Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#1186 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 November 2012 - 15:02

Kai, πολύ φοβάμαι πως προβλέπεις το μέλλον...

Ναι, συμβαίνει συχνά... Η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι. Άλλωστε η Jump έχει τα δικαιώματα και είναι πολλές συμπτώσεις μαζεμένες για να μην υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

ySss0UF.jpg

#1187 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 06 November 2012 - 15:04

Ν-no more Xanxus? No more Hibari? No more Mukuro? No more Tsuna? No more... no more of my lovely bishounens??? :nooooo: No more Varia???

Ζetsubou shita.

Τουλάχιστον ας κλείσουν τρύπες που χάσκουν ορθάνοιχτες στο τελευταίο... Δε νομίζω πάντως ότι θα κάνει timeskip. Έχουν ψωμί τόσα doujinshis από κανένα 'απρόβλεπτο' τέλος.

#1188 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 November 2012 - 15:07

Νομίζω ότι ένα time skip θα βόλευε αφού μας έχει δείξει κάποια πράγματα για το μέλλον. Ούτε η Jump ούτε η Amano έχουν άμεσο συμφέρον από τα doujinshi, οπότε αν είναι να το κάνει, δεν παίζει να τη σταματήσει κάτι τέτοιο.

ySss0UF.jpg

#1189 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 November 2012 - 15:30

Ωραίο το τέλος του αρκ, δε θα λεγα οτι με χάλασε...αν και περίμενα να γίνει και κάτι ακόμα, πολυ "εύκολα" τελιώσανε όλα >.<
αλλα κριμα ρε γαμωτό, θέλω κιααααλο ρεμπόρν >.>

Και μάλιστα, γυρίσαμε στα κλασικά μας τρελά gags :)Πολύ γέλιο το τελευταίο καιφάλαιο με φερε πίσω σε πολυ παλιές εποχές της σειράς, εκει που πα να εξομολογηθεί στη kyoko, τσουπ κατι συμβαίνει, και δε τα καταφέρνει, μένει η φραση στη μεση...χαχαχα~
θέλω να δω πως θα το κλείσουνε, δε ξέρω κατα πόσο θα λέγε να γίνει τιμεσκιπ, αλλα έχει γίνει μόδα στα σοναν αυτό τελευταία, όποτε παίζεται. Λογικά τελιώνουμε στο επόμενο όπως και χει >.> τι να πεις! θα μου λείψουν κιεμένα πολοι χαρακτήρες :nanteee: Πολυ ωραίο μάνγκα όπως και χει! και περιμένουμε επόμενη δουλειά πως και πως και να νε και καλύτερη :D

Edited by GhostPrince, 06 November 2012 - 15:34.

フカフカ

#1190 Dorothy

Dorothy

Paparazzi de famiglia

• Members
  • 54 posts

Posted 07 November 2012 - 10:42

.........Και τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ τι σκατά είναι ο Mammon? (Φοβερή ερώτηση, αλλά έχω ακόμα λεφτά στο ζήτημα.)
Posted Image

#1191 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 07 November 2012 - 18:17

http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/409

Τώρα αυτό ήταν το τελευταίο??
Spoiler:

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#1192 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 November 2012 - 18:23

Ανευρο,άνοστο κι άχρωμο τελευταίο κεφάλαιο.
Τέλος πάντων,ευτυχώς τελείωσε....

