Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fullmetal Alchemist

• Please log in to reply
475 replies to this topic

#391 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:33

^ Δε ξέρουμε. Περιμένετε μετάφραση και μη ρωτάτε. Το λέω γιατί σίγουρα όλοι καιγόμαστε να μάθουμε, αλλά με το να κάνουμε ερωτήσεις για raws που κανένας δε μπορεί να διαβάσει δε θα μας βγει σε καλό.

Είναι απλά μια υπόθεση αυτή που κάνεις. Μπορεί κάποιος να μπορεί να τα διαβάσει. Επειτα, δεν βλέπω που είναι το κακό στο να ζητάσει κανείς raws. Ακόμα και να μην ξέρει κάποιος να τα διαβάσει, μπορεί να θέλει απλά να δει τα πάνελς από το τελευταίο κεφάλαιο.
Επειδή βλέπω ότι όλο το ποστ μου είναι οφφ-τόπιξ, δεν έχω πρόβλημα αν δεν απαντήσεις. Για να μπω πάλι στο θέμα, αν βρεθούν raws καλής ποιότητας για το final-uber chapter, ας ποστάρει κάποιος λινκ.

#392 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:34

^ Δε ξέρουμε. Περιμένετε μετάφραση και μη ρωτάτε. Το λέω γιατί σίγουρα όλοι καιγόμαστε να μάθουμε, αλλά με το να κάνουμε ερωτήσεις για raws που κανένας δε μπορεί να διαβάσει δε θα μας βγει σε καλό.

Υπομονή. Οι σελίδες είναι πολλές και θα πάρει χρόνο, αλλά από ότι είδα, αξίζει και με το παραπάνω την αναμονή.

To ξέρω,πριν από λίγο τις διάβασα και δεν μπορώ να περιμένω μεχρι να βγουν οι μεταφράσεις !!!:burningbe3:
Το manga με το τέλος του,ενδέχεται αν αγγίξει σε epicness πολύ υψηλά επίπεδα (NGE,Tengen Toppa Gurren Lagann,κλπ) :8):

Δημοσιευμένη  εικόνα

#393 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:47

τη καθεστε και αναρωτιεστε και ανχονεστε με τα raws ... ζημια στον εαυτο σας κανετε :P

#394 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:34

όποιος θέλει pics και τπτ μεταφράσεις ας ψαχουλέψει εδω

Με το ζόρι κρατιέμαι από το απόγευμα για να μην πάω να δω κάτι :P

#395 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:43

αν αυτό που είδα (που δεν πρόκειται να πω για να μην κάνω spoiler) είναι αυτό που νομίζω, τότε θα γίνει κάτι που μου την βαράει λίγο αλλα και κάτι πορωτικα πορωτικο που δεν περίμενα με τίποτα και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος

*wants translation NAO*
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#396 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 00:06

ποσες σελιδες ειναι μαθαμε???

#397 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 14:20

150σελιδες!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#398 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 15:00

τα raws απο που ειναι γτ το τελευταιο chapter διαβασα βγαινει τη παρασκευη στην ιαπωνια ( or call bullshit on this one )

#399 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 18:18

Αυτό το chapter παίζει να το εκτυπώσω για να το διαβάσω...δεν θα την παλέψω 150 σελίδες στην οθόνη....

Also,ελπίζω να μην το βγάλουν πέμπτη....γράφω φυσική την παρασκευή...και αντί για ηλεκτρόνια θα γράφω για το chapter...:OMG3:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#400 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 16:45

Ch is sooooooo late (αλλά λογικό 100 σελίδες είναι αυτές)

όσοι ξέρουν ισπανικά πάντως μπορούν να βολευτούν με την ισπανική μετάφραση που βγήκε νωρίτερα XD

#401 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 19:42

NA TO!

http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/108/

#402 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 20:17

Και ετσι τελιωνει το fma.......

qzMHWHd.png

#403 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 20:19

Αναμεικτα συναισθηματα!! :nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#404 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 20:20

Δεν μου φάνηκε πολύ epic το τέλος,αλλά ίσως να οφείλεται στο shock που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει...:blurah5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#405 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 20:23

O prince ακομα να απαντησει :o

Εγω παντως, το τελος του θα το δω στο ανιμε. Μιας και εβγαινε καθε μηνα και το ψιλοξεχναγα μεχρι το επομενο, θα ειναι καλυτερο να νιωσω το epicness ολο μαζεμενο στο πετσι μου xD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: