Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#1171 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 October 2012 - 10:56

Θα πω πάνω κάτω αυτά που είπα κι αλλού μόνο πολύ πιο ήρεμα: τι στο καλό έγινε; Πώς περάστηκαν κι εξηγήθηκαν όλα τόσο γρήγορα; Ήθελα ν'αφιερωθεί κι άλλος χρόνος σε όλα. Ας έκανε δύο ακόμα κεφάλαια ή ένα τουλάχιστον να μας εξηγήσει τα πάντα πιο ήρεμα. Βλέπω πως όλα έγιναν καλά κι όμορφα, μια εξήγηση στο πόδι και μετά CUT! και στο νοσοκομείο...όπου βλέπουμε τα πάντα! Μεγάλο συν για μένα πως μας έδειξε τον Levi πρώτη φάτσα και ναι γέλασα, αλλά μετά όλα μα όλα φύγαν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να τα χαρώ! Και το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα:

Xanxus, το χέρι σου.

Πέρα απ'αυτό δε μας εξηγεί γι αυτό, αν και μάλλον καταλαβαίνουμε πως κάτι κάνει ο Mammon? Alλλά μετά έχουμε άλλα προβλήματα. Εξήγησε καλύτερα Amano, εξήγησε καλύτερα. Μόνο αυτο έχω να πω. Α και κάτι που φυσικά πρέπει να σχολιάσω:

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1172 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 24 October 2012 - 17:59

http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/407
Spoiler:

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#1173 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 24 October 2012 - 21:31

αχχααχαχ πολύ οτι να ναι τσαπτερ, φαίνεται χαλαρώνουν μετά το ξυλίκι...
εμένα μου άρεσε η ιδέα, καιρός να αποφασίσει ποιά θέλει, και η σφαίρα στο τέλος μου θύμισε τα παλιά!!!
Posted Image

#1174 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 October 2012 - 10:24

Xαχαχαχα! Καημένε μικρέ Tsuna! Welcome to the worl of dating! xD Άντε να δούμε τι στο καλό θα γίνει! Πολύ μου άρεσε αυτή η αναδρομή στο πρώτο κεφάλαιο με τα ίδια λόγια και τις ίδιες αντιδράσεις! Rebooooooooooooooooooooooooooorn! Ha ha!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1175 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 October 2012 - 14:15

Άντε και σε καμια 20αρια κεφάλαια,να μας δείξει και το ξεπαρθένιασμα του Tsuna....

Drop μέχρι νεοτέρας.

Posted Image

#1176 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 25 October 2012 - 16:34

Spoiler:

#1177 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 25 October 2012 - 19:14

Μαλλον δεν τελειωνει καν!!! Θελει πολυ λογικα!!! Η φραση ειναι μια! REBOOOOORN!!!!! ahhahahaahaha

#1178 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 31 October 2012 - 16:20

Spoiler: για κάτσε λίγο...

Posted Image

#1179 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 October 2012 - 16:42

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1180 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 November 2012 - 09:47

Αυτό δεν το περίμενα:

Reborn to end on 12th of November

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1181 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 06 November 2012 - 10:22

Να έφαγε τσεκούρι η σειρά μου φαίνεται δύσκολο άρα η Amano το τελειώνει επειδή το θέλει..Απ'την μια χαίρομαι που δεν θα δείξει το παρελθόν του Reborn γιατί ο ίδιος είχε πει πως διέγραψε το παρελθόν του για να γίνει αυτός που είναι σήμερα..Απ'την άλλη θέλω κ΄ άλλα chapter...Το μόνο που ελπίζω τώρα είναι να κάνει το τέλος όσο επικό γίνεται...Και όταν βγει το τελευταίο το ξεκινάω απ'την αρχή για να το διαβάσω μαζεμένο XD

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#1182 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 November 2012 - 10:31

Το καλό που του θέλω να είναι μεγάλο το τελευταίο κεφάλαιο κι όντως να κλείνει τις τρύπες όπως ισχυρίζονται κι απ'την άλλη δε θα με χαλούσε καθόλου να το δω σε κανα time skip για να δούμε τι έγινε αν δε μπορεί αλλιώς η ίδια η manga-ka. Νιώθω ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι της fangirl ζωής μου να κόβεται με το τέλος αυτής της σειράς. Σαν το τέλος του FMA!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1183 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 November 2012 - 11:28

Δεν ήταν τυχαίο που ολοκληρώθηκε και το spin-off τελικά. Θα μου λείψουν πολύ αρκετοί χαρακτήρες και χαίρομαι που αποφάσισε να το τελειώσει ως gag έτσι όπως το άρχισε, είναι μια ικανοποίηση για όσους το αγαπήσανε έτσι. Ίσως η Viz αποφασίσει να εκδώσει και τα υπόλοιπα τεύχη τώρα (ναι, καλά). Καλύτερα να το σταματήσει εδώ πάντως αν την κούρασε και ελπίζω να επιστρέψει στη Jump μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με κάτι φρέσκο. Η δουλειά της μέχρι το Varia Arc ήταν εξαιρετική, στη συνέχεια το έχασε κάπως αλλά ήταν διασκεδαστικό μέχρι το τέλος. Θέλω να πιστεύω πως η δεύτερη δουλειά της θα είναι πιο ώριμη και με καλοσχεδιασμένο σενάριο εξαρχής. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι μπορεί να ετοιμάζουν manga adaptation του psycho-pass, δε θα ήθελα να τη δω να δουλεύει πάνω σ' αυτό.

ySss0UF.jpg

#1184 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 06 November 2012 - 13:28

παει το manga που ναι μεν μπορει να μην ειναι το καλυτερο που υπαρχει αλλα ειναι αυτο που με εκανε να διασκεδασω πιο πολυ απ ολα! η γελοια(αστεια!) αρχη του οι μαχες που ηρθαν μετα! δεν ξερω μ αρεσαν παρα πολυ! μακαρι να κλεισει καλα! να το γιορτασουμε!

Edited by Zeroloke, 06 November 2012 - 13:41.

#1185 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 November 2012 - 14:38

Kai, πολύ φοβάμαι πως προβλέπεις το μέλλον...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai