι η αλήθεια).

Με το καλό την επόμενη ακόμη καλύτερα, περισσότεροι, και να φύγουμε και πιο αργά (να καθόμαστε μέχρι το πρωί βρε παιδί μου :P )
Posted Image

#477 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 16 November 2008 - 13:47

Περασαμε πολυ καλα ομολογουμενος...Χαρηκα που γνωρισαμε αρκετα νεα μελη τα οποια ειχαν ερθει με αρκετη διαθεση και μπορεσαμε να τους διξουμε εστω κατι μικρο απο αυτα που γινοντε μεταξυ των μελων αυτου του φορουμ...Ποτε ειναι το επομενο ειπαμε?:hehehe:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#478 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 16 November 2008 - 14:59

Ωραία, ωραία ήταν! Βρήκα και άλλους τρελούς, βρήκα και έναν - δυο να τους πρήξω με τον Ματσουμότο! Και γίνεται και η συγκέντρωση δίπλα στο σπίτι μου (αυτό, που το βάζεις; ).

Βέβαια έφυγα λίγο νωρίτερα από τους άλλους και κρίμα μόνο που δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλους έστω και από λίγο! Σε επόμενη συγκέντρωση. Θα σας κάνω εγώ όλους Matsumoto - ξεφτέρια!

#479 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 16 November 2008 - 23:21

πλάκα είχε , το σπαστικό ήταν ότι έπρεπε να φύγω νωρίς . Tην επόμενη φορά θα προσπαθήσω να μιλήσω και πιο πολύ :hot:
Posted Image

#480 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 17 November 2008 - 10:19

Και μεις χαρήκαμε που γνωρίσαμε και άλλα παιδιά. Είχαμε τέσσερις νέες συμμετοχές, Labrokratis, Camus, Κατερίνα (ελπίζω να θυμάμαι καλά) και Glaurung. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μαζί μας και ελπίζω να σας βλέπουμε τακτικά από δω και πέρα.

Για το επόμενο, μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα, ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνει μια μεγάλη συνάντηση μέσω του φόρουμ.

Εγώ δεν θα συμμετέχω στην οργάνωση του επόμενου της Ν. Σμύρνης. Οι λόγοι για τους οποίους κατέληξα να είμαι εγώ αυτός το που κανονίζει δεν υφίστανται πλέον. Είναι πολύ ωραίος θεσμός, και είναι κρίμα να χαθεί. Θα συνεχίσω να έρχομαι κάθε φορά που γίνεται, απλός δεν θέλω πια να είμαι εγώ ο διοργανωτής.

Οπότε,anyone feel free to fill the spot.