Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
789 replies to this topic

#391 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

count me in ^^

Καλά εσύ από Θέσσ δεν είσαι :uhh:
rsrGbGx.gif

#392 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

Well count me in...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#393 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 22:39

Καλά εσύ από Θέσσ δεν είσαι :uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#394 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 23:35

Εσύ πίσω στους μιγαδικούς σου :hahaha:
rsrGbGx.gif

#395 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 09:14

Θα είμαι κι εγώ... :)

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#396 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 03:04

χμμμ θελω να ερθω αλλα θα ειμαι εκει κατα τις 8 γιατι εχω προβες μεχρι τις 7:30 πως θα σας βρω ?:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#397 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 05:27

χμμμ θελω να ερθω αλλα θα ειμαι εκει κατα τις 8 γιατι εχω προβες μεχρι τις 7:30 πως θα σας βρω ?:wis:

Αν πρόκειται να έρθετε πιο αργά, και δεν ξέρετε την περιοχή, μπορείτε να μου στείλετε pm, για να σας δώσω το κινητό μου.

so simple...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#398 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 19:26

Θα έρθω και εγώ!

Αφού κερνάει και ο Kon..
:hahaha:
Spoiler:

#399 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:12

Μια υπενθύμιση, μιας και το Σάββατο πλησιάζει, επειδή αρκετοί το ξεχνάνε.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ώρα 19:00 πλατεία Νέας Σμύρνης, απέναντι από το Έβερεστ
Μη επίσημη συνάντηση των μελών, από τις γύρω περιοχές, και όχι μόνο.Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Spoiler:

Για να έρθετε
Τραμ. Και οι 2 γραμμές που ξεκινούν από Σύνταγμα σας αφήνουν στη Νέα Σμύρνη. Μπορείτε να το πάρετε από το τέρμα (Σύνταγμα) ή από Συγγρού-Φιξ ή από Νέο Κόσμο. Και στις τρεις στάσεις έχετε εύκολη πρόσβαση με το μετρό. Παίρνετε το τραμ προς Βούλα ή προς ΣΕΦ και κατεβαίνετε στη στάση Αγία Φωτεινή. Η κεντρική πλατεία είναι η πλατεία που βλέπετε με το που θα κατάβετε. Όπως κοιτάτε την πλατεία, το Έβερεστ είναι προς τα κάτω, από την αριστερή πλευρά της πλατείας, όπως την κατεβαίνετε. Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ρωτήστε. Δεν υπάρχει άλλο έβερεστ εκεί κοντά.
218-219. Είναι από εκείνες τις γραμμές που κάνουν το γύρω της Αθήνας πριν φτάσουν. Περνάνε από Πειραιά, Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Ηλιούπολη κλπ. Αν περνάει από την περιοχή σας, θα το ξέρετε ήδη. Περισσότερες πληροφορίες σε προηγούμενα ποστ.

Όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν χρειάζεται να μένετε Ν. Σμύρνη ή στις γύρω περιοχές, μπορείτε να έρθετε από οπουδήποτε.

Πιθανότατα θα πάμε και πάλι στην καφετέρια Ethnic που έχει δείξει εξαιρετικές αντοχές έως τώρα στις προηγούμενες συναντήσεις. Πληροφορίες για την καφετέρια υπάρχουν επίσης σε προηγούμενα ποστ. Επιπλέον, λόγο του καιρού, αν κάτσουμε μέσα, μπορούμε να παίξουμε και κάποια από τα πολλά επιτραπέζια που διαθέτει το κατάστημα. ETHNIQUE CAFE BEER
Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την καφετέρια.

Όσοι θέλετε να έρθετε, κάντε ένα ποστ εδώ, για να ξέρουμε να σας περιμένουμε, και να ανανεώνεται το θρεντ, έτσι ώστε να το δουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Αν πρόκειται να έρθετε πιο αργά, και δεν ξέρετε την περιοχή, μπορείτε να μου στείλετε pm, για να σας δώσω το κινητό μου (το νούμερο όχι το ίδιο το τηλέφωνο). Είναι πολύ εύκολο να μας αναγνωρίσετε, θα δείτε ένα τσούρμο, και αρκεί να ρωτήσετε κάποιον αν είναι από το anime.gr .

Σας περιμένουμε όλους, να σας γνωρίσουμε και να περάσουμε καλά!

Για άλλη μια φορά πρέπει να τονιστεί ότι η παρούσα συνάντηση δεν γίνεται με την άδεια του φόρουμ, αλλά αποτελεί συνωμοτική πρωτοβουλία για την εκ βάθρων αποσταθεροποίηση του. Οπότε μην περιμένετε από το φόρουμ να σας βγάλει από τη φυλακή, εάν προβείτε σε κολάσιμη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της! Τον παρών ποστ, και άλλον ένα που θα γίνει αργότερα, θα ανανεώνεται συνεχώς για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ώρα, το συζητάμε.

Body count
Πάνω από δέκα πτώμα.....ε άτομα μέχρι τώρα, οπότε η συνάντηση θα γίνει!
Ονόματα δεν γράφω, οι συνήθεις ύποπτοι έως τώρα

#400 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:48

OOOO!!!!!!!! Θα έρθω και εγώ!!!!! Αν και με σπασμένο δάχτυλο....:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#401 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 13:14

i will be coming too.. ευκαιρια ειναι μιας κ δν εχω ξαναπαει πουθενα σε κατι αντοιστυχο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#402 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:21

Last minute decision, θα ερθω και γω :)

αλλα θελω βοηθεια με το που κατεβαινω απ το 219 :S

Δημοσιευμένη  εικόνα

#403 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 11:54

Τελικά θα γίνει η συνάντηση σήμερα έτσι?? Δεν ακυρώθηκε τίποτα έτσι? 7 η ώρα Νέα Σμύρνη ετσί???

Άγχος.....:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#404 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 12:05

Μην ανησυχείς. Ισχύει η συνάντηση ναι :) . 7:00 απέναντι από το everest στη Νέα Σμύρνη.

Απλά οι περισσότεροι κοιμούνται ακόμη μετά το χθεσινοβραδινό ξεσάλωμα στο coshplay party.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#405 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 12:07

Count me in

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.