Posted Image

#1193 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 07 November 2012 - 18:27

Spoiler:

#1194 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 November 2012 - 18:35

Ξενέρωτο και αδιάφορο το καινούριο και αποτι φαίνεται είναι όντος το τελευταίο! Τι να πεις, μας άφισε με τρυπούλες τελικά~αλλα χαλάλι του :/
Μακάρι να βγει κάποιο sequel μπάς και δούμε τίποτα παραπάνω και μας λυθουν και μερικές απορίες! Τελικά για τον mammon δε μάθαμε σκεδόν τίποτα και τον Χιμπάρι τον αφίσαμε έτσι... το περίμενα το flash back >.> oh well...
Αρχίζω να έχω ελπίδες στο ότι θα συνεχίσουνε το άνιμε απο την άλη, μιας και κλείσαμε το μάνγκα! μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο! και όπως είπα και προωηγγουμένως, περιμένουμε καινούρια δουλειά της Αμάνο :D
フカフカ

#1195 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 07 November 2012 - 18:58

Πάει τελειώσε και αυτό.Χαζό τέλος και δεν πιστεύω ότι θα βγάλει sequel. Πολύ απλά κάνει αυτό που κάνουν πολλά shounen για ending.
Αφήνει να εννοηθεί ότι συνεχίζεται η ιστορία για πολύ ακόμα αν και ποτέ δεν θα μάθουμε το πραγματικό τέλος...

Posted Image

#1196 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 07 November 2012 - 21:56

Ας πάρω και έγώ θέση. Όπως η πειόψηφία έτσι και εγώ δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε το τέλος αλλα αντίθετα με άφησε σχεδόν αδιάφορο. Το μόνο shock που ίσως να έννοιωσα προήλθε ίσως απο το γεγονός οτι ήταν το τρίτο μεγάλο manga που μετά απο χρόνια παρακολούθησης τελίωσε.....
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#1197 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 07 November 2012 - 22:50

Καλούτσικο σαν τέλος δεν μπορώ να πω αλλά όντως είναι λίγο. Τόσες απορίες δεν μπορεί να μας τις αφήσει έτσι για να τις φανταζόμαστε. Πιστεύω πως όλοι σχεδόν όπως κ γω περιμέναμε πως κ πως να φτάσει η στιγμή να γίνει ο επόμενος Vongola (ειδικά αυτό το Neo Vongola Primo ακουγόταν ωραίο). Είναι σαν να μας πει τώρα ο Kishimoto πως δεν θα μας δείξει την στιγμή που ο Naruto γίνετε Hokage κ θα μας αφήσει να την φανταζόμαστε κ ποια επίσης διάλεξε, Hinata ή Sakura. Αλλά λογικά για να λέει να περιμένουμε νέα δουλειά της μάλλον δεν θα βγάλει κάτι τουλάχιστον όχι σύντομα.
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1198 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 November 2012 - 03:48

Μια συγκινηση την ενιωσα κι εγω, μετα απο τοσα τσαπτερς.
Δυσκολευομαι και λιγο να πιστεψω οτι τελειωσε γιατι το διαβαζα λιγο "αερατα" τελευταια.
Αναπαντητες ερωτησεις ευτυχως δεν εχω, και το μονο sequel που ευχομαι να κανει ειναι ενα αφιερωμενο στα κατορθωματα του lambo.
Ενα slice of life, μη σου πω, θα ηταν οτι πρεπει. :P

Well done, παντως.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#1199 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 November 2012 - 09:36

Reborn to end on 12th of November

Χτες που βγήκε 7 Νοέμβρη δεν είχε; Και μένα το τελευταίο μου φάνηκε αυτό το κεφάλαιο αλλά λογικά δε θα πρεπε να έχει ένα ακόμα; Κάπου μπερδεύομαι.

#1200 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 November 2012 - 10:32

Άστο DoB, χωροχρονικά συνεχή, πως να βγάλουμε άκρη; Ή αυτό ή μαγεία.

Πλήρης απογοήτευση και από εμένα. Ρε Ghost, που το είδες το αστείο στο προτελευταίο chapter? Εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί το όλο setting εκείνης της σκηνής (βρίσκεται παντού...)

Anyway, γενικά καλό manga για να περνάς την ώρα σου, γνώμη μου ότι δεν είναι όμως και για κάτι παραπάνω. Κατά τα άλλα, ότι είπε ο Zennith