Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Russian Conference.
Posted 15 February 2008 - 18:25
Posted 15 February 2008 - 21:20
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 March 2008 - 04:06
Some moar things, constructive comments plz, especially for the last sig and teh wall. ^ ^;
Βαριέμαι να γράφω άλλο, αν το δεχτούν στη Gallery στο AP θα κάνω την επεξήγηση copy/pasta.
Posted 02 March 2008 - 04:29
To RK μου φάνηκε αρκετά πιο απλό από αυτά που μας έχεις συνηθίσει (and that's good, keep it up^^).
Γενικότερα τα άλλα μαρέσουν αλλά δεν έχω sth to add therefore..

Posted 02 March 2008 - 14:00
Το πρώτο είναι αρκετά ποζεράδικο αν και δεν είμαι NGE fan, επίσης με ψιλοχαλάει το σχήμα και το μέγεθος γενικά. Είμαι λιγάκι του sig ή του wall size

Το δεύτερο μ'αρέσει υπερβολικά πολύ. Μ'αρέσει το stock και όπως είπες αν δεν έλεγες οτι είχες μπουκώσει σε C4Ds δεν θα το καταλάβαινα

Το τρίτο έχει και αυτό stock με κίνηση και αυτό τα σπάει όλα. like the brushes , the coloring and the textwork.
Όσο για το wall...αχεμ...YOU PPL WHO CAN ACTUALLY MAKE WALLIES GO ROT IN HELL!!!!!111 (αχέμ το emotional outburst πέρασε, είναι που δεν θα μάθω ποτέ να φτίαχνω wallies

Πέρα απο το χαβαλέ, τα σπάει please βάλε κι εδω την εξήγηση για το πώς το έκανες ή ριξε κανα tut, άμα δουλέψει θα σου στήσω άγαλμα στην πλατεία Ν.Σμύρνης

Αυτά τα λίγα απο εμένα

Posted 02 March 2008 - 23:00
Posted 15 March 2008 - 23:43
-----Aaaaaaand my new set.-----
To avy το έκανα πρίν καμιά βδομάδα μέσα σε λίγα λεπτά βαρεμάρας. Χρωμάτισα το σύμβολο στην πλάτη, έβαλα φώτα (?) σε διάφορα ράντομ μέρη και τέχτουρ.
Black and white vectors are <3.
Τη σιγ μόλις την τελείωσα και μου άρεσε πολύ, πρώτη φορά κάνω τέτοιου στυλ υπογραφή.
Edited stock background, character vector in some blend with a gaussian blurred duplicate underneath, one or two more duplicates in various blends and with various filters, a little brushing on the right, textures, gradients, color overlays, light soft brushing, a little pen tool, some moar stuff, text, border.
This guy is the reason I kept on watching Air Gear.

Feedback plz kthnxbai.
Posted 16 March 2008 - 01:20
Posted 19 March 2008 - 00:04
keep it up
μπαη δε γουεη, άρχισα και εγω να ασχολουμαι με το φοτοσοπ εδώ και 3 μερες..(παλιά είχα το GIMP) και δεν είμαι πολυ φαμιλιαρ μαζί του.αν θες ρίξε μια ματιά στο θρέντ μου και πέτα κανα κόμμεντ

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 23 March 2008 - 01:40
Ask the master, not the disciple....αυτο το sparky light ρε παιδι μου..
Οσες φορες εχω προσπαθησει να το κανω δεν μου βγενει τοσο φωτηνο..
Αλλαζω blends παιζω λιγο και με filters κτλ. αλλα δε γινεται..
Λογικά λες για αυτό με την C^2.τις σκιες του avy τις εκανες με burn tool?
Όχι, το μόνο τουλ που χρησιμοποίησα ήταν το brush tool για τα φώτα και το small text at the bottom.
New set.

Posted 28 March 2008 - 15:48

^Επιστροφή στις ρίζες.

?
Posted 28 March 2008 - 15:55
Posted 28 March 2008 - 20:59
Αν είναι για σετάκι πρώτο άβα και δεύτερη σιγκ, θέλει μια τροποίηση το χρώμα του αβα. Μ αρέσουν οι sigs αλλά βαρέθηκα λίγο τις γρατζουνιές.
Posted 28 March 2008 - 22:31
Πιθανόν να φτιάξω άλλο ava.
And I love γρατζουνιές.