Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• This topic is locked This topic is locked
789 replies to this topic

#376 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 27 June 2008 - 22:57

yep υπολογιστε και εμενα
Posted Image

#377 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 28 June 2008 - 14:04

Εγώ που δεν ξέρω κανένα από εσάς πως θα σας αναγνωρίσω άμα έρθω τελικά?

#378 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 posts

Posted 28 June 2008 - 14:08

Εκτός απροόπτου θα περάσω και εγώ...

#379 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 June 2008 - 15:41

Εγώ που δεν ξέρω κανένα από εσάς πως θα σας αναγνωρίσω άμα έρθω τελικά?

Πίστεψε με θα μας καταλάβεις. Και την προηγούμενη φορά κανέναν δεν ήξερα αλλά βγάζαμε μάτι...

Posted Image

#380 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 29 June 2008 - 12:54

Άργησα λιγάκι να φτάσω (2 ώρες περίπου), και έτσι δεν κατάφερα να γνωρίσω κάποια από τα παιδία που δεν ήξερα. Την επόμενη φορά. Ήμασταν γύρω στα 15 άτομα, καθώς ήρθαν και αρκετοί που δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Μάλλον η Ν. Σμύρνη θα επανέλθει δυναμικά από Σεμπτέμβρη, καθώς τον Ιούλιο έχουμε τη γενική συγκέντρωση, και τον Αύγουστο οι περισσότεροι θα λείπουν.
Το ότι περάσαμε πολύ καλά για ακόμα μια φορά, δεν χρειάζεται να το αναφέρω. Εννοείται!

#381 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 03 July 2008 - 00:14

ΑΑΑΑΑΑ δεν το πιστευω!!!!!!!!:nanana:

ξεχαστηκα για δευτερη συνεχομενη φορα:emptyonexg1:
σορρυ παιδες:uhh:
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#382 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 01 September 2008 - 00:22

+1 :nanana:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#383 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 01 September 2008 - 00:25

Χμ, αν και τώρα ξεκινάνε οι εξεταστικές, ψήνεται κανείς ή τίποτα για καμιά συνάντηση ή μπάαα?
Posted Image

#384 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 01 September 2008 - 15:41

Φίλτατε πυραμίδα, η συνάντηση της Ν. Σμύρνης δεν δουλεύει έτσι. Δεν θέλει γλυκόλογα κλπ. Απλός κάποιος επιλέγει αυθέρετα μια ημερομηνία, και οι υπόλοιποι συμμορφόνονται, θέλοντας και μη. Νομίζω όμως ότι θα είναι καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμα, να τελειώσουν πρώτα οι εξεταστικές, και μετά κανονίζουμε όσες συναντήσεις θέλουμε.

#385 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 28 September 2008 - 14:49

Φωνή λαού οργή Θεού λέει ένα ρητό (αυτό έπρεπε να το ποστάρω σε άλλο θρεντ), οπότε μετά από λαϊκή απαίτηση ο θεσμός που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει! Καλοκαίρι τέλος, εξεταστικές τέλος, οπότε είναι μια καλή εποχή να μαζευτούμε και πάλι, και να προκαλέσουμε πανικό.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ώρα 19:00 πλατεία Νέας Σμύρνης, απέναντι από το Έβερεστ

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Πληροφορίες για το πως θα έρθετε μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενα ποστ στο ίδιο θρεντ. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε το τραμ, και να κατέβετε στη στάση Αγ. Φωτεινή. Η πλατεία είναι ακριβώς απέναντι!

Όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν χρειάζεται να μένετε Ν. Σμύρνη ή στις γύρω περιοχές, μπορείτε να έρθετε από οπουδήποτε.

Πιθανότατα θα πάμε και πάλι στην καφετέρια Ethnic που έχει δείξει εξαιρετικές αντοχές έως τώρα στις προηγούμενες συναντήσεις. Πληροφορίες για την καφετέρια υπάρχουν επίσης σε προηγούμενα ποστ. Επιπλέον, λόγο του καιρού, αν κάτσουμε μέσα, μπορούμε να παίξουμε και κάποια από τα πολλά επιτραπέζια που διαθέτει το κατάστημα.

Όσοι θέλετε να έρθετε, κάντε ένα ποστ εδώ, για να ξέρουμε να σας περιμένουμε. Αν πρόκειται να έρθετε πιο αργά, και δεν ξέρετε την περιοχή, μπορείτε να μου στείλετε pm, για να σας δώσω το κινητό μου. Είναι πολύ εύκολο να μας αναγνωρίσετε, θα δείτε ένα τσούρμο, και αρκεί να ρωτήσετε κάποιον αν είναι από το anime.gr .

Σας περιμένουμε όλους, να σας γνωρίσουμε και να περάσουμε καλά!

Για άλλη μια φορά πρέπει να τονιστεί ότι η παρούσα συνάντηση δεν γίνεται με την άδεια του φόρουμ, αλλά αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία. Οπότε μην περιμένετε από το φόρουμ να σας βγάλει από τη φυλακή, εάν προβείτε σε κολάσιμη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της! Τον παρών ποστ, και άλλον ένα που θα γίνει αργότερα, θα ανανεώνεται συνεχώς για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ώρα, το συζητάμε.

Ξέχασα να πω, ότι πλέον ισχύει ένας νέος κανόνας. Ο πρώτος που θα δηλώσει συμμετοχή κερνάει!

Body count

Kon_Okami
Red Pyramid
Sleepless
Matu-san
Katan
Zauk[Lain]
Kazmir
Namida

Edited by Namida, 01 October 2008 - 11:37.
List update

#386 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 September 2008 - 14:54

No need to even say I'll be there. After all have I missed the previous ones????

Πιθανότατα θα έχουμε και άλλο τρόπο αναγνώρισης, αλλά αυτό θα αποκαλυφθεί αργότερα:tensai:

Άμα λες σχετικά με αυτά που λέγαμε χθες @Underworld τότε nope. Δε θα έχουμε προλάβει 100% ούτε καν να συνεννοηθούμε μεταξύ μας

Ξέχασα να πω, ότι πλέον ισχύει ένας νέος κανόνας. Ο πρώτος που θα δηλώσει συμεμτωχή κερνάει!

You'd wish to:tongue2:

Edited by Kon_Okami, 29 September 2008 - 02:23.

Posted Image

#387 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 September 2008 - 01:15

Count me in too^^
Posted Image

#388 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 29 September 2008 - 01:23

count me in too :hero:

#389 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 September 2008 - 14:23

Γίνεται να λείψω από το τζέρτζελο? (ειδικά όταν δεν κερνάω εγώ!:congrats:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#390 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 29 September 2008 - 17:00

count me in ^^
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